tüm fotoğraf ekleyenlerin ellerine sağlık son günlerde gelen fotolar süperdi tşkler.
tüm fotoğraf ekleyenlerin ellerine sağlık son günlerde gelen fotolar süperdi tşkler.
nesini çoğaltsınlarki motor fuarında mankenleri çekmişsin paso abi
resimler fuar süper geçmiş... resimleri paylaşan arkadaşlara bil mukabil teşekkürlerimi sunarım.. biletim vardı ama bugün bi aksilik olduğunda gidemedim :( içim içimi yiyodumki sitedeki abilerim çok güzel resimler paylaşmış ellerinize gözlerinize sağlık...
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
Fuara gittim bence sönük bir fuardı. Ama istediğim motosikletleri görme fırsatım oldu en azından. Beni en çok üzen,kıllandıran Suzuki ve bir iki firmanın daha motosikletlerin üzerine oturulmaması konusundaki yazılarıydı. Harley, Honda, Yamaha,BMW de belki hiçbir zaman alamayacağımız çok daha pahalı modellerde bu mümkündü. Bu firmalara teşekkür etmek isterim, Bence bu motosikletin üzerine oturtmamak fuar anlayışına ve maksatına tamamen ters bir hareket.
Makineler Bir Harika İdi de bunlardan bir tanesini alıp ta akşamlarını nerereye bırakıcan nereye park edicen bakmaya kıyamadık sokağa bırakmaya nasıl kıyılır
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
oh oh herkes TOplanmış Yİne Topicte ) Dün Çok GÜzeldi.. Resimler Birazdan..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
motosiklet fotolarının paylaşımı için çok saolun gitmiş kadar oldum orda olup o güzel motosikletleri görmek isterdim. bu arada şunuda dile getirmek istiyorum buraya motosiklet resimleri yakışır manken resimleri degil.
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
iyiki gelmişim iyiki sizi tanıyorummmmmmmm
süper bir fuardı benim için, MT nin oldugu heryer güzel.....
İnsallah birdahaki sefere daha uzun birlikte olup görüşmek üzere.........
NOT: Çok güzel çok harika insanlarla tanışma fırsatı buldum, Sanalda oldugu gibi realde de gönüllerin aynı şekilde temiz güzel dostlukların sabit olduguna emin oldum.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yahu merak ettiğim makinaların üzerine oturmuş bol boyalı mankenler .sinir oldum . mankenleri heryerde görüyorum ama bu makinaları fuardaki kadar rahat inceleyemiyorum.zaten benim yeğenler fotoğaf makinamı kapıp kayboldular mankenler yüzünden .
bu fuarda motorların üzerine oturmayın yazısınada ayrıca gıcık oldum . fuarın özelliğidir hayalindeki makinanın üstünde fotoğraf çetirmek. bu resinler insanda o makinayı almayı için amaç haline getiriyor ve 3-5 sene sonra alıyorsun.
sonuç olarak bence zaten zayıf olan fuar firmaların hataları tuhaf uygulamaları yüzünden sınıfta kaldı........
Abi daha da komiği,normalde 12 de biten fuar 8 de kapanıyordu.Normalde ona oturmayın,yok bu satıldı,yok ona oturtmuyoruz falan tamam da,e haliyle 8-8:30 gibi bütün çalışanlar toz oldu,ee bütün motorlar benim :D Gittim V max i bi güzel kurcaladım,DN 01 e oturdum;hatta götürecektim de ağır kaçtı.
Kolpa Adamları
Bir fuardı daha geri bıraktık.
Keyifli bir fuardı, İstanbul ve şehir dışından gelen birçok üyemiz ile tanışma fırsatı bulduk. Fuara katılım amacımız fuara gelenlere şeker vermek değil, Türkiye'nin her yerinden gelen MT üyeleri ile tanışma hoşça vakit geçirmekti. Bunu da fazlasıyla yaptık, fuara gelipte bizlerle tanışamayan, çekinip bizlerle konuşamayan üyelerimizi de tanışmak için başka fuara bekliyoruz. Standımız ziyaret eden şeker gibi tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Hiçbir beklentisi olmadan fuar boyunca standımızda bizlere yardımcı olan Görkem (GorkeM), Alper (alper_tim), Gürkan (komtan), Olcan (olcan138), Cem (aparat) ve İlayda (pikachu), Hanan (bambam) Muharrem (mhrrmkpnr) ve Ayşe, Erhanlar (Vasco-Cerrahi) getirdikleri yemekler ile bizi aç bırakmayan Bihter, Derya (ninjet), Çağla (Kuyucadısı), fuar boyunca kafamızı şişiren Cem (jesse) , fuar standımızı ayarlayan ve hurda motorunu standa koyan Çiçek (morrigan) ve Murat (Aye), özellikle de sponsordan öte her türlü konuda bize yardımcı olan Gelişim Sürücü Kursu'dan İbrahim bey ve burada adın sayamadığım tüm MT dostlarına ayrıca teşekkürler.
En kısa zamanda görüşmek üzere.
Saygılar
aslında iyi fikir şeker dağıtsaydınız iyi olurdu birdahakine artık
ya benim şansıma heralde motosiklet.net standının önünden geçerken kimse yoktu kimseyi göremedim sonra da tekrar uğramayı unuttum
işte 3 Erhan
Resimleri yukluyorum baya çok var,
sadece motosikletlerimi koysam,
yoksa stantda olan bitenleridemi koysam bilmiyorum
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Benim icin bir zekti patron ne demek..
Lafı bile olmaz..
Cunki o stand benim standımdı ve kendi standım icin birşeyler yapmak daha eglenceli, gorulebilir, ilgi cekici kılmak benim icin ayrı bir zevk..
Senden ricam bundan sonra fuarlarda bana kart cıkartman.
Bu sekilde yoruyorum seni kapılara kadar falan
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Vascocan maşallahın var kardeşim seni çok merak ediyodum tanışma fırsatımızda oldu ne güzel. Fakat almış başını gitmişsin kütlesel bi faci olmuşssun Seni ancak Harley standııdaki o koca makineler paklar. Şaka yapıorum tabi kardeşim.Ama sende biraz tut kendini yaa. Lost dizisinde Hugo'nun yerine aday olcan hee
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)