modifiyeli motorlarınızı buraya bekliyorumm..
Reklamlar
-
NNOOSS adlı üyeden alıntı
motorun gerçekten güzel xenon'larda yakışmış allah kaza bela vermesin
saol kardeşim tesekkurler. Allah herkezın tekerını duz bastırsın....
Reklamlar
-
-
StoneOfDeath adlı üyeden alıntı
komik insan senı ya
arkadasım bu saaten sonra coluk cocugun gonlunu yapıcak halım yok tamam supersın motorun sahane boyan muthıs olmus saten cıft renk galıba işin sonu ya
sana bı fıkır benım param senı ılgılendırmez fazlaysa fazla orası bana kalmış
nese coluk cocuk urastırma benı hadı eyw sen topıc ac kendıne
ahh bee abıcım benım fotodakı motorun yanındakı duran sensen eger sen benım kardesımden bıle kucuksun bıda kalkmıs ne konusuyosun sen ya...senın motorunda olan modıfıye dedıgın seyın on mıslısı bende var fotoda gozukmeyen motorda oynamalarda var ama sen anlıyamazsn tabı sen anca göruntu yaparsın alır takarsın....ayrıca sen benı veya yasımı bılıomusunkı coluk cocuk dıyosun ?? ben sana söluyorum yaa kımsye hava attıgımda yok topıc acılmıs resım koydum kı o senı hıcılgılndrmez hemen yırtıktan cıkar gıbı atladın ...ayrıca sen koy fotonu ben de koyayım baklaım kımınkı begenılcek... bu kadar basıtt o zaman görelım kımmıs coluk cocuk ?? senın yasın ne kı bana coluk cocuk dıyorsun??
-
ultraslan35 adlı üyeden alıntı
ahh bee abıcım benım fotodakı motorun yanındakı duran sensen eger sen benım kardesımden bıle kucuksun bıda kalkmıs ne konusuyosun sen ya...senın motorunda olan modıfıye dedıgın seyın on mıslısı bende var fotoda gozukmeyen motorda oynamalarda var ama sen anlıyamazsn tabı sen anca göruntu yaparsın alır takarsın....ayrıca sen benı veya yasımı bılıomusunkı coluk cocuk dıyosun ?? ben sana söluyorum yaa kımsye hava attıgımda yok topıc acılmıs resım koydum kı o senı hıcılgılndrmez hemen yırtıktan cıkar gıbı atladın ...ayrıca sen koy fotonu ben de koyayım baklaım kımınkı begenılcek... bu kadar basıtt o zaman görelım kımmıs coluk cocuk ?? senın yasın ne kı bana coluk cocuk dıyorsun??
sidik yarışına çevirmeyin şu işi herkes emeğini sergilesin ve birbirimizden fikirler alalım saygı çerçevesinde
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
-
hurricane_cbr adlı üyeden alıntı
sidik yarışına çevirmeyin şu işi herkes emeğini sergilesin ve birbirimizden fikirler alalım saygı çerçevesinde
haklısın kardesım cok dogru söluyosun ama ıste ben foto koymusun acılan topıctede denıldıgı gbı sadece foto mu koydum ama benle ılgılı ne gıbı alıp veremedıgı varsa bana satasmaya kalkıyor yetmıyor yasına basına bakmadan coluk cocuk dıyor...olcak sey degıl.. yaptıgı cok matah bsey sankı..
Bu arada hurrıcane_cbr arkadasım gercekten motorun cok guzel olmus yanlız dedıgın gbı jantların rengını degıstrrsen daha guzel olucak ben cok begendım hatta para bırıktırmeye basladım ve vıteslıye gecıcem senı gördukten sonra apache olmayı bıle dusunuyorum mod cok yakısıyor cunku motora... son bısey bence jantını sıyaha boyat kardesım yada koyu grı de olabılır ama bıraz paran varsa krom da yapabılırsın cok yakısır... sana kazasız belasız surusler...
-
haklısın kardesım cok dogru söluyosun ama ıste ben foto koymusun acılan topıctede denıldıgı gbı sadece foto mu koydum ama benle ılgılı ne gıbı alıp veremedıgı varsa bana satasmaya kalkıyor yetmıyor yasına basına bakmadan coluk cocuk dıyor...olcak sey degıl.. yaptıgı cok matah bsey sankı..
Bu arada hurrıcane_cbr arkadasım gercekten motorun cok guzel olmus yanlız dedıgın gbı jantların rengını degıstrrsen daha guzel olucak ben cok begendım hatta para bırıktırmeye basladım ve vıteslıye gecıcem senı gördukten sonra apache olmayı bıle dusunuyorum mod cok yakısıyor cunku motora... son bısey bence jantını sıyaha boyat kardesım yada koyu grı de olabılır ama bıraz paran varsa krom da yapabılırsın cok yakısır... sana kazasız belasız surusler...
sağolasın.. füme olabilir ya da fosforlu gece parlayan bi boya türü olabilir bakıcaz artık..
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
-
hurricane_cbr
Abi Çift Egsoz uygulaması güzel olmuş.Bi de arka tekere taktığın çamurluk motorun albenisini arttırmış Bende tvs alırsam seninki gibi arka tekere çamurluk takarım
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
-
-
kazadan sonra tekrar eski haline çevirdim anca bu kadar oldu sizce güzel olmuşmu tekrar
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
bu da benden
bu da chopper bir iki modifiye bunda var
-
benim resimleri ekliyicem yakında şu anda motor daha bitmedi bitince koyucam bekleyin
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
-
[/B][U]DURMUŞ UYSAL 07[/U][/B]
-
1. OLARAK SUNU AKLINA SOK BEN MODIFIYE YOK DEDIM !
2. OLARAK WALLA DIORUM ALTTAKI ARKADASIMIZIN YORUMU GIBI SIDIK YARISTIRCAK HALIM YOK SENIN YASIN VARSADA YAZIK HAYAT SANA BIRSEY KAZANDIRAMAMIS SANA HAYATINDA GUZELLIKLER DILIYORUM...
Not: jantların rengi değiştirilecektir...
saygılar....
motorun cok guzel olmus Allah kaza bela vermeesın ıyı surusler
-
-
yok mu başka???
tşk.. StoneOfDeath
iyi yapılmıs motorlara saygımız sonsuz...
-
-
Pitm@n
Sen Modifiye İşiyle Mi İlgileniyorsun ??
2 Motorunda Çok Güzel ...
Resimlerden Zaten Belli Oluyor Söylenecek Başka Söz Yok
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
-
Grayline adlı üyeden alıntı
Pitm@n
Sen Modifiye İşiyle Mi İlgileniyorsun ??
2 Motorunda Çok Güzel ...
Resimlerden Zaten Belli Oluyor Söylenecek Başka Söz Yok
yok abi ya öle özel bi uğraşımız yok modifiye adına sadece aklımızdan geçenleri uygulamaya çalışıyoruz beğendiyseniz ne mutlu..
teşekkürler
-
04 Nisan 2009, 19:45
Modifiyeli kendimi görüyorum hersene daha da bilgi modifiyesi oluyorum tüm arkadaşlara tavsiye edlir
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler