Afiyet olsun arkadaşlar. Bu yağmurlu günde iyi eğlenmişsiniz fotolarda çok güzel elinize sağlık.
Afiyet olsun arkadaşlar. Bu yağmurlu günde iyi eğlenmişsiniz fotolarda çok güzel elinize sağlık.
yaw fotoğrafları nasıl yüklüyorduk bende cektiklerimden bir kaçtane eklemek istedim ama bunun anlatıldığı bir yer vardı sanırım ama ben bulamadım simdi :(
oppss yanlıs oldu pardon )
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Motosikletimle gelemedim gelememis olmanin sevinci vardi cunku bir gun evvel Akraba ziyareti icin fuara gelecegim gunden bir gun erken geldim.Akraba ziyaretimde olmus oldu bu vesile ile.pazar oglen civari oradaydim.Kafilemizin buyuklugunu her katilisimda gormekdeyim.cosku giderek buyuyor.Daha nice kaliteli eylemlere arkadaslar.deli_mavihepinizi cok seviyor...motosikletle katilamadim ancak yuregim hep sizlerleydi.umarim kahvalti donusu kulaklariniz cinlamisdir...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
orda olmak isterdim
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
ooooh kimler var kimler loly hanım turgay bey gürkan bey Wuuu Diorm
pazar gunu o kadar ıslanmama ragmen sızlerle bırlıkte olmaktan cok keyıf aldım herkese buradan tesekkurler. Alper (Alpertım olmayan Alper )
resimleri atmayanın fotograf makinesi bozulsun
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
ya o yagmurda gidenlere helal olsun biz 4 kişi sözde gidicektik ama o yagmuru görünce vazgeçtik ki en dogrusunu yaptık bence zaten hastaydım kesin beter olurdum biraz foto ekleyinde gitmiş kadar olalım)
serkan ıslanmanın danıskasını yasamısım elbıselerımle dus almak gıbı bı olay
ama ne olursa olsun bence ıyıydı abı hıc degılse guzel bır hatırası var
Lavaboda çorap sıkarken karşılaştığım arkadaşlar kimlerdi?
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gözünüz doysun Fuara da gelemedik kahvaltıya da bu sene Neyse havalar düzelsin acısını çıkartırız daha sucuk yupıcaz sahilde di mi di mi Gürkan Ağabey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)