arkadaslar fuarda koruma ve giyim ürünleri ( KASK BELLİK ws ) piyasaya göre ucuz olur mu ??
arkadaslar fuarda koruma ve giyim ürünleri ( KASK BELLİK ws ) piyasaya göre ucuz olur mu ??
..................
pazar bakıcaz artık
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Ümmet abi erkenden gösterdin fuarı ben cumartesiye kadar nasıl beklerim şimdi
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
En başta sevgili Ümmet ağabeyim olmak üzere tüm motor sevdalılarına kucak dolusu selamlar... Bugün 14.00 itibariyle fuardaydım... Gayet doyurucu ve güzel bir yapılanma vardı. Bazı standlar hararetli bir şekilde yarın için hazırlanıyordı, kimileri de çoktan ikram ve reklamlarına başlamıştı. Özellikle aksesuar reyonlarının zenginliği dikkatimi çekti. ÖTV indirimini bu fuara yansıtmışlar. Parası olana ve meraklısına fırsat doğdu. Bol miktarda davetiye var, her stand bu konuda gelenlere yardımcı olacaktır emin olun. Şubat ayında yer alan bir çok marka ve katılımcılar bu fuarda da yer almışlar. Mesela Honda fabrika olarak değil ama Mototal olarak gelmiş. Suzuki Korlas olarak yer almış vs vs... Geçen fuar sonrası yazdığım izlenimlerimi burada da tekrarlıyorum arkadaşlar; "hiç bir fuar önemsiz değildir..." Bir çok arkadaşımı görmenin yanında katılımcı marka ve firmaların fazlalığı da gururumu okşadı. Bütün motor sevdalısı arkadaşlarla 4 gün boyunca görüşmek dileğiyle, ben her yerde olacağım ama asıl merkezim Kanuni standında air brush ustası Can Yücel ağabeyimin yanı olacak, haydi kolay gelsin...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
helal olsun fuar açılmadan fotoları gördük
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
cuma günü okulu kırıp fuara gidicem :=)
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Ümmet ustam emeğine sağlık özellikle benim gibi fuara gidemeyenler için bu fotoğraflar çok değerli..
camerana sağlık ümmet abi....
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
paylaşımın için teşekkürler ümmet abi. emeğine sağlık
Kısmetse Pazar günü geçen seneki gibi ordayım bilet 10 gündür hazır yaw üstelik çft kişilik sorun yok
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
pazar gunu ordayız inş
resimler için teşekkürler ümmet abi pazar günü bizde orda olacağız inş
fuardan döndüm simdi.. yedı saatten fazla gezdım fuarı en ınce ayrıntısına kdar ama umdugumu bulamadım..
..................
resimler için teşekkür ümmet abi..
facebook(Fazer Tutkunları)
fuar güzel..haftasonu ordayız..
tşkler resimler için..
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
aynen kardeşim bende hiç umdugumu bulamadım harley davidson vespa bide kanuni bütün ürünlerini sürmüş ancak diğer tanıdık markaların bir cok motosikletini göremedim hayal kırıklıgı yaşamadım deil özellikle honda cok yazık etmiş 3-4 motosiklet koymus okadar en cok ilgimi çeken ise fuar'dan cıkışta 2 tane africa twin görmem bugunun en sevdiğim yanı o oldu ve içerde durdugumdan cok africaların yanında durdum ayıptır söylemesi anahtarıda üstündeydi ancak hırsızlık yapıcak halimiz olmadıgı için denemedik
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
bakalım cbf fiyatları ne durumda 2.el e 3000 vereceğime 1000 peşin verir 2500 ü taksitle 0 km cbf150 alırım diye düşünüyorum ya hadi hayırlısı olsun hakkımızda ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Ümmet abi tşk. mankenleri de çek
eet eminim bicok kiside umdugunu bulamayacak hic katılmasa daha ii dedim honda icin bir arakdas cıksta solenıordu karıdan kızdn baska bısı yok die cok tttum o lafı
..................
İkinci el pazarı da varmış fuarda ama böyle bir şeyi hiç bir yerde haber yapmadıkları için kimsenin ruhu bilem duymadı..
Bir de fuarın ismi MOTOSHOW değilde MOTOBİSİKLETSHOW olmalıydı
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)