MOTOPLUS Motosiklet Fuar FOTOĞRAFLARI ve YORUMLARI
Reklamlar
-
08 Şubat 2009, 22:36
yorgun 48 adlı üyeden alıntı
Sevgili Racer...
Yanlış bir ifaden var galiba... Turk Chopper üyeleri olarak biz burda herhangi bir kavgaya karısmadık...
Biz standımızda gerekli tanıtımları yapmakla mesgulduk.
Turk ve Alman diye ayırdığın gruplar ikiside Türkiyede faaliyet gösteren motosiklet gruplarıdır.
İsimlerini tekrar burdan vermeye gerek yok. TURK CHOPPER kendi formatında kimseyle kavga etmeyen her klüple kardeşlik bağı içinde geçinen bir olusumdur.
Sitemizide ziyeret ettiğinizde mutlaka anlayacağınızı tahmin ediyorum.
Sadece düzeltme babında yazılımış bir yazıdır.
Tesekkürler...
Usta ben gördüğümü ve duyduğumu söylüyorum.Aynen söylediğim gibi oldu ve stand görevlileri de o şekilde söylediler. Yani ben Türk chopper grubunu suçlamıyorum. 2 grubunda birbirine kardeşçe yaklaşmasını beklerken o itişmeler hiç hoşuma gitmedi.Bu arada ben Türk chopper grubu diyorum ama kastım Türklerin bulunduğu gruptu yani grubun adı Türk chopper değildi sanırım.Başka bi isimleri vardı. Belki de yanlış anladınız başka gruptan söz ediyoruz
[COLOR="Red"]ultrAslan[/COLOR] :bounce:
Reklamlar
-
08 Şubat 2009, 22:38
R.a.c.e.R adlı üyeden alıntı
Evet o benim de dikkatimi çekti.Çok kalabalıktılar. Hatta tam biz fuara girdiğimiz sırada önümüzden Alman chopper grubu girdi.20-25 kişilerdi ve davetiyeler verilip girildikten sonra ne göreyim Türk chopper grubu ellerinde sopalarla Almanları bekliyorlar, çok şaşırdım. Aynı filmlerde ki gibi bi grup orda bi grup karşısında birbirlerine kötü kötü bakıyorlar.Biraz itişme oldu ve karıştı ortalık ama güvenlik geldi hemen . Almanları çıkardılar dışarı. Benim bildiğim tüm motor tutkunları kardeştir ama bunlar işi biraz artistliğe dökmüşler. Yıllardır birbirlerini nerde görseler bu şekilde davranıyorlarmış...Onun dışında güzeldi
Belki ismimiz kastedilmemiştir ve uyruk olarak belirtilmiştir ama Fuarda stand sahibi olan Türk Chopper Motosiklet Klübü herhangibir kavgaya karışmamıştır.
Türk Chopper MK üyelerinin de ne yazık ki şahit olduğu kavga, farklı 2 renge sahip grupların, ülkemizdede faaliyet gösteren support klüpleri arasında çıkmıştır.
Türk Chopper MK güvenli ve toplu sürüşü ilke edinmiş, olgun doğal ve dürüst insanların oluşturduğu; marka veya cc sınırlaması olmadan toplumun her kesiminden cruiser custom chopper sürücülerine açıktır.
Saygılarımla Adnan Türker TOPCU
Türk Chopper MK Türkiye Genel Koordinatörü
Bu mesaj klübümüzün adının, bir yanlışlıkla, kötü bir olayda anılması üzerine düzeltme olarak yazılmıştır. Gerektiği takdirde motosiklet net adminleri bu mesajı editleyebilirler.
[COLOR="Red"][B]TÜRK CHOPPER[/B][/COLOR]
[B][COLOR="DarkRed"]Birlikteliğimiz Gücümüzdür[/COLOR][/B]
-
08 Şubat 2009, 22:45
astronom adlı üyeden alıntı
Belki ismimiz kastedilmemiştir ve uyruk olarak belirtilmiştir ama Fuarda stand sahibi olan Türk Chopper Motosiklet Klübü herhangibir kavgaya karışmamıştır.
Türk Chopper MK üyelerinin de ne yazık ki şahit olduğu kavga, farklı 2 renge sahip grupların, ülkemizdede faaliyet gösteren support klüpleri arasında çıkmıştır.
Türk Chopper MK güvenli ve toplu sürüşü ilke edinmiş, olgun doğal ve dürüst insanların oluşturduğu; marka veya cc sınırlaması olmadan toplumun her kesiminden cruiser custom chopper sürücülerine açıktır.
Saygılarımla Adnan Türker TOPCU
Türk Chopper MK Türkiye Genel Koordinatörü
Bu mesaj klübümüzün adının, bir yanlışlıkla, kötü bir olayda anılması üzerine düzeltme olarak yazılmıştır. Gerektiği takdirde motosiklet net adminleri bu mesajı editleyebilirler.
Evet sanırım öyle oldu.Türk chopper dan kastım bahsettiğiniz gibiydi.
[COLOR="Red"]ultrAslan[/COLOR] :bounce:
-
08 Şubat 2009, 23:01
-
08 Şubat 2009, 23:06
harıka bır fuardı paylaşımlar için teşekkurler.(hanı bızım resımler pekı :( )
-
08 Şubat 2009, 23:17
offf off
zzr1400
-
08 Şubat 2009, 23:41
_alp_ adlı üyeden alıntı
Resimlerden anladigim kadariyla, bu sene modeller cok daha basarili
Ne yazik ki ben gidemiyorum.
Giden arkadaslara iyi eglenceler...
çok şey kaçırmadın o kadar üzülme. çok sönüktü.
Aşka düştüm ben de geldim
-
08 Şubat 2009, 23:45
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
09 Şubat 2009, 00:10
Yeri Göğü Inleten Motor Bambam ındı.
-
09 Şubat 2009, 00:19
genç kaptan adlı üyeden alıntı
yarış granajlı 600 rr fenaydıı
MT standındaki beyaz yarış grenajlı motor 600RR değil '08 1000RR dı motor hasan yani BamBam ındı sesde bu motordan geliyodu zaten
-
09 Şubat 2009, 00:28
-
09 Şubat 2009, 00:38
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
09 Şubat 2009, 00:42
Super Moderator
Rolo, o kart sallayan bendim, anca aklıma geldi
Fotoğraf konusunda da 3-5 bir şey var elimde ama ancak yarın eklerim herhalde...
-
09 Şubat 2009, 01:00
-
09 Şubat 2009, 01:14
[QUOTE=Gültekin;1423953]Fuarda beni heyecanlandıran 3 makina;
Gültekin'im ortaam cevap veriyorum a) şıkkı 1200 gs on numara olmuş bence
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
-
09 Şubat 2009, 01:18
-
09 Şubat 2009, 01:55
-
09 Şubat 2009, 02:07
resimler süper süper az hatta!!harika teşekkürler arkadaşlar emeğinize sağlık..
-
09 Şubat 2009, 02:29
-
09 Şubat 2009, 05:35
emeyinize sağlık gözel fotolar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler