Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

KAZA kimseye duyurmadan :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    150 ZC
    geçmiş olsun caner, güzelim ZC'yi hiç bu halde görmemiştim, hemen kapı önündeki kendi motoruma baktım (:

en azından dandik kasktan da kurtulmuşsun, bi dahaki sefere sağlamn bişey alırsın artık.
    [B]to Live is to Die...[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motor pert olmuş yahu nasıl bu kadar olmuş öyle neyse geçmiş olsun biraz geç haber vermiş fouam ama geçmiş olsun.

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    [QUOTE=canercamalan;1427731]teşekkürler arakaşlar ALLAH kimseye vermesin zor bidurum

-Avcıları bende iyi bilirim arif in yanında çalışan hayri yi biliyosundur sen oda bizim evin altındaki bilge motor a girdi şimdi herşeyi onlara soruyorum ;)

hayri benim kankim ya
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı mourndare adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun caner, güzelim ZC'yi hiç bu halde görmemiştim, hemen kapı önündeki kendi motoruma baktım (:

en azından dandik kasktan da kurtulmuşsun, bi dahaki sefere sağlamn bişey alırsın artık.
    ya çok saolsın kardeşim.Bir aralar, neden ; motor la uzun yola çıkılmaz her an yolda kalıcakmışgibi sürün, dikkatli olun ,hız yapmayın bu motorla, dediğimi anlamışsınızdır.Bazı arkadaşlar motoru sattın arkasından laf ediyorsun gibi düşünselerde bu zc ler ile kazadan kurtulmanın pek mümkün olmadığını gördüğüm için söylediğimi onlarda anlamışlardır. motoru sattım zaten bir . 2cisi kask olarak ls2 cartoon 2009 tiplerinden aldım kırmızı parlak kaliteli gözüküyor ama kullandıkça anlıyacağız ;)

herşeyiçin teşekkür ederim ;)

[QUOTE=genç kaptan;1428630]
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler arakaşlar ALLAH kimseye vermesin zor bidurum

-Avcıları bende iyi bilirim arif in yanında çalışan hayri yi biliyosundur sen oda bizim evin altındaki bilge motor a girdi şimdi herşeyi onlara soruyorum ;)

hayri benim kankim ya
    ohoo iyi ozaman bilge motora geldiğinde görüşelim ozaman???
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Mantarlar yuzunden ben pisikletin pedalını kırmıştım cok sakat şeyler hic sark edemiyorsunuz cok dikkatli olmak lazım.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    [QUOTE=canercamalan;1428638]ya çok saolsın kardeşim.Bir aralar, neden ; motor la uzun yola çıkılmaz her an yolda kalıcakmışgibi sürün, dikkatli olun ,hız yapmayın bu motorla, dediğimi anlamışsınızdır.Bazı arkadaşlar motoru sattın arkasından laf ediyorsun gibi düşünselerde bu zc ler ile kazadan kurtulmanın pek mümkün olmadığını gördüğüm için söylediğimi onlarda anlamışlardır. motoru sattım zaten bir . 2cisi kask olarak ls2 cartoon 2009 tiplerinden aldım kırmızı parlak kaliteli gözüküyor ama kullandıkça anlıyacağız ;)

herşeyiçin teşekkür ederim ;)

Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ohoo iyi ozaman bilge motora geldiğinde görüşelim ozaman???
    tabi grüşürz.
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    RAMZEYQM250 2010
    çok geçmiş olsun kardesim.allahtan çocuğa bişey olmamış.ama motorunda canına ot tıkamış yani.bence sen sen ol birdaha motorunu kimseye verme.çünkü kimse senin motoruna senin kadar dikkat etmez.ve dikkatli kullanmaz.sonra başı ağrıyan ve üzülen sen olursun bence.tekrar geçmiş olsun

Motosikleti
    cbr125ti, ninja250r oldu
    kardeşim bu olay ibret değil sana ders olsun.
    motor kırılır parçalanır önemli değil. o arkadaşın hayatı, motosiklet gibi 500 600 lirayla geri getirilemezdi.

ehliyetini al, alkollü motor kullanma/kullandırtma. geçmiş olsun.

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    motor pertten zoplanmış resmen
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı ermandem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim bu olay ibret değil sana ders olsun.
    motor kırılır parçalanır önemli değil. o arkadaşın hayatı, motosiklet gibi 500 600 lirayla geri getirilemezdi.

ehliyetini al, alkollü motor kullanma/kullandırtma. geçmiş olsun.
    ben dersimi aldım eyw ehliyetide zaten kazadan 1 hafta sonra almıştım :D alkollü motor kullanmadım biiirr ben alkollü kimseye motoru vermedim ikiii diceksin ozaman kimseye motoru verme zaten ben alıcağım dersi aldım eyw saol genede

willy_chorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr sattım kısmetse z 750 veya fazer s2 abs
    üzüldüm arkadaşlar gördünüz dimi paradan kaçmışlar kask ne halde allah korusun motordan önce kask arkadaşlar sakın yanlış anlama arkadaşım daha kötüsüde olabilirdi allah korumuş geçmiş olsun
    [B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun.

Universite yillarimda bir ara derslere bisikletle gidiyordum, 5km filan... Bu mantar tarzi yoldaki engellere ben de cok takildim. Omuzumda kucuk bir cizik ile kurtuldum, ama bisikletin direksiyonu ve tekerlek yamulmustu.

Duz yolda giderkene, bir anlik dikkatsizlik ile mantara takilmak gercekten cok garip bir duygu, kendimi aptal gibi hisetmistim... Gozuken bir engel sonucta.

Motosikleti
    Mondial 125 Zn - Honda CB 125e
    gecmıs olsun kardesım...

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    teşekkür ederim ;)

dostum öncelikle geçmiş olsun ama kafama birşey takıldı resimlere baktım senin motorunun neresinde 600 liralık masraf çıkardı o tamirci arkadaş anlayamadım. Ben motorumu komple yeniledim dahada yapacağım bir iki masraf var toplam 200 liraya mal oldu
    ::evil::[COLOR="SeaGreen"]HAYATIN ANLAMI "KADINLAR ve MOTORLAR"[/COLOR]:joker:

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Geçmiş olsun. Kimseye bişi olmaması sevindirici tarafı. Üzücü tarafı ise tabiki masrafınız...
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)