fena fotolar yakalamışsın muharrem...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
İnnova 125-i nisan-mayıs aylarında satışa sunulacak ve ben çok beğendim.
Phoenix Allah tuttuğunu motorsiklet etsin emi sağol
hayırlısıyla bugun ordayız.
Gittim gördüm hepsi güzel....
:rendeer: [COLOR="Red"][B]Herkes insanlığı değiştirmeyi hayal eder; ama kimse kendini değiştirmeyi düşünmez.[/B][/COLOR] :rendeer:
Hamlet şimdi yaşasaydı ve bu motorları görseydi ''Ölmek yada Ölmemek'' yerine ne söylerdi acaba. Yazık oldu hamlete....
bu forma yazdığım son mesaj silinmiş.arkadaşlar rahatsızlıklarımızı söyleyemeyecekmiyiz.niye var o zaman burası?motosiklet.net standına gittim yine söylüyorum.çoluğu çocuğu koymuşsunuz oraya gelenle gidenle ilgilenen yok.ben üyelere özel bir şeyde görmedim.koyduğunuz adamlar hoş geldiniz bile demiyor bir çıkarma bir şeker bile ikram edemiyor.kapatın o standı hocam kapatın.mesajımıda silmeyin herkes izlenimlerini yazsın!
tşkler eline sağlık
bitmedi:D.........
özellikle söylemeliyim ki geçen seneki fuara göre hayli sönük geçti. sıfır fiyatına yakın 2.el motosikletlerin fiyatları ise beni oldukça şaşırttı. resmen 2.el piyasasının çok çok üstünde rakamlar isteniyor
walla güzeldi fuar, bugun arkdaşlarla gittim, kampanyalar falan baya hoşuma gitti :D
pc deki video yu buraya eklemesini bilen var mı yaw:(
ya çok süper olmuş resimler.gönderen herkese teşekkürler.neden izmir'de de bu şekilde kapsamlı bir fuar olmaz bilmem ki?uzak kalıncada resimleri izlemekle yetiniyoruz.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Kim NederSe Desin En qüzeL StanD Kawasaki Deydi SÜper Di Hem Makineler Hem Tanıtım için Gelmiş ArkadşLar süperdi
alacam uLen bi Zx 250 R :D inat ettm :D
yarın nasıl geçer bilmem ama bence önceki senelere nazaran çok sönük gibiydi fuar.
DRİFT RELİGİON
Gecen seneye nazaran tatsız tutsuz bi fuardı. Manken ablaların hepsi dertli bitane sırıtanını göremedik Kymco standındaki sarışekeri görmeden ayrılmayın fuardan
ewt o kayınçodaki Hayır sever Tanıtım elemanı bitaneydi :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)