Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Babamın gençlik fotoğrafları!! Ve Motorları!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800 CLASSİC
    Tebrikler....
    Güzel bir nostalji yaşadık... Bende eski günlerimdeki motorları yeniden görmekten büyük keyif aldım...
    ::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Benim babam da 1969'dan 1976'ya kadar motora binmis. Hatta annemi istemeye onunla gitmisler. Tabi o yillarda arabalar bu kadar yaygin degil, para yok, vs...

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Alıntı ali777 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim babam da 1969'dan 1976'ya kadar motora binmis. Hatta annemi istemeye onunla gitmisler. Tabi o yillarda arabalar bu kadar yaygin degil, para yok, vs...
    iyimiş yaa :D benim annemle babam evlendiğinde babamın hala motoru varmış hatta abim doğduğundada varmış ben doğduğumdada varmış ama babam artık mecburen motor sevgisinden vazgeçip araba almış
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

second - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    paylaşım için teşekkürler
    motorsuz motorcu

Serpico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    senin kanında varmış arkadaş motorcu olmak.
    zaten bunun tersi sana ters olurdu.
    böyle bir babaya sahip olduğun için yaratana şükret: biz ancak 22 yaşımızda zar zor alıp motorumuzu binebindiysek, şansın ne kadar çok olduğunu bir kez daha anlamış olursun.
    selamlar
    İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........

Motosikleti
    evet ne kadar şanslı olduğumun farkındayım ama ben babam kadar motor değiştiremicem heralde

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    gerçektende tam nostalji olmuş..paylaşım için teşekkürler.. babanızın kıymetini bilin

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    cocuklarımla motorda hic resmım yok . valla özendım .babanıza iyi bakın

stubborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 250
    harbiden dibine düşmüşsün
    allah mutluluğunuzu daim eder inşallah ....
    Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...

alp_toker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Agility City,TVS Apache,Next Yamaha Xmax 250
    çok iyimiş ya paylaşım için teşekkürler...
    %80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bizim bu olay dedemin babasın dedemden Babam'a Amcam dan da bana geçti.5-6 yaşlarındayken cok iyi hatırlıyorum Dedem erik ağacının altına cekiyodu motoru gıcır gıcırdı birde rengi kırmızıydı.Bir de dedemin bisiklet üstünde akrobasi gösterileri var filinta gibiymiş maşallah arşivden bulabilsem isticem dedemden Şimdi Hac'ta Allah kabul etsin.Şaftlı Motor olduğunu söylüyor dedem babasınla işe gittiklerini anlatıyor bana ağzım acık dinliyorum.Balkancı motoru falanda varmış nasıl olduğunu bilmiyorum.

Motosikleti
    hyosung gt250r
    fotolar süper ya .. bu arada cokta sanslısın valla benim babamda gencliginde java kullanmıs bi kaza yapmıs ölümden dönmüsler dayımla ondan sonra annem sattırmıs..
    [COLOR="Red"]41___**ULTRA_ASLAN**___41[/COLOR][B][/B]

Motosikleti
    Alıntı halilihsan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim bu olay dedemin babasın dedemden Babam'a Amcam dan da bana geçti.5-6 yaşlarındayken cok iyi hatırlıyorum Dedem erik ağacının altına cekiyodu motoru gıcır gıcırdı birde rengi kırmızıydı.Bir de dedemin bisiklet üstünde akrobasi gösterileri var filinta gibiymiş maşallah arşivden bulabilsem isticem dedemden Şimdi Hac'ta Allah kabul etsin.Şaftlı Motor olduğunu söylüyor dedem babasınla işe gittiklerini anlatıyor bana ağzım acık dinliyorum.Balkancı motoru falanda varmış nasıl olduğunu bilmiyorum.

Dedem şimdi sağ olsaydı bana en kral motoru alırdı şu anda eminim çünkü ben 14 yaşındayken dedem ölmüştü ve 14 yaşına kadar bana en güzel bisikletleri hep dedem aldı son mekanın cennet olsun dedecim

Alıntı SaXoFoN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dedem şimdi sağ olsaydı bana en kral motoru alırdı şu anda eminim çünkü ben 14 yaşındayken dedem ölmüştü ve 14 yaşına kadar bana en güzel bisikletleri hep dedem aldı son mekanın cennet olsun dedecim
    Benim dedemle aramdan su sızmıyor ama kesenin ağzı bize kapalı nedense Dedemin babası olacaktı onun yerine ohoho anlattıklarına göre emekli maaşını alıyormuş maaşını ona buna dağıtıyomuş kimseyede söylemiyormuş ne yaptığını ne ettiğini.Babam anlatıyor Halil dedem yani dedemin babası , babama kanatlı chovrolet aldığını babam sürekli anlatıyor.Keşke o zamanlar ben yaşasaydım diyorum

CANGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    babana tebrikler.................

Motosikleti
    Benim dedemle aramdan su sızmıyor ama kesenin ağzı bize kapalı nedense Dedemin babası olacaktı onun yerine ohoho anlattıklarına göre emekli maaşını alıyormuş maaşını ona buna dağıtıyomuş kimseyede söylemiyormuş ne yaptığını ne ettiğini.Babam anlatıyor Halil dedem yani dedemin babası , babama kanatlı chovrolet aldığını babam sürekli anlatıyor.Keşke o zamanlar ben yaşasaydım diyorum
    Allaha şükür dedem kesenin ağzını bana hep açtı ama Keşke dedem hala yaşıyor olsaydı dedemi babamdan çok seviyordum çünkü

Artık biz kendimiz çalışcaz kalorilerimizi eksilticez bir şeyler elde etmek için ama bu zamanda nasıl olur nasıl para biriktirilir bilemeiyorum

Motosikleti
    Artık biz kendimiz çalışcaz kalorilerimizi eksilticez bir şeyler elde etmek için ama bu zamanda nasıl olur nasıl para biriktirilir bilemeiyorum
    Artıık bu devirde elimizdekiyle yetinicez Şu anki durumda karnını doyuruyorsan şükrediceksin

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel fotolar. gerçekten babana ne kadar teşekkür etsen az. bu motor sevgisini sana bulaştırdığı için
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    çok iyi yaw

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)