evet arkadaşlar uzun zaman once aldıgım kaskımı begenıze sunuyorum
uzun zamandır yazamıyordum malum ÖSS yuzundenama bugun kendıme tatil verdim ve sizlerle beraberim
kaskımın markası gdr sitemızden bi arkadaştan almıştım ama adını unuttum bu yay-zıyı okuyorsa kusura bakmasın fakat cok tesekkur edıyorum cok ucuza aldıgım kask cok saglam ve guzel cıktı
tabi kendımce bi iki yapıştırma yapıştırdım kaskıma guzel oldu diye dusunuyorum bakalım siz neler diyeceksınız
bu arada bi iki anımıda anlatayım
gecenlerde arkadaşlarla alışveriş merkezıne gittik guvenlikci kaskınızı musteri hizmetlerıne bırakın dedi tamam dedik ve girdig içeri musteri hizmetlerındeki arkadas benı ıyı bi kesti sonra kardeş kask cok guzelmış dedi nerden aldın dedi ist getirttim dedim yapma ya dedi cok guzel dedi bizimkiler hep hava alıyor bunlar iyidir dedi bende evet iyi dedim sonra kaca aldın dedi bende sıfırı 150 milyon civarı dedim adam bi şaşırdıyapma ya dedi o kadar pahalı mı dedi bende evet dedim canımı sokakta bulmadım dedim paraya kıymak lazım dedim adamda haklısın ama dedi benım cocugun dersanesi var onun taksitleri falan bitsin dedi bende alayım dedi sonra bende iyi olur dedim ama adam sırf altta kalmamak için dedi bende neyse gorusuruz dedim gittim
lafı uzatmadan fotolara gecelım
buyrun
MFS(adımın başharfleri)
her goren kan grubuna cok iyi olmuş bunu yaptıgın diyorlar sankı bana dahi gibi davranıyorlar