elinesaglık ümmet abi resimler harika
elinesaglık ümmet abi resimler harika
zaten delta bisiklet kocaman alan kaplayarak vede güzel gösteriler yaparak bisiklet showa çevirdi bugün orayı.
arkadaşlar bende bugün gittim gezdim fuar bence aksesuar fuarı benim aradığım olay olduğu için ben gayet güzel buldum fuarı.genelde herkes motosikletlerin yeni modelleri görmek için geleceği için gelmemelerini tavsiye ederim hayal kırıklığı yaşarsınız. ilk fuar gibi motosikletlerin yeni modelleri falan yok ama çinlilerden belki birşeyler bulabilirsiniz herkese selamlar.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
arkadaşlar sabah fuar kaçta başlıyor ve akşam kapanışı,ziyaretin son buldugu saat nedir????şimdiden teşekkürler
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
sabah 10:30 akşam 20:30 arası fuar alanı ziyarete açık oluyor bilglerinize
fuar resimlerine devam
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Bu adamlar Türkiye'de yaşadıklarını unutmuş olmalılar.
"Sold"muş... Karizmatik - aman pardon "cool" - olmak istiyorlarsa başka yollara başvurmalılar. "Satıldı" yazmak çok zor değil mi?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Arkadaşlar fuar bilet fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? bende 2 kişilik davetiye var ama 3 arkadaşım daha gelmek istiyor yarın gideceğiz, geçen yıl kapıda satış vardı bu yılda öyle değil mi? bilgilendirirseniz sevinirim.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
şimdi fuar merkezimin hareketlenmesi ile fuar kırızim tuttu fuar fuar fuar abı resımler icin elıne sağlık pazar günü İNSALLAH oradayız ve epey bi üye arkadaşla tanışma şansımız olur
Dün motoshow için istanbula gittik çok güzel bir gün geçirdik işte fotolar:
sabah saat 8:00 uçağımız geldi
uçağın camından bakınca
İstanbulpark
fuar alanına gitmek için minibüse bindik
ve fuara geldik
gixxer a biraz torpil yaptım
biri ybr ci biri cbf ci
fuardaki en büyük standa sahip kawasakiydi
ümit abinin t shirt standı
dursunda fuardaydı
fuardan çıktık
dönüş saatinede vardı yemek yiyelim dedik
yemekten sonra sahilde biraz dolaştık
deniz kenarına gelip martı çekmeden olmaz
metin abi istanbuldada olsa buldu yine köpekleri
deniz kenarından fotoğraflar
havaalanına giderken minibüste
kayseri havaalanına indik yorgun ama mutlu motorcular
vakit darliğindan yoğun ve koşturmacalarla geçen tempolu bir gün yaşamışınız istanbul'da.işallah fuardan zevk almış ve iyi vakit geçirmişinizdir bu ziyaretinizde,kayseri'ye kucak dolusu sevgilerimizle
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
fotoğraflar için teşekkür.böyle arkadaş gurubuyla yapılan gezileri çok severim.güzel bir gezi olmuş.bu arada fuar fotoğralarından 2. fotodaki chopper i sizmi yere devirdiniz.
Motor aşkı bu olsa gerek adamlar nerelerden kalkıp fuara geliyo helal size.
Beyaz da motorcuymuş baksanıza motor almış..
paylaşım için gönülden teşekkürler.
çok profesyonelce fotograf çekmişsiniz.
elinize emeginize saglık.
kalın saglıcakla..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Kopya çin motorlarından sonra fuarda kopya tshirtlere de rastladık.
Benzerlik şaşırtıcı Artık insanlarımız tersine evrim geçiriyor yazık
®
vayy be ne güzell herşey güzel hava güzel motor güzel ablalar güzell
fuara gitmek için emekli muharrem arkadaşımın otosuyla yola çıktık..abant'a uğradık..
atları çok severim.resim çektireyim bari dedim..
ablamın çamlıcadaki evinin balkonundan kar yağışını seyrettim.. bi kaç tane motor resmi..
resimi çeken bu kadar çekebilmiş...
en güzel manken le resim çektirdim..
fuar'ın EN BABA motoru....
en büyük gezgin, ümmet kardeşimle hasret giderdik...
veee bu da benim, 3 sene kahrımı çeken,beni taşıyan motorum..un yenisi(acaba yine ondan mı alsam.)
Fotoğraflar için teşekkürler bu arada Ümmet ustayla da tanışmışsın ne güzel.
Paylaşım için teşekkürler
Ümmet abi bi tanedir.Konuşkan büyük küçük demeden herkesle sohbetş uyan can dostumuzdur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)