doslar bmw 650 GS yeni kasa.....?
honda....?
inceleyip biraz bilgi biraz resim.....
doslar bmw 650 GS yeni kasa.....?
honda....?
inceleyip biraz bilgi biraz resim.....
:pr: ÖNCE KENDİ AKLIN
Motosiklet = Yamaha V-Max
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
fuardan resimlere hız kesmeden devam
[/QUOTE]
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Motosikletnet hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan chris pfeiffer ileydi , Cem'le birlikte küçük söyleşimizde 'İstanbul Bosfor çok güzel rakı şişkebap çok güzel gene gelecek ben şerefe dedi
Kanıtı
Not:Her nekadar zayıflıyorum dediyse de
CRiminAL arkadaşımız oturduğu sandalyeyi kırdı ama daha çekemeden kalkıp resimleme izni vermedi
yahu beyler şu honda standından biraz foto atın yavv gelemedik......
pazar günü ordayım fotomakinayı şimdiden hazırladım walla.
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
alper_tim ve Ümmet ustam fotoğraflar için çok teşekkürler. En çok beğendiğim bol bol scooter fotoğrafları içimi açtı valla. Hele SYM GTS 250 eşimin çok beğendiği bir modeldi fakat maddiyat dolayısıyla alamadım. Ne yapalım sağlık olsun Pipılımdan memnunum şu an. Böyle bir fuarda sitemizin standının olması da ayrı bir güzellik..
fotolar için teşekkürler.. 1. soru : son gün son saate kadar orada olacakmı bizim stand ve 2.soru: ümmet abi pazar günü orada olacakmısın seninle tanışmazsam fuara katılmış saymayacağım kendimi...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Fuardan canlı canlı
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Offff! Offf! Resimler bi harika (tabi mankenler de) Zahmet edip ekleyenlere teşekkürler...
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
giderken 4 saatte gittik gelirkende 3 saatte geldik ama kawasakinin o güzel bayanlarının dans gösterisinden sonra değdi bence güzel fuardı inş. motoshow'a da giderim..
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
KüçükÇekmecedeki ARkadaşın GÖrdükleri bizlerdik
İŞte Fuardan Fotoraflar...
Goldwingler club kurmuş fuara stand Açmışlar..
...
Bir Chopper Sürücüsü Olarak Sportlara Merak sarmaya Başlamıştım.. Bakalım Yakışıyor mu =? Gelsin YorumLar
...................
Bu motoru Faruğa AlıcakTıkTa PazarLıkta anlaşamadık.. Biz Benim Chopper'la 10 tane Koç Önerdik.. AdamLar Danada Israr Etti olmadı Be Güzelim... Olsun Seneye artıkın Zaten İneklerDe Buzağı Yapçak
Bu Fotorafta Makine Daha Önemli
HarleyLer...
Fuar Dönüşünde Cennet Mahallesine Gitmeye calısırken baska bi yere Girmişiz.. Çekmece Tarafında..Restorantın önünde.. bu arada yemekler güzeldi.
İstanbula Girmeden Önce Faruğun Sürekli uğradığı Benzinlik SAgolsunlar çay servisi süper geldi..
Bu arada Fotoraftaki ARkadaşımız DA ORhan.. Majesty 180 i var.. Benim gibi Geri Vitesi Olmayan,durduğu yerde Durmayan KArdeşimiz:D
SoranLara.. Faruk 50+9 :D
İnşallah Devamını Pazar Gününden Sonra Getiricez...
PAzar günü Orada GÖrüşmek Üzere...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Emek verip foto yükleyen herkese teşekkürler
Fazla foto göz çıkarmaz Devamını bekleriz....
Mankenleri biraz gıdıklayın da güzel çıksınlar yahu çoğunun canı sıkılmış somurtuyolar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)