geçmiş olsun caner, güzelim ZC'yi hiç bu halde görmemiştim, hemen kapı önündeki kendi motoruma baktım (:
en azından dandik kasktan da kurtulmuşsun, bi dahaki sefere sağlamn bişey alırsın artık.
geçmiş olsun caner, güzelim ZC'yi hiç bu halde görmemiştim, hemen kapı önündeki kendi motoruma baktım (:
en azından dandik kasktan da kurtulmuşsun, bi dahaki sefere sağlamn bişey alırsın artık.
[B]to Live is to Die...[/B]
Motor pert olmuş yahu nasıl bu kadar olmuş öyle neyse geçmiş olsun biraz geç haber vermiş fouam ama geçmiş olsun.
[QUOTE=canercamalan;1427731]teşekkürler arakaşlar ALLAH kimseye vermesin zor bidurum
-Avcıları bende iyi bilirim arif in yanında çalışan hayri yi biliyosundur sen oda bizim evin altındaki bilge motor a girdi şimdi herşeyi onlara soruyorum ;)
hayri benim kankim ya
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
ya çok saolsın kardeşim.Bir aralar, neden ; motor la uzun yola çıkılmaz her an yolda kalıcakmışgibi sürün, dikkatli olun ,hız yapmayın bu motorla, dediğimi anlamışsınızdır.Bazı arkadaşlar motoru sattın arkasından laf ediyorsun gibi düşünselerde bu zc ler ile kazadan kurtulmanın pek mümkün olmadığını gördüğüm için söylediğimi onlarda anlamışlardır. motoru sattım zaten bir . 2cisi kask olarak ls2 cartoon 2009 tiplerinden aldım kırmızı parlak kaliteli gözüküyor ama kullandıkça anlıyacağız ;)
herşeyiçin teşekkür ederim ;)
[QUOTE=genç kaptan;1428630]ohoo iyi ozaman bilge motora geldiğinde görüşelim ozaman???
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Mantarlar yuzunden ben pisikletin pedalını kırmıştım cok sakat şeyler hic sark edemiyorsunuz cok dikkatli olmak lazım.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
[QUOTE=canercamalan;1428638]ya çok saolsın kardeşim.Bir aralar, neden ; motor la uzun yola çıkılmaz her an yolda kalıcakmışgibi sürün, dikkatli olun ,hız yapmayın bu motorla, dediğimi anlamışsınızdır.Bazı arkadaşlar motoru sattın arkasından laf ediyorsun gibi düşünselerde bu zc ler ile kazadan kurtulmanın pek mümkün olmadığını gördüğüm için söylediğimi onlarda anlamışlardır. motoru sattım zaten bir . 2cisi kask olarak ls2 cartoon 2009 tiplerinden aldım kırmızı parlak kaliteli gözüküyor ama kullandıkça anlıyacağız ;)
herşeyiçin teşekkür ederim ;)
tabi grüşürz.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
çok geçmiş olsun kardesim.allahtan çocuğa bişey olmamış.ama motorunda canına ot tıkamış yani.bence sen sen ol birdaha motorunu kimseye verme.çünkü kimse senin motoruna senin kadar dikkat etmez.ve dikkatli kullanmaz.sonra başı ağrıyan ve üzülen sen olursun bence.tekrar geçmiş olsun
kardeşim bu olay ibret değil sana ders olsun.
motor kırılır parçalanır önemli değil. o arkadaşın hayatı, motosiklet gibi 500 600 lirayla geri getirilemezdi.
ehliyetini al, alkollü motor kullanma/kullandırtma. geçmiş olsun.
motor pertten zoplanmış resmen
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
üzüldüm arkadaşlar gördünüz dimi paradan kaçmışlar kask ne halde allah korusun motordan önce kask arkadaşlar sakın yanlış anlama arkadaşım daha kötüsüde olabilirdi allah korumuş geçmiş olsun
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Universite yillarimda bir ara derslere bisikletle gidiyordum, 5km filan... Bu mantar tarzi yoldaki engellere ben de cok takildim. Omuzumda kucuk bir cizik ile kurtuldum, ama bisikletin direksiyonu ve tekerlek yamulmustu.
Duz yolda giderkene, bir anlik dikkatsizlik ile mantara takilmak gercekten cok garip bir duygu, kendimi aptal gibi hisetmistim... Gozuken bir engel sonucta.
gecmıs olsun kardesım...
teşekkür ederim ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
dostum öncelikle geçmiş olsun ama kafama birşey takıldı resimlere baktım senin motorunun neresinde 600 liralık masraf çıkardı o tamirci arkadaş anlayamadım. Ben motorumu komple yeniledim dahada yapacağım bir iki masraf var toplam 200 liraya mal oldu
::evil::[COLOR="SeaGreen"]HAYATIN ANLAMI "KADINLAR ve MOTORLAR"[/COLOR]:joker:
Geçmiş olsun. Kimseye bişi olmaması sevindirici tarafı. Üzücü tarafı ise tabiki masrafınız...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)