bende yapmış olduklarımı yazayım barii,
herkes yazmış benım ne eksiğim varkiii
Özel Renk Değişimi Yapıldı,
arka fren kampanadan dısc'e çevrildi,
koltuklar özel tasarlandı ve kaplandı (tekrar olacak tabii)
egzos teke düşürülüp kuyruk altına alındı,
arka lastik dunlop ile değiştirildi,
R1 kuyruğu monte edıldı,
alt sakal uzatıldı,
grenajda değişikliklere gidildi,
gidonlar ZX-6R gidonları tarzı imalat yapıldı.
çift amortisör uygulandı,
benzin deposuna parça eklenılıp daha büyük görünüm verildi.
aynaların boyları kısaltıldı görüş açısı arttırıldı,
performans hava filtresi takıldı,
vibrasyon en aza indirilmeye çalışıldı,
aklıma gelenler şimdilik bu kadar,,,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
vala o senın dedıgın modıfıyeler dıye lıste yazmısın ya hanıı onlar mı modıfıye oluyorr bu senın yazdıkların modıfıye degılde artık scooter lar ıcın görmemıslık oluyor. modıfıye dedıgın zman ıllakı senın kadar abartmak gerekmıyor be bırader mesala xenon demısın bın ıkı bın lıralık motora kı etmez bıle cakma xenon yada pahalı xenon takmann hıc bı anlamı yok görmemıslık oluyor o resmen artık bhonu ckarmak denıyor..cakma xenon dıyosan eger kı o bende de var beyaz yanıyor farlar.. ses sistemi demısın allahaskına scooterın neyıne ses sıstemı ??? led dıyosan ılk aldıgım zamnlar aldım ve ck zaman önce cıkarıp attıgım bır sey ....derı koltuk yazmısın resımde gordysen eger bende de var ..elcikte var ... egzoz yazmısın performans egzozu var bende... arka lastık ebatlarına demısın onu buytmek aklımda olan bseydı ama dedıgım gıbı abartıya kacmadan yapmak ıstedıgm ıcın bazı seylerı gerek duymadım.. lastıklerım yepyenı hıc bı sekılde kayma yapmıyor cok memnunum... bujımı hava fıltremı sılındırımı daha yenı degstrdım.. yazada motoruyla oynamayı planlıyorum... yapıldıktan sonrada ne kdar bastıgını da sana merak edersen sölerım senın motruda ayrıca görmek ısterım madem modıfıye konusunda ıyı oldugnu dusundun kı ıtırazım yok herkesın görusu farklıldır.. senn motorunu görmedım ayrıca belkıde begenebılırım... senden ögrencek seylerımde olabılır ama senın modıfıye dedgın sey bence abartmaksa ben onları cooook önceden denedım sıkılıp sadelestırmeye karar verdım .. sende motorun fotosunu koy da bı görelım bı????????
arbetus mct 250 güzel olmuş.özellikle gidonu hoş durmuş
mecho[B][I][COLOR="MediumTurquoise"][/COLOR][/I][/B]
SEN YAZIYI OKUMADIN HERHALDE ? YAPTIKLARIMA MODIFIYENIN M' SI DENMEZ DEDIM BEN MODIFIYE DEGILDIR YANI + ABARTI OLARAK DUSUNDUKLERINI BI ACIKLIM
NEONLARI ASLA YAKMAM VE BAKAN KOLAY KOLAY GOREMEZ
XENONU CAKMA DEGIL ORJİANL SANA BI FOTO ATARIM BEN O XENONLARI HAVA OLSUN DIYE DEGIL UZUN YOLLARDA ONUMU GORMEK ICIN YAPTIM
LASTIK GENISLETMEKDE YOL TUTUSUNU ARTTIRMAK ICIN
DERI KOLTUGU KOLTUGU KEDILER PARCALADI DIE YAPTIM
ELCIKLER ISE SADEDIR
YANI MOTORDA ABARTILCAK BISE YOK AMA MODIFIYELI DIYEDE BAGIRMIYORUM
öle motorla her dk foto cekılme gıbı bı huyum yoktur ama ıstersen ben suan ıstanbuldayım ama canlısı altınolukta sanayide duruyor...
Orjinalindeki koruyucu biraz kaba duruyor ama düşünce çiziliyor dersen sonuçta motoru kullanan sensin eğer istiyorsan takabilirsin çok hasar veriyorsa düşünce.Ama benim düşüncem bu hali daha şık durmuş.Stoplar daha belirginleşmiş.
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
su senın dedgın xenn lar bence abartı bın lıralık motora takılcak seyler degıl onlar ama senın sacıcak paran cok vardır orasını bılemem...bana demısın ya her dakka motorla fotograf cekılmıyorum dıye vla o senın sorunun sende cekıl ac konu ıstersen anket yapalım sen koy rresım bende resım koyıyım kımınkı daha ck begenılcek görelımm kardesım sen ılk önce o dandık egzozunuda bı duzelt öle koy ama resım ok??
komik insan senı ya arkadasım bu saaten sonra coluk cocugun gonlunu yapıcak halım yok tamam supersın motorun sahane boyan muthıs olmus saten cıft renk galıba işin sonu ya sana bı fıkır benım param senı ılgılendırmez fazlaysa fazla orası bana kalmış nese coluk cocuk urastırma benı hadı eyw sen topıc ac kendıne
"72 Mustang Mach1 390gt motor(6400cc)" ilk resimde modifiye olarak plakayı photoshopla güzel eklemişsin; ama ikinci resimdeki plaka kenarlıklarından sırıtıyor.En kötüsüde 2. fotoda camdaki orjinal plakayı yok etmeyi unutmuşsun!!!
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Bence bu antalya aracı plakalarda orjinal iddaya girerim
Markası: FORD
Modeli: 1972
Sahip Belge Tarihi: 27.05.2005
Tescil Birimi: ANTALYA
Renk 1: MAVİ
Renk 2: -
Cinsi: OTOMOBİL
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)