fuarı bu gun gezme fırsatım oldu . cok sonuk cansız olmus hıc begenmedım
üff ne manitalar var ama :D bende geliyom :D:D:D
ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...
fotolar elime geçsin yükleyeceğim. bekleyin Pek rengi yoktu. seminerlere katılan var mı??
kendisine teşekkür ediyorum tanrınınkırbacı34 benimle ilgilendi. ben ilk gün gittim sakindi. Broşürlerden verdi ve ilk gelenler olduğumuzdan 2şer 3er sticker verdi birde boyuna takmaya yarayan (adı aklıma gelmedi) şeyden satın aldım. oradaki ark.larla kask üzerine biraz sohbetimiz oldu. sonra Koraygfb geldi biraz lafladık, kawasaki standındaki dansçı hatunları falan izledik biraz Erhan abi (Skullhunter) la konuştuk. iyiydi.
Katılıyorum, cts. günü pek ilgi yoktu.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Koyarsanız bir sayfaya 32000 resim açılmaz tabi... Baktığıma bakacağıma dapişman oldum.... 2 saattir br sayfayı açmıyor... Yorumları okumanın imkanı yok...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
en sonunda gittik şu motor fuarına ilk girişte solda metalci mi desem amerikanvari motorcular vardı kendimi amerikada hissettim... konuşamadım onlarla çok havalıydılar...
...
Birgün gidip görmek bana da nasip olur inşallah.Fotoğraf paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
arkadaşlar daha yeni geldim fuardan gerçekden çok güzel bi organizasyon olmuş hele ki bizim standımız anadolu yakasından feribotla geçdik avrupa yakasına ama dönüşde kötü hava şartlarından dolayı feribot seferleri iptal oldugu için 1, köprüyü kullanmak zorunda kaldım şimdiden geleceklere ALLAH yardımcıları olsun diyorum biraz yagmur rüzgar naked zor oldu ama önemli olan zoru başarmak...
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
bu seneki fuarı beğendim ben . geçen sene çok kalabalık ve çok gürültülüydü , bu sene rahat bi şekilde gezebildik. fuarda mankenlerin azalmasıda iyi olmuş , motorların üzerine şöyle rahat bi şekilde binebildik. ducati standında bile "üzerine oturmayınız " yazıları olmamasına rağmen ve motorları rahat bi şekilde incelememe rağmen , suzuki standında motorları inceleyemedim bile. üzerine oturup incelemeyeceksek neden getirdiniz motorları fuara !!! İkinci el fuarında ise çok uygun bmw ler vardır. 5 bin km de k1200r sadece 10 bin euro idi . güzel fuardı kanımca...
Evet o benim de dikkatimi çekti.Çok kalabalıktılar. Hatta tam biz fuara girdiğimiz sırada önümüzden Alman chopper grubu girdi.20-25 kişilerdi ve davetiyeler verilip girildikten sonra ne göreyim Türk chopper grubu ellerinde sopalarla Almanları bekliyorlar, çok şaşırdım. Aynı filmlerde ki gibi bi grup orda bi grup karşısında birbirlerine kötü kötü bakıyorlar.Biraz itişme oldu ve karıştı ortalık ama güvenlik geldi hemen . Almanları çıkardılar dışarı. Benim bildiğim tüm motor tutkunları kardeştir ama bunlar işi biraz artistliğe dökmüşler. Yıllardır birbirlerini nerde görseler bu şekilde davranıyorlarmış...Onun dışında güzeldi
[COLOR="Red"]ultrAslan[/COLOR] :bounce:
GÜZEL resimler ellerinize saglık insanın içi gidiyor
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)