güle güle kullan kazasız belasız eline sağlık ;)
güle güle kullan kazasız belasız eline sağlık ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
güzel olmuş.paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık..
ceyhun eline saglık kardesım sonunda bekledıgıne değdi cok guzel olmus motorun gule gule bın kazasız belasız.bu arada bende boyadım bugun motorumu kaza ızlerını yok ettim tekrar :D
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
umarım kısa surede benımkıde bıter kardesım su kazaları bı atlatabılsek toplucamda her hafta bı kaza bı kursun dokturmem lazım
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
güzel olmuş kazasız belasız kullan
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
farları egzoz boyası ile 3-D yapsana o zaman daha güzel olur bide nasıl olsa motorun angel farlı iki tanede angel eye tak müthiç olur en sonda full neon o motor tadından yenmez
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
kardeşim bu motor firması senle çalışsa satışları patlardı çok zevkli çok şık tasarlamışsınız
tebrikler
çk tesekurler kardesım saol vala acayıp garıp renkler yapcaklarına bence böle tatlı ıkı renk calıssalar hem daha ck tutulur motorlar hemde daha fazla satılır artı bızde böle sanayı koselerınde kendı keyfımızı gre yapmak zorunda kalmayız hem para hem fazlasyla sabır ve emek ama sızden bu tebrıklerı duymak gercekten yaptıgıma degmıs oldugunu gösterıyor bana...
vala farları karartmak aklımda var kardesım ama ılk yuruyen aksamını topladım snra boya bı haftaya egzoz alıyorum... param oldukcada artık ufak detaylara gecıcem ama fıkrın ıcın saol aklımda kesınlıkle uygulamayı dusunuyorum...
Güzel çalışma olmuş, tekerin düz bassın..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
gerçekten güzel olmuş 1 2 değişik sonra 4 4lük
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
ellerine sağlık çok hoş olmuş iyi günlerde ve kazasız belasız kullan ama ruhsatına işlet şu an motorun renk körü uygulamaya denk gelirsen bağlarlar bilgin olsun
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
ılk önce tesekkur ederım goruslerınız ıcın valla ruhsata ısletme hakkında pek bı bılgım yk o konuda bana bılgı verırmısınız yanı ısletmek ıstesem bana ne kadara malolur?? sımdıden tesekkurler...
eyw.. saolasın kardesım önerılernıze acıgım her zaman...
marafları hakında bilgim yok ama yakınlarında trafik şube müdürlüğü varsa öğrenebilirsin ama yoksa öğrenip iletebilirim ..
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
ayna yakışır o motora
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
farklı bir değişiklik olmuş. fakat ruhsat başını ağrıtacak bilgin olsun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
çok güzel olmuş ellerine sağlık
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
Süper olmuş güzel çalışma...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)