MOTOPLUS Motosiklet Fuar FOTOĞRAFLARI ve YORUMLARI
Reklamlar
-
abi öldüm bittim eridim bune yahhh lanet olsun bi motor istiyom artık fazzzeeerrrrrr
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Reklamlar
-
ov milliyet linki süpermiş tşkelr
-
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Fuarda standımıza koyulan elemanlar tamamen fiyasko...
Adamlar bilgisayar basında geyik yapmaktan baska bişi bilmiyorlar kardesim bu ne cıvıklık ?
insan gelen gecenle ilgilenir bilmem ne yapar ama yok hepsi secilmiş sanki oyle konulmus oraya..
kesinliklikle kocaman bir sıfıt veriyorum stand personeline..
birdaha bu adamların bırakın standa koyulmasını siteye sokulmasına karsıyım
gel ben ilgilenirim senle
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
-
usta resimlerde sorun var çok merak ettim lütfen hallet sorunu
-
Admin
-
-
Çok teşekkürler. Fuara gitmiş kadar oldum..
-
clemenze adlı üyeden alıntı
Sen birde bunu gören güvenlik elemanının bakışlarını, tepkisini görecektin
Umarım motorun sesini duymuşsundur, yanından geçen harleymiş, shadowmuş sinek siklet kalıyordu. 600RR sesini duyurabilmek için redline yapıyordu
Maalesef o şerefe erişemedim. Doğrusu biraz bekliyim sahibi gelir belki diye düşündüm ama... Bildiğimiz bütün tork canavarlarını sinek gibi ezer diye düşünüyorum.
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
-
erhan ne güzel fotolar çekmiişsin sen öle
-
plur adlı üyeden alıntı
Maalesef o şerefe erişemedim. Doğrusu biraz bekliyim sahibi gelir belki diye düşündüm ama... Bildiğimiz bütün tork canavarlarını sinek gibi ezer diye düşünüyorum.
Motorcu yukarıya park edecekken güvenlik elemanı ellerini yana açarak ''abiii sen ne yaptınyaaaaa'' diye nara atınca herkese kaza olduğunu zannetti. Sonra ''bu nasıl birşey yaaaa valla hayatımdan soğudum diye tepki verip aşağıya yönlendirdi Hemen arkasından fuara giren Gri Corvet o kadar ilgi çekmedi. Muhtemelen elemanda yabancıydı.
-
cumartesiyi iple çekiyorum
-
clemenze adlı üyeden alıntı
Motorcu yukarıya park edecekken güvenlik elemanı ellerini yana açarak ''abiii sen ne yaptınyaaaaa'' diye nara atınca herkese kaza olduğunu zannetti. Sonra ''bu nasıl birşey yaaaa valla hayatımdan soğudum diye tepki verip aşağıya yönlendirdi
Hemen arkasından fuara giren Gri Corvet o kadar ilgi çekmedi. Muhtemelen elemanda yabancıydı.
Güvenlik elemanı doğru söylemiş
Adam motoru benim motorun yanına parketmiş. Bir v8'e baktım bir 250 r'a. Benim makina oyuncak gibi kalmış yanında. Allahtan arkasında değildi benim motor,yalnışlıkla çalıştırsa falan uçururdu herhalde
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
-
dibim düştü motorlara :-)
fazer'in yeni modeli çok tatlı duruyor
-
ist.melezz adlı üyeden alıntı
tekirdağdan 1 choopper 2 scooter gördüm saat 14 sularında:D b.çekmece e-5te:Ddönüşte resim koyarlar herhalde
onlar bizdik,koyucam ama fotoların boyutunu küçültmeye çalışıyorum.fuar güzel sakindi,gelemeyen arkadaşlar üzülmeyin fiyat olarak pek değişiklik görmedim ben.
-
komtan adlı üyeden alıntı
Ayrıca stand stand, model model yüksek çözünürlüklü fotoğrafları eklemeye başladık, gblerce arşivolduğundan ayıklama vs haliyle yavaş ilerliyoruz,
moto aktüel den konuları takip edebilirsiniz, toparlandıktan sonra buraya alacağız ayrıyeten.
Yamaha
Fotograflar için tıklayın...
-
-
Teşekkürler GorkeM. Teknolojinin gözünü seveyim oturduğumuz yerde bir iki tıklamayla fuarı geziyoruz.
-
doğru söylüyorsun valla toraman abi
keşke gitseydim diyordum ama artık demiyorum
motoaktüel sitesindeki yamaha resimleri süper vede kaliteli tavsiye ederim.
-
06 Şubat 2009, 04:31
kızlarda motorlarda dehşet
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler