Evet resimler çok güzel teşekkürler scooter modellerinide çekin özel olarak agility city'i fotolarsanız çok müteşekkr olurum.
Ayrıca belirteyim o vmax nasıl birşeydir yahu
Evet resimler çok güzel teşekkürler scooter modellerinide çekin özel olarak agility city'i fotolarsanız çok müteşekkr olurum.
Ayrıca belirteyim o vmax nasıl birşeydir yahu
tvs flame yokmu
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
tekirdağdan 1 choopper 2 scooter gördüm saat 14 sularında:D b.çekmece e-5te:Ddönüşte resim koyarlar herhalde
scooter modifiyesi yapılcak yer aranıyo:silent:
[COLOR="Red"][B][U]ÇekiK GözLü Scooter[/U][/B][/COLOR]:queen:
Bugün fuardaydım motosikletler çok güzel de...Koruma aksesuarı olarak yetersiz gibi geldi :'/ özellikle Alpinestars ürünler aradım ama hiç yoktu fuardada bulamassak ne zaman bulucaz bu markanın ürünlerini...
Yarın tekrar fuara gitmeyi düşünüyorum istediğiniz özel bi motosiklet varsa fotoğrafını özel olarak çekebilirim...
Fuarda ikinci el motorlarda olacak diye duymuştum. Doğrumudur acaba.
Salon 9 da 2.el motosikletler mevcuttu...Özellikle bmw'nin bir çok modeli vardı..
çok güzel. bütün paylaşımlar burda mı olacak. yamaha crypton da varmış galiba resim çeken varsa yayınlayabilirmi?
Bisiklet yedek parçaları da var mı orada ey ahali
arkadaşlar RESİM çektiğiniz için çok teşekkür ederim sizin sayenizde gördüm bu sene fuarı zamanım yok gelemicem
<<<SUZİKİ 125 ÇIKMI Ş gören varsa çeksin bi zahmet scooter he unutmayın şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
off şunlara bak yauu süper
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
bu kadarmı ya
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hrbiden bu kadarmı yaww gittiniz cillop gibi makinaların yanından ayrılamıyonuz deemi..artık gelin evede resimleri bizde görelim yaw..
kyomconun yeni 125 lik modeli geldimi acaba naked olan ismini unuttum su an
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
quannon eet war mı o model
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
truimph deytona 675 benı bıtırdı yaaa...yarın kısmet olursa gelıcem standa gece ankaradan bınıyorum otobuse sabaha allahın ızınıyle ordayım...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Mont-pantul-eldüven-dizlik-kask fiyatlarında krizden dolayı düşüş varmı?
Herkes indirim bekliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)