125'lik yeni model yok mu?
125'lik yeni model yok mu?
gönül hesine binmek ister ama her biri sevet degerinde...şimdilik uzaktan bakıyoruz...
Hayabusaya hakettiği saygıyı gösterip süperstar gibi sergilemişler. Ağzımın suyu aktı gerçekten. ZZR,GSXR ve R6 da her zamanki gibi karizma tavan durumda.
Peki gelelim gerçekçi olmaya
Peki fiyatlar nasıl kim ne kadar indirim yapmış? Özellikle Ninja 250 R ın fiyatını söyleyebilir misiniz?
Try not.Do or do not.There is no try. (Yoda)
beni bitirdi R6...
Resimler için teşekkürler. Umarım haftasonu ben de gelebilirim.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
v max diyorum başka bşey demiyorum bu ne babayiğit makine bu nası bi agresif tasarım. Sanırım böle bişeye sahip olmaz çok zor ama ben bedavadan bisürü hayal kuruyom
honda dn01 çok tarz bişey yaww
inşallah detaylı fotolar gelir.
fuarda aprillia rsv4 yokmu ?
-SeyyaH RiderS-
arkadaşlar yeni resim yokmu yaww saat kaç oldu millet daha dönmedimi
Tek kelimeyle MUHTEŞEM. Allah herkese bunlardan bol bol nasip etsin hergüne başka kullansın. Sevgili admin kesinlikle sana uğramadan kimse ordan ayrılmaz. Ben zaten iki kişilik geleceğim )
Burak
Yamaha V-Max hakikaten ağırlığını koymuş.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
arkadaşlar fuara gidip gelenler TVS FLAME hakkında bilgilendirme yapabilirlermi gelmişmi gelmemişmi*?
EvReN 8 >>>>>>>>>YaKuZaA
Suzuki devil marka egzost mu kullaniyor????
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
yok devil orjinal değildir sonradan takmışlar herhalde bende gördüm kırmızı bi maknada ama sonradan takılmıştır herhalde
resimler için teşekkürler daha çok resim gelecektir... bende kymco agility city yi merak ediyorum,onun resmi yokmuu ???
gerçekten muhteşem bir organizasyon orada bulunmak motorları yakından incelemek isterdim ama artık resimlerle idare edecezz daha çok resim istiyoruz lütfenn
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şimdiye kadar ki fotoğraflar süper. Biraz da scooter çeşitlerinden fotoğraflar bekliyoruz arkadaşlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)