Motor kiminmiş peki?... Jessin mi?.... Açıklama bekliyoruz... Motor neden bağırtılmış... Yazık değilmi....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Sevgili Racer...
Yanlış bir ifaden var galiba... Turk Chopper üyeleri olarak biz burda herhangi bir kavgaya karısmadık...
Biz standımızda gerekli tanıtımları yapmakla mesgulduk.
Turk ve Alman diye ayırdığın gruplar ikiside Türkiyede faaliyet gösteren motosiklet gruplarıdır.
İsimlerini tekrar burdan vermeye gerek yok. TURK CHOPPER kendi formatında kimseyle kavga etmeyen her klüple kardeşlik bağı içinde geçinen bir olusumdur.
Sitemizide ziyeret ettiğinizde mutlaka anlayacağınızı tahmin ediyorum.
Sadece düzeltme babında yazılımış bir yazıdır.
Tesekkürler...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
acaba bu fuara katılan firmalar kaçtane motosiklet sattı? bunun bir anketi yapıldımı?
2.el motosiklet olarak kaç tane vardı ve kaçı satıldı? fuarın verimliliği nasıldı? umulduğu gibi oldumu bu fuar?
DRİFT RELİGİON
en renkli stand en neşeli stand ta motosiklet netindi... cruiser hastasıyım ama o ses iyi geldi gerçekten..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
walla sahibinin ismini bilmiorumda beyazdı:Dümmet abiyle ayak üsü sohbet ettik yarışlara katılıomuş o motor ve sesi mükemmeldi:D
scooter modifiyesi yapılcak yer aranıyo:silent:
[COLOR="Red"][B][U]ÇekiK GözLü Scooter[/U][/B][/COLOR]:queen:
kaskın ve montun hayırlı olsuna bi al artık şu ybr 125 i yaau
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
yarış granajlı 600 rr fenaydıı
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
O zaman boy ya da bambam ın olabilir... Jess yarışmaz... Yanlışmı biliyom?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlar beyaz motor HASAN abinin yarışlarda kullanıyor.
ben yanındaydım çalıştırttık zorla, normalde yasak güvenlik geliyor hemen,
hayabusanın sesini bastırmak için çalıştırdık.
kırmızı olanda XX11 bizim CEM in.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
süper resimler paylaşım i,çin teşekkürler ehl,yetimi aldığımda bende gideceğim
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
vallaha hocam adam istediğin yere gösterebilirsin diyo, bu hafta içi bir gidip bakıcam motora. inşallah temizdir de kavuşurum motoruma, artık bunalıma girdim motorsuzluktan
hocam hayırlı olsun, bakıyorum da artık caddeler, sokaklar sarmıyo seni, pist mist, vayy be yakışır
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)