bu ne, en son model ot biçme makinası mı?
üzgünüm bahçem yok
güzel çalışma olmuş. bunun tek olması zaten doğal, custom " kişiye özel" demek değil mi? yanlış mı biliyorum yoksam "bakınca kustum"um türkçe si mi?
bu ne, en son model ot biçme makinası mı?
üzgünüm bahçem yok
güzel çalışma olmuş. bunun tek olması zaten doğal, custom " kişiye özel" demek değil mi? yanlış mı biliyorum yoksam "bakınca kustum"um türkçe si mi?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Arkadaşım kusura bakma ama trde tek falan demişsin ama forumda yeni olmama rağmen demin gri bir ramzeye baktım o bile seninkine on çeker en azından angel eye var üzerinde yani
http://www.motosiklet.net/forum/moto...zey-125cc.html
Arkadaşım emek var ama iddası çok büyük Yanlış anlaşılmak istemem emeğe sonuna kadar saygı duyarım
eyvallah hocam sağolasın
arkadaşın '' en güzeli'' gibi bi ifadesini ben göremedim.. kaldıki kişiye özel emek harcanmış herşey tek ve sahibi için en güzelidir...
emegine saglık arkadaşım...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Emeğinize sağlık. Fena değil.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Vaziyet öle duruyor.Bide benim motordan bahsedilmiş burada böle bir karşılaştırmaya hiç gerek yok bence arkadaşım baya emek vermiş ellerine sağlık kendi beğeniyorsa problem yoktur.
Bide bişi sorcam ya o kafalık açıkta yağmurda falan su alırsa onun içinde baya kısadevre yaptıracak parça var açıkta aman dostum dikket et işallah bi yalıtım yapmışsındır
Ramzey 125 cc scooter
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
dogrudur arkadaşım avcılar da görmüş olabilirsin.bizde avcılarda ikamet ediyoruz zaten hayırlı günler
degerli arkadaşlarım zamanınız ve yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederiz.
biz sadece motorun dış kısmıyla görüntü amaçlı oynadık ve güzel bir mekana çekip hatıra amaçlı bir kaç kare poz aldık ve bende sizlerle bunu paylaşmak istedim zaten bu vaziyette trafikte motoru kullanmıyoruz.
bir kaç kare daha paylaşayım
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Tr'de tek değil kadıköyde aylardır araba egsozlu airbrush değil de farklı bir boya ile boyanmış custom scooter var
güzel olmuş bence, lastikler kuvvetli göstermiş motoru, elinize sağlık
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Varda gıcıklığına vermiyom
Yaw Alim ,Teknom . senin makinanın modifiye edilecek bir tarafımı kalmış ? daha nesini modifiye edeceksin ki. Kask tak kask .birde ayna tak. birde 3 kişi binmeyin o alete. ( kaşla göz arasında çaktırmadan atarım fırçamı, bende bu aralar dış hava filitresi çalışması yapıyorum . bilgisayar kasalarında bulunan air duck gibi bir şeymi olsun yoksa soba borusu gibi bir çıkıntıyla harici bir şeymi olsun onun kararını veremedim bir türlü.)
Dostlar Türkiyede custom yapmak zor. İnternetten denk geldiğiniz bir modifiyeyi yapmaya kalktığınızda alet edevat yok , onu yapacak usta yok, hadi ustayıda buldun malzeme yok. onuda uydurdun bu seferde sonuç olarak yapmak istediğiniz ile yaptığınızı karşılaştırdığınızda kel alaka bir şey çıkıyor. hazır alsanız dünya para , almasanız hevesiniz kaçıyor.bazen iş o kadar çetrefilli hale geliyor ki hazır almaktan daha pahalıya geliyor.dolayısıyla her yapılan modifiyeyide hafife almayalım. neticede onu kullanacak arkadaş motorun bu şekilde olmasını istemiş olmalıki oturup zamanını , parasını,emeğini harcayıp yapmış.
amacımız sadece görüntü (iyi veya ktü) yapıp bir kaç poz foto çekmekti motoru zaten eski orjinal haline çevirdik
teşekkürler.
lastik ölçüleri orjinalinden geniş ve kalın.yanlış hatırlamıyorsam burgmanın lastigini takmıştık
yagmurda çamurda kullanmıyoruz. tek bir sefer bu hale getirdik ve geri topladık
Allahaşükür bi yan yatmamız yok. arkadaşım kafasına gre skmüş.
abi motor avcılarda bi ara denk gelirse görürsün
motoru bide bu haliyle fuara çekicez
bu motor türkiyede degilde istanbul avcılarda tek olsun o zaman
zevkler ve renkler tartılmaz herkesin kendine hoş bir zevki vardır ve ona emek vererek ortya getirir bizde emegimizle böyle bir çalışma yaptık hepsi bu.
paylaşım için teşekkürler
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
yorumlar ve ilgiize teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)