R125 daha DELİ BENCE
R125 daha DELİ BENCE
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
yanlz yzf 125 in kalıbına 250cc yapsalar bide 28hp fln süper bi aygıt olur walla sıfır fiyatıda 8-9000 tl olcak ozman işde süper olur inşallah böğle dediğim gibi makina çıkartır yamaha yzf 250 fln
Motorun arka tutunma ile plaka çamurluğunu çikartmissin o kadar yeni nesil dedin ayni cbr 2 parçasi çikarilmiş o kadar :d
evet ben bunda hıc bır degısıklık gormuyorum valla gozlerımde saglam gayet
güzel
fark yok demeyin arkadaşlar işçilik var.kuyruğu dikmiş aynaları plakalığı arka sinyalleri sökmüş ön amortisörü düşürmüş photoshop la...güzel olmuş emeğine sağlık
cbr görüntüden çokl güce ihtiyacı varrrrrrr
nasıl olmuş arkdşlar yeni değişişkliğim???
Siyah we beyaz cok guzel duruyor
[B][I]Dunyada iki Ceşit MotoR waRdiR Honda Ve DieRLeRi:cat:[/I][/B]
arkadaşlar yaptığıız tasarılarda,
ön amortisörü indirirken,
bilinçsiz denemeyin,
yanlış anlamayın lutfen,
ama fazla indirirseniz,
kafa grenajınız ön çamurluğa girecektir...
Emeğinize saglık güzel resimler oluşmuş..
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
mühendisler sizin yerinize düşünüyorlar, siz kullanmanıza bakın
allah allah arkadaşm okumuşsun işde daha ne kasıyosunki yani ne problemli insanlarsınız böyle ya salla boşver herşeyi takma ya bide demişsin niye crop yapmşsın diyosun kotam doluyo o yüzden rahatladnmı bi ferahlık hissetttinmi? hehehhehe kıriz çok fena vurdu beni klavyeden bi kaç harfide sökdüm sattım nbarsn paraszlık yanlz espirin harbi dehşet koptm yaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)