eline saglık ugraşmışsın. fena sayılmaz cbr.
paylaşım için teşekkürler
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
renk şekil değişikliği değilde bence biraz büyük olmalı motorun üzerinde emanet duruyorum .. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
yeni nesili böyle olursa eskisinin nesli tükenmez
genelde köyde bineceksen doğrudur arkadaşım istersen ama sen 150 ut al anca hemde çin babalar gibi walla heheh alırsın çakmağa yakarsın sonra 1000rr ı hiç sevmiyorsun sanırım
depoda, kafa granajı, arka kuyrukda oynadım ztn ama bunu 150cc yapıcaksın 16-7 hp olcak dijital gösterge fln ozman harbi süper bi aygıt olur bence
1000 rr ı almamamın nedeni tamamen duygusal
eksozuda büyüttüm
bu da photoshop gerçekten
zaten iyi photoshop kendini belli etmeyenmiş
adam ne kadar uğraşmış bu motora vay motoru ilk aldığında böyle yıkarsın
bakarsın sonra o da geçer
Yeni nesil motosikletleri apaçiler tasarlayacaksa olabilir neden olmasın
Yeni nesil cbr bu şekilde...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hheehheeh :D:D:
ama bu kötü ya hiç hoşuma gitmiyo eski halini adam almış bitek kaffasını değiştirmiş okadar kafada ztn emanet gibi olmuş walla karınca gibi çok yüksek görünüyo yzf 125 çok süper bi tipi var 10 numara walla
@Gorkem
üstteki cbr ın sinyali güzelde alttakilerin sinyali biraz büyük gibi mi olmuş
sinyallerine bakarmısın emanet gibi çıkmış yandan sanki kara yollarının dikkat lambası gibi walla heheh:D:D
apacican tasarim..
bu dedigin hale zaten getiriyolar motoru biraz istersen..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
cbr 125 kalıpsız bi motor üstüne bindiğin zaman rahatlıkla anlaşılıyor zaten bence daha kalıplı olmalı yzf 125r'yi örnek almalı bu konuda.
tabi fiyat performans olarak yerlerde surunmesini hesaba katmiosan en iyisi o..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
biraz daha kalıplı yapsalar kafi.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)