Tebrikler....
Güzel bir nostalji yaşadık... Bende eski günlerimdeki motorları yeniden görmekten büyük keyif aldım...
Tebrikler....
Güzel bir nostalji yaşadık... Bende eski günlerimdeki motorları yeniden görmekten büyük keyif aldım...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Benim babam da 1969'dan 1976'ya kadar motora binmis. Hatta annemi istemeye onunla gitmisler. Tabi o yillarda arabalar bu kadar yaygin degil, para yok, vs...
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
senin kanında varmış arkadaş motorcu olmak.
zaten bunun tersi sana ters olurdu.
böyle bir babaya sahip olduğun için yaratana şükret: biz ancak 22 yaşımızda zar zor alıp motorumuzu binebindiysek, şansın ne kadar çok olduğunu bir kez daha anlamış olursun.
selamlar
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
evet ne kadar şanslı olduğumun farkındayım ama ben babam kadar motor değiştiremicem heralde
gerçektende tam nostalji olmuş..paylaşım için teşekkürler.. babanızın kıymetini bilin
cocuklarımla motorda hic resmım yok . valla özendım .babanıza iyi bakın
harbiden dibine düşmüşsün
allah mutluluğunuzu daim eder inşallah ....
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
çok iyimiş ya paylaşım için teşekkürler...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
Bizim bu olay dedemin babasın dedemden Babam'a Amcam dan da bana geçti.5-6 yaşlarındayken cok iyi hatırlıyorum Dedem erik ağacının altına cekiyodu motoru gıcır gıcırdı birde rengi kırmızıydı.Bir de dedemin bisiklet üstünde akrobasi gösterileri var filinta gibiymiş maşallah arşivden bulabilsem isticem dedemden Şimdi Hac'ta Allah kabul etsin.Şaftlı Motor olduğunu söylüyor dedem babasınla işe gittiklerini anlatıyor bana ağzım acık dinliyorum.Balkancı motoru falanda varmış nasıl olduğunu bilmiyorum.
fotolar süper ya .. bu arada cokta sanslısın valla benim babamda gencliginde java kullanmıs bi kaza yapmıs ölümden dönmüsler dayımla ondan sonra annem sattırmıs..
[COLOR="Red"]41___**ULTRA_ASLAN**___41[/COLOR][B][/B]
Benim dedemle aramdan su sızmıyor ama kesenin ağzı bize kapalı nedense Dedemin babası olacaktı onun yerine ohoho anlattıklarına göre emekli maaşını alıyormuş maaşını ona buna dağıtıyomuş kimseyede söylemiyormuş ne yaptığını ne ettiğini.Babam anlatıyor Halil dedem yani dedemin babası , babama kanatlı chovrolet aldığını babam sürekli anlatıyor.Keşke o zamanlar ben yaşasaydım diyorum
Artık biz kendimiz çalışcaz kalorilerimizi eksilticez bir şeyler elde etmek için ama bu zamanda nasıl olur nasıl para biriktirilir bilemeiyorum
güzel fotolar. gerçekten babana ne kadar teşekkür etsen az. bu motor sevgisini sana bulaştırdığı için
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)