süper bayılıom şu eski motosiklet resmlerine babamında var kayınpederinde 4 te planet 89 da jawa laserli falan bakar bakar heygidi günler derim inşallah bir oğlum olur oda benimkilere bakar
süper bayılıom şu eski motosiklet resmlerine babamında var kayınpederinde 4 te planet 89 da jawa laserli falan bakar bakar heygidi günler derim inşallah bir oğlum olur oda benimkilere bakar
Paylaşım için sağol. Güzel fotoğraflar.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
çok güzel fotoraflar .. Banada motor sevgisi babamdan geçmişti.. İlk motorumu o aldı ve bir daha geriisi geldi zaten ..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
süper fikir ve süper paylaşım.....aslında motor sevdasının babadan ogula geçtiği kişilere de ayrı bi topik mi açsak..
Ah be dede babama neden motor almadınki oda bana almıyor.)
Değişen artl dijital fotoraf makinaları sanırım, motosiklet hep aynı iki tekerlekli.
motorculuk sana küçükken bulaşmış saygılar
Hissettiğin gibi yaşa...
vay bee; Allah nazardan saklasın bu güzel aileyi.
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
ALLAH razı olsun ne mutlu sana ve bu duyğuyu sana aşılayan baba'na artık sizin gen'lerinizde var bu sevda.
Herşey çok güzel de baban artık niye binmiyor, bunu anlamadım. Yaw bende babanla aynı yaştayım
Saygı görmek istiyorsan Saygı göster :bounce:
oğluma miras bu sevda
Paylaşım için emeğine sağlık...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
cok guzelmıs sanslı cocukmussun vesselam bence babadan oğula bır tahtın devredılısı resmen yolun acık olsun tekerıne tas değmesın babanın ellerınden operım
“Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...
Çok güzel fotoğraflar hepsi birbirinden anlamlı.Paylaşımın için teşekkürler.Nostajik kareler insanı etkiliyor.En beyendiğim fotoğrafda babanın saçlar başlar şekil fakat ayakta terlik olan fotoğrafı süper gerçekten.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
çok güzel arkadasım paylaşm için saol beyamcama selam asvalt ağlatmaya devam ölümüne ***--ZoDiaC --***
çok süper çok güzel fotolar çok güzel bi topik çok güzel bi baba
ellerinden öperim babanın saygılar...
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
süper valla
çok guzel neguzel
ne güzelmiş ya bnm pederde böyleymiş ama foto yok =)) tabi arkadası sakat kalınca bırakmış neysegüzel şeyler anılar bunlar
Bizdeki güzel anılarıda canlandırdığın için çok tşkler kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)