Yurdum insanı bulur buruşturur
Yurdum insanı bulur buruşturur
"SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
eee nayaparsınn turk yınede turktur yaparrrr
türk lüğümüzle övünelim
Türkü küçük düşüren Türk değildir. adam zekasyla bişeyler üretmiş neden küçük düşürücü şeyler yazıyosunuz? bi tek Türkün aklına gelir filan...
karadeniz insanı işte
karadenız ınsanı zekıdır cevıkdır
fazla soze gerek yok
böyle zeki bir milletin torunları, oğulları, kardeşleri olduğumuz için bir kez daha gurur duydum.
yuh be güzelim kanuniMZ'in ne hallere sokmuşlar yaw yazıklar olsun.Hemde dedigniz gibi bu meret çok yakar harbiden.
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
Pratik bir şey olmuş gerçekten;
Normalde bu iş pancar motor denilen motorlarla yapılır ama onu da oraya buraya taşıması kurması gerçekten derttir....
Benim anlamadığım motorun, vites kutusu, dişlileri, bağlantılan bu eziyete nasıl dayanıyor paldır küldür birinin kafasına inmesin vincin ucundakiler
Sadece supersiniz demek istedim turkuz hersey yapariz herseybeklenir biz yapariz abicim ben bayildim adam eve giderkende takip gidiyor sanirim
' ρĺىLĺk*
Harbiden harika traktör görmüştüm de bundan ilk defa görüyorum.Hemide adam lastiğini yanında tutuyor işi bitince basıp gidiyor demekki made in turkey
ordu plaka , akı bkunu kurtarmaz bunun benzini ile
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Bence bir zaman sonra lastiği değiştirmekten usanır , makarayla gazlar evine
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
işin komiği ilk mesajlarda "gırgır olsun diye mi yapmışlar?" diye sormuş bi arkadaş...
aslında bu iş kullanılan ve kurulan sistemin adı zaten gırgır
daha neler neler var ohooo oh
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
adam mzle halat cekıoo helal olsun he he türk değilmi normaldır
mz in güçü adınaaa !! :D:D
250 mct (kırmızı) 06 mıp 78
BoLu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)