süper ekipman bence
süper ekipman bence
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
üstat resimleri kaldır nazar değecek
kazasız belasız inşallah
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
teşekkürler arkadaşlar...çok sağolun...allah olmayanlarada nasip etsin..
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
on gün sonra satıyosun motoru..bugun sahibindene vermişsin..ön tanıtım oldu sanırım bu topic..
Aynen bende onu yazmak için geldim topiğe. Siteye üye oldun motoru tanııtın 2 gün sonra satıyosun. Arabadan seni vazgeçirecek kadar sevdiğin motoru niye pat die satma kararı aldın.
Bence de bu topik aynen REKLAMLARRRRRRR
kaça verdin motorunu merak ettim sadece??
Bu Son Sorulara ACELE Cevap
motoru kredi kartı hiç peşinsiz 12 taksitle aldım...çok hevesli olduğumdan da birazda aksesuar yaptım...bu siteye üye olurken motoru satmak aklımdan geçmiyordu...ama geçen hafta bi hesap yaptım ipin ucunun biraz kaçtığını gördüm...işlerimde gittikçe köyüye gidiyor..şuan acil bir durum yok ama ilerde taksitlerimi ödeyemessem diye bir panik başladı bende ...şimdiden ilan vereyimde bir takasla daha küçük bir motor a geçerek yola devam ederken taksitlerimide ödeyebilirim diye düşündüm.. beni yanlış anlayan arkadaşlar durum aynen bundan ibarettir...yinede kusura bakmayın satılık topic ini kaldırabilirim...
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
hayırlı olsun kazasız şürüşler diliyorum arka lastik cross galiba
Hissettiğin gibi yaşa...
bunu düşünücem...
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
tam adres acarsan olur. ben rami kıslası halınde bıtısık olarak ramı parkının arkasında oturuyorum.
bende b.paşa merkez deyim belediyenin orda bankalar caddesi diye bilinir... abdi ipekçi cd. no:46 parkhan iş merk. asma kat no : 20
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
tamam bir boşlukta gelmeye çalışacağım ok3 inşallah
vazgeçmekte haklısın tekerin düz basıın. ..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
saol emrecim...;)
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
slm arkadaşar ... bu siteye daha yeni üye oldummm....sizden bi kaç fikir ve yardım almak istiyorum (motorum hakkında)...150 lik bi scooter kullnaıyorumm ve aldığım gibi duruyorr...motorun dış görünümünü deiştirmek istiyorum resim atsam bana yardımcı olurmusunuz?
arkadaşım ne kadar yakıyor motorun?
100-110 arası
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)