bence uzak dur derim fiyatna aldanmayın şu çin mallarının sağı solu hiç belli olmuyorlar...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
bana ne gibi sıkıntılar çıkarabilir
cbr 125 R al derimmmm
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
fiyat nasıl peki bu motor için uygunmu, fazlada para verecek durumda değilim anlıycan...
Arkadaşım.açtığın tavsiye başlığına bir süres sonra forum Ulemaları üşürür ve bilende bilmeyende bir şeyler der. çin malı alma ,onu alma bunu al , şunu tavsiye ederim vs vs herkez bir şey der de neden kendi tavsiyesini almanız gerektiğini bir türlü açıklamaz. .kimsede neden bu motoru soruyorsunuz demez.
belli ki bütçeniz bu motora elverişli.trafikçe araç kullanma tecrübeniz varsa , bisiklet kullanmayıda biliyorsanız motor kullanmayı bilen bir yakınınız kontrölü altında , gaz ve fren kontrolüne alışmanız 10 dakika kadar sürer ancak boş bir alanda motorun gaz ve fren tepkilerine alışmadan, yokuş yukarı kalkma tecrübesi kazanmadan özelikle fren tepkilerini iyice anlayamadan trafige çıkmamak ve motoru zorlamamak kaydıyla kullanacaksanız elbette alın.kullanın. yanlız alıştırma yaparken bile mutlaka dizlik eldiven ve kask takın.bizlerin başına ne geliyorsa bize bir şey olmaz mantığından geliyor.çok ahım şahım bir model değil ama çok da kötü bir model de değil , başlangıç için tercih edilebilinir. fazla konfor ve kalitede beklemeyin.250 CC lik bir motordur .asla küçümsemeyin. sınavlarda 3 yanlış bir doğruyu götürürken , trafikte 1 yanlış herşeyinizi alır götürür.
resimden görebildiğim kadarıyla aynalarda ciddi bir korozyon başlangıcı var. ya motor uzun süre yatmış veya yağmur kar demeden dışarda kalmış.iyi bir motor ustasına yürüyen lastiklerin durumunu , aksamı ve şaseyi göstermeden almaya kalkmayın ve kapora vermeyin
ya ustalar herkes ister cbr 125 alsın ne kadar ekmek o kadar köfte.ben şimdi yorum yapamam bu motora yanlış olur ama 1500 lirayada bunun ne kadar iyisi olur bilemem.
senin topicini işgal gibi olcak ama ben bu yıl ehlyetimi alıyorum yaza da motor alırım diye düşünüyorum cruiser ve nakedlar çok hoşuma gidiyo hangisi daha güvenli olur (supersporta girmiyorum bile)
saol hocam teşekkür ederim eline sağlık...
evet söylediğiniz gibi gerçekten motor 1,5 yıldır parkta yatıyor, benimkisi heves işten fırsat bulduğum kadar şöle bir iki turlayım sağını solunu siliyim parlatıyım yeter çokta fazla bir beklentim yok..Fiyat için sitelere baktım ama bu ayarda bir motor bulamadım, gerçi pek ayarınıda bilmiyorum ama fiyat uygunmu acaba bilginiz varmı??
valla ilk defa görüyorum. umarım bilen birileri çıkar.
kardeşim, bu tip makinalarda
akü
elektrik devreleri
ampül yuvaları
sertleşmiş lastikler
korozyona uğrayan metal akşam
en çok ahata veren bölgelerdir. ben senin için,
hem hafif
hem kendini ispatlamış
hem de parçası bol bir motor olan 2006-2007 1500-1700 civarında yamaha ybr 125 daha uygundur diye düşünüyorum. satacağın zaman da daha çabuk elden çıkartırsın.
esasen alırken değil, satarken de yaşayacaklarını düşünmende fayda var.
hakkında hayırlı olanı yaşarsın inşallah
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
eline sağlık teşekkürler
Buralarda çok var bu modelden.... Çok fazla beklentin olmasın.... 1500 çok pahalı...1000 liraya falan alabilirsen en azından acemiliği çıkarırsın.... Satmasan da çok kaybın olmaz..Öğrendiğin elinde kar kalır....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kymco gibi çinli olmayan uygun fiyatlı bir motor almanı tavsiye ederim
kymco CK125 uygun fiyatlı ikinci el bulabilirsin
DELİKANLI OLUNMAZ DOĞULUR .......KARADENİZ FIRTINASI OFLU ALİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)