Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

modifiyeli motorlarınızı buraya bekliyorumm..

REKLAM ALANI
    _alp_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VTX 1300
    Alıntı willy_chorlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekten güzelmiş şuana kadar en beğendiyim diyebilrim
    Eyvallah dostum. Insallah daha guzel bir Fazer sana nasip olur
    http://www.ataturkungencligehitabesi.com/

Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    bende yapmış olduklarımı yazayım barii,
    herkes yazmış benım ne eksiğim varkiii

Özel Renk Değişimi Yapıldı,
    arka fren kampanadan dısc'e çevrildi,
    koltuklar özel tasarlandı ve kaplandı (tekrar olacak tabii)
    egzos teke düşürülüp kuyruk altına alındı,
    arka lastik dunlop ile değiştirildi,
    R1 kuyruğu monte edıldı,
    alt sakal uzatıldı,
    grenajda değişikliklere gidildi,
    gidonlar ZX-6R gidonları tarzı imalat yapıldı.
    çift amortisör uygulandı,
    benzin deposuna parça eklenılıp daha büyük görünüm verildi.
    aynaların boyları kısaltıldı görüş açısı arttırıldı,
    performans hava filtresi takıldı,
    vibrasyon en aza indirilmeye çalışıldı,
    aklıma gelenler şimdilik bu kadar,,,
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

willy_chorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr sattım kısmetse z 750 veya fazer s2 abs
    Alıntı _alp_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyvallah dostum. Insallah daha guzel bir Fazer sana nasip olur
    amin aminn nerde o günler be allahım
    [B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü

Motosikleti
    presto 150 scooter
    Alıntı StoneOfDeath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya gercekten kusura bakma kardesım bunları yazıyorum cunku dayanamıyorum topıcte acmıssın onada yazmadım burayada wermıssın bıde bütün modıfıyeyı yaptım dıınce benı bııtırdı evrım gecıren motorun kusura bakma soledıklerım ıcın bunlar benım dusuncem sadece bendede scooter war kırmızı

DIŞ
    1-xenon kit
    2-butun herkezın neon dıe adlandırdıgı ama gercegı (led)
    3-kadran ısıklandırması
    4-sis farları
    5-arka stop far led sistem
    6-egsost
    7-elcik
    8-deri koltuk
    9-ses sistemi

İÇ
    1-Arka lastik ebatları büyüdü
    2-hava fıltresı sıstemı degıstırıldı
    3-sekman atıldı
    4-arka disk yapıldı

ve bunlar ne bılıosun boş işler ustte yazdıklarımı gosterırım ugrarsan altınoluga fakat bunlar modifiyenın Msini oluşturmaz bana göre hele hele motora baştan aşşa boya atmak ? bilmiyorum bana katılanda olur katılmayanda olur bunlar benım görüşlerim
    vala o senın dedıgın modıfıyeler dıye lıste yazmısın ya hanıı onlar mı modıfıye oluyorr bu senın yazdıkların modıfıye degılde artık scooter lar ıcın görmemıslık oluyor. modıfıye dedıgın zman ıllakı senın kadar abartmak gerekmıyor be bırader mesala xenon demısın bın ıkı bın lıralık motora kı etmez bıle cakma xenon yada pahalı xenon takmann hıc bı anlamı yok görmemıslık oluyor o resmen artık bhonu ckarmak denıyor..cakma xenon dıyosan eger kı o bende de var beyaz yanıyor farlar.. ses sistemi demısın allahaskına scooterın neyıne ses sıstemı ??? led dıyosan ılk aldıgım zamnlar aldım ve ck zaman önce cıkarıp attıgım bır sey ....derı koltuk yazmısın resımde gordysen eger bende de var ..elcikte var ... egzoz yazmısın performans egzozu var bende... arka lastık ebatlarına demısın onu buytmek aklımda olan bseydı ama dedıgım gıbı abartıya kacmadan yapmak ıstedıgm ıcın bazı seylerı gerek duymadım.. lastıklerım yepyenı hıc bı sekılde kayma yapmıyor cok memnunum... bujımı hava fıltremı sılındırımı daha yenı degstrdım.. yazada motoruyla oynamayı planlıyorum... yapıldıktan sonrada ne kdar bastıgını da sana merak edersen sölerım senın motruda ayrıca görmek ısterım madem modıfıye konusunda ıyı oldugnu dusundun kı ıtırazım yok herkesın görusu farklıldır.. senn motorunu görmedım ayrıca belkıde begenebılırım... senden ögrencek seylerımde olabılır ama senın modıfıye dedgın sey bence abartmaksa ben onları cooook önceden denedım sıkılıp sadelestırmeye karar verdım .. sende motorun fotosunu koy da bı görelım bı????????

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cg 125 rr
    Alıntı serkanzat adlı üyeden alıntı Mesajı göster

PHOTOSHOPLU DUR.MONDIAL ZAT ,LUTFEN MOTORA ODAKLANIN BASKA YERLERE DEGIL

motora derkenn ? :D hangisine

Motosikleti
    mondial 250 mct 2007
    arbetus mct 250 güzel olmuş.özellikle gidonu hoş durmuş
    mecho[B][I][COLOR="MediumTurquoise"][/COLOR][/I][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    Alıntı ultraslan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vala o senın dedıgın modıfıyeler dıye lıste yazmısın ya hanıı onlar mı modıfıye oluyorr bu senın yazdıkların modıfıye degılde artık scooter lar ıcın görmemıslık oluyor. modıfıye dedıgın zman ıllakı senın kadar abartmak gerekmıyor be bırader mesala xenon demısın bın ıkı bın lıralık motora kı etmez bıle cakma xenon yada pahalı xenon takmann hıc bı anlamı yok görmemıslık oluyor o resmen artık bhonu ckarmak denıyor..cakma xenon dıyosan eger kı o bende de var beyaz yanıyor farlar.. ses sistemi demısın allahaskına scooterın neyıne ses sıstemı ??? led dıyosan ılk aldıgım zamnlar aldım ve ck zaman önce cıkarıp attıgım bır sey ....derı koltuk yazmısın resımde gordysen eger bende de var ..elcikte var ... egzoz yazmısın performans egzozu var bende... arka lastık ebatlarına demısın onu buytmek aklımda olan bseydı ama dedıgım gıbı abartıya kacmadan yapmak ıstedıgm ıcın bazı seylerı gerek duymadım.. lastıklerım yepyenı hıc bı sekılde kayma yapmıyor cok memnunum... bujımı hava fıltremı sılındırımı daha yenı degstrdım.. yazada motoruyla oynamayı planlıyorum... yapıldıktan sonrada ne kdar bastıgını da sana merak edersen sölerım senın motruda ayrıca görmek ısterım madem modıfıye konusunda ıyı oldugnu dusundun kı ıtırazım yok herkesın görusu farklıldır.. senn motorunu görmedım ayrıca belkıde begenebılırım... senden ögrencek seylerımde olabılır ama senın modıfıye dedgın sey bence abartmaksa ben onları cooook önceden denedım sıkılıp sadelestırmeye karar verdım .. sende motorun fotosunu koy da bı görelım bı????????
    SEN YAZIYI OKUMADIN HERHALDE ? YAPTIKLARIMA MODIFIYENIN M' SI DENMEZ DEDIM BEN MODIFIYE DEGILDIR YANI + ABARTI OLARAK DUSUNDUKLERINI BI ACIKLIM
    NEONLARI ASLA YAKMAM VE BAKAN KOLAY KOLAY GOREMEZ
    XENONU CAKMA DEGIL ORJİANL SANA BI FOTO ATARIM BEN O XENONLARI HAVA OLSUN DIYE DEGIL UZUN YOLLARDA ONUMU GORMEK ICIN YAPTIM
    LASTIK GENISLETMEKDE YOL TUTUSUNU ARTTIRMAK ICIN
    DERI KOLTUGU KOLTUGU KEDILER PARCALADI DIE YAPTIM
    ELCIKLER ISE SADEDIR
    YANI MOTORDA ABARTILCAK BISE YOK AMA MODIFIYELI DIYEDE BAGIRMIYORUM

öle motorla her dk foto cekılme gıbı bı huyum yoktur ama ıstersen ben suan ıstanbuldayım ama canlısı altınolukta sanayide duruyor...

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti

Grayline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi Sen Arkadaki Ayaklığı Çıkarınca Motor Sanki Daha Sportif Durmuş.Öbür Türlü Köylü Motoru Gibi Duruyordu Ama Şimdi Gel Kapışalım Der Gibi.Motorun Arkası Daha Belirgin ve Sivriliği Göze Çarpıyor.
    Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...

Alıntı Grayline adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi Sen Arkadaki Ayaklığı Çıkarınca Motor Sanki Daha Sportif Durmuş.Öbür Türlü Köylü Motoru Gibi Duruyordu Ama Şimdi Gel Kapışalım Der Gibi.Motorun Arkası Daha Belirgin ve Sivriliği Göze Çarpıyor.
    harbimi saol kardeşim eleştirenler olmuştu niye yaptın diye eski haline dönecektim bende çok saol moral oldu bana.
    ama diğerinde düşme halinde hasar çok az olur.

eski halide bu

Grayline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Orjinalindeki koruyucu biraz kaba duruyor ama düşünce çiziliyor dersen sonuçta motoru kullanan sensin eğer istiyorsan takabilirsin çok hasar veriyorsa düşünce.Ama benim düşüncem bu hali daha şık durmuş.Stoplar daha belirginleşmiş.
    Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...

Alıntı Grayline adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orjinalindeki koruyucu biraz kaba duruyor ama düşünce çiziliyor dersen sonuçta motoru kullanan sensin eğer istiyorsan takabilirsin çok hasar veriyorsa düşünce.Ama benim düşüncem bu hali daha şık durmuş.Stoplar daha belirginleşmiş.
    saol kardeşim

Motosikleti
    presto 150 scooter
    SEN YAZIYI OKUMADIN HERHALDE ? YAPTIKLARIMA MODIFIYENIN M' SI DENMEZ DEDIM BEN MODIFIYE DEGILDIR YANI + ABARTI OLARAK DUSUNDUKLERINI BI ACIKLIM
    XENONU CAKMA DEGIL ORJİANL SANA BI FOTO ATARIM BEN O XENONLARI HAVA OLSUN DIYE DEGIL UZUN YOLLARDA ONUMU GORMEK ICIN YAPTIM
    ELCIKLER ISE SADEDIR

öle motorla her dk foto cekılme gıbı bı huyum yoktur ama ıstersen ben suan ıstanbuldayım ama canlısı altınolukta sanayide duruyor...
    su senın dedgın xenn lar bence abartı bın lıralık motora takılcak seyler degıl onlar ama senın sacıcak paran cok vardır orasını bılemem...bana demısın ya her dakka motorla fotograf cekılmıyorum dıye vla o senın sorunun sende cekıl ac konu ıstersen anket yapalım sen koy rresım bende resım koyıyım kımınkı daha ck begenılcek görelımm kardesım sen ılk önce o dandık egzozunuda bı duzelt öle koy ama resım ok??

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı ultraslan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    su senın dedgın xenn lar bence abartı bın lıralık motora takılcak seyler degıl onlar ama senın sacıcak paran cok vardır orasını bılemem...bana demısın ya her dakka motorla fotograf cekılmıyorum dıye vla o senın sorunun sende cekıl ac konu ıstersen anket yapalım sen koy rresım bende resım koyıyım kımınkı daha ck begenılcek görelımm kardesım sen ılk önce o dandık egzozunuda bı duzelt öle koy ama resım ok??
    komik insan senı ya arkadasım bu saaten sonra coluk cocugun gonlunu yapıcak halım yok tamam supersın motorun sahane boyan muthıs olmus saten cıft renk galıba işin sonu ya sana bı fıkır benım param senı ılgılendırmez fazlaysa fazla orası bana kalmış nese coluk cocuk urastırma benı hadı eyw sen topıc ac kendıne

Motosikleti
    MONDİAL 150cc HS RACİNG MOTORS (kırmızı)
    ELCIKLER ISE SADEDIR

motorun gerçekten güzel xenon'larda yakışmış allah kaza bela vermesin
    [B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
    [B]31 L 6351[/B]

dunpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9B & IZHPLANET5 350cc-2zamanlı
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla çok ısrar ettiniz paylaşıyım bari

beyaz kızımız

Bizim hemşolarda ordaymış,Kamyonette SAMSUNLULAR yazıyor
    ...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
    ...55VATAN41MEKAN...

Motosikleti
    SATILDI
    Güzel olmuş hepinizinki de güle güle kullanın.

[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

dunpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9B & IZHPLANET5 350cc-2zamanlı
    "72 Mustang Mach1 390gt motor(6400cc)" ilk resimde modifiye olarak plakayı photoshopla güzel eklemişsin; ama ikinci resimdeki plaka kenarlıklarından sırıtıyor.En kötüsüde 2. fotoda camdaki orjinal plakayı yok etmeyi unutmuşsun!!!
    ...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
    ...55VATAN41MEKAN...

Motosikleti
    SATILDI
    Bence bu antalya aracı plakalarda orjinal iddaya girerim

Markası: FORD
    Modeli: 1972
    Sahip Belge Tarihi: 27.05.2005
    Tescil Birimi: ANTALYA
    Renk 1: MAVİ
    Renk 2: -
    Cinsi: OTOMOBİL
    Çalıntı Mı: HAYIR
    Hak Mahrumiyeti: YOK
    [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler