Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TR'de TEk.. CuStoM.. ScOOter `istanbul`

REKLAM ALANI
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    bu ne, en son model ot biçme makinası mı?
    üzgünüm bahçem yok

güzel çalışma olmuş. bunun tek olması zaten doğal, custom " kişiye özel" demek değil mi? yanlış mı biliyorum yoksam "bakınca kustum"um türkçe si mi?
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Arkadaşım kusura bakma ama trde tek falan demişsin ama forumda yeni olmama rağmen demin gri bir ramzeye baktım o bile seninkine on çeker en azından angel eye var üzerinde yani
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...zey-125cc.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı BATU_CBR_125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım kusura bakma ama trde tek falan demişsin ama forumda yeni olmama rağmen demin gri bir ramzeye baktım o bile seninkine on çeker en azından angel eye var üzerinde yani
    bu kadar kotulemeye gerek yok bundada emek var

Arkadaşım emek var ama iddası çok büyük Yanlış anlaşılmak istemem emeğe sonuna kadar saygı duyarım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Arkadaşım emek var ama iddası çok büyük Yanlış anlaşılmak istemem emeğe sonuna kadar saygı duyarım

eyvallah hocam sağolasın

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    arkadaşın '' en güzeli'' gibi bi ifadesini ben göremedim.. kaldıki kişiye özel emek harcanmış herşey tek ve sahibi için en güzelidir...

emegine saglık arkadaşım...

[B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Emeğinize sağlık. Fena değil.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    Ramzey 125 cc scooter
    Vaziyet öle duruyor.Bide benim motordan bahsedilmiş burada böle bir karşılaştırmaya hiç gerek yok bence arkadaşım baya emek vermiş ellerine sağlık kendi beğeniyorsa problem yoktur.

Bide bişi sorcam ya o kafalık açıkta yağmurda falan su alırsa onun içinde baya kısadevre yaptıracak parça var açıkta aman dostum dikket et işallah bi yalıtım yapmışsındır
    Ramzey 125 cc scooter

jackaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    caponord etv1000-simson schwalbe-yamaha wr125r
    bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır

jackaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    caponord etv1000-simson schwalbe-yamaha wr125r
    bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    Alıntı dalyan_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer yanlış hatırlamıyorsam Avcılarda gördüm bu motoru beyaz jantlarından tanıdım. Uğraş verilmiş emek harcanmış. Saygılar..
    dogrudur arkadaşım avcılar da görmüş olabilirsin.bizde avcılarda ikamet ediyoruz zaten hayırlı günler

degerli arkadaşlarım zamanınız ve yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederiz.
    biz sadece motorun dış kısmıyla görüntü amaçlı oynadık ve güzel bir mekana çekip hatıra amaçlı bir kaç kare poz aldık ve bende sizlerle bunu paylaşmak istedim zaten bu vaziyette trafikte motoru kullanmıyoruz.
    bir kaç kare daha paylaşayım
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Tr'de tek değil kadıköyde aylardır araba egsozlu airbrush değil de farklı bir boya ile boyanmış custom scooter var

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    Alıntı enivicivokke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tr'de tek değil kadıköyde aylardır araba egsozlu airbrush değil de farklı bir boya ile boyanmış custom scooter var
    bi fotosu varsa ekleyebilrmisiniz size zahmet
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    güzel olmuş bence, lastikler kuvvetli göstermiş motoru, elinize sağlık
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    ben pek begenemedım,
    ama kesınlıkle kendı kararı,
    ben dahı oynamalar yapmayı severım,
    ama bence değişik olsun dıye değilde,
    güzel olsun dıye yaparım hep bu tarz işlerii,,,

emeğine sağlıkk...

şu sanki fazla abartılı olmuşş ama:S

BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ne, en son model ot biçme makinası mı?
    üzgünüm bahçem yok

güzel çalışma olmuş. bunun tek olması zaten doğal, custom " kişiye özel" demek değil mi? yanlış mı biliyorum yoksam "bakınca kustum"um türkçe si mi?

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bildiğin cup modifiye sitesi var mı?
    bikepics de fillandia lı genclerin harika motorları var fakat google yi alt üst ettim. sözlükteki bi sürü kelime ile aradım. yok :(

var ve paylaşırsan sevinirim.
    Varda gıcıklığına vermiyom

Yaw Alim ,Teknom . senin makinanın modifiye edilecek bir tarafımı kalmış ? daha nesini modifiye edeceksin ki. Kask tak kask .birde ayna tak. birde 3 kişi binmeyin o alete. ( kaşla göz arasında çaktırmadan atarım fırçamı, bende bu aralar dış hava filitresi çalışması yapıyorum . bilgisayar kasalarında bulunan air duck gibi bir şeymi olsun yoksa soba borusu gibi bir çıkıntıyla harici bir şeymi olsun onun kararını veremedim bir türlü.)

Dostlar Türkiyede custom yapmak zor. İnternetten denk geldiğiniz bir modifiyeyi yapmaya kalktığınızda alet edevat yok , onu yapacak usta yok, hadi ustayıda buldun malzeme yok. onuda uydurdun bu seferde sonuç olarak yapmak istediğiniz ile yaptığınızı karşılaştırdığınızda kel alaka bir şey çıkıyor. hazır alsanız dünya para , almasanız hevesiniz kaçıyor.bazen iş o kadar çetrefilli hale geliyor ki hazır almaktan daha pahalıya geliyor.dolayısıyla her yapılan modifiyeyide hafife almayalım. neticede onu kullanacak arkadaş motorun bu şekilde olmasını istemiş olmalıki oturup zamanını , parasını,emeğini harcayıp yapmış.

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    amacımız sadece görüntü (iyi veya ktü) yapıp bir kaç poz foto çekmekti motoru zaten eski orjinal haline çevirdik
    teşekkürler.

Alıntı cousinecruis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel olmuş bence, lastikler kuvvetli göstermiş motoru, elinize sağlık
    lastik ölçüleri orjinalinden geniş ve kalın.yanlış hatırlamıyorsam burgmanın lastigini takmıştık

Alıntı umutddr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vaziyet öle duruyor.Bide benim motordan bahsedilmiş burada böle bir karşılaştırmaya hiç gerek yok bence arkadaşım baya emek vermiş ellerine sağlık kendi beğeniyorsa problem yoktur.

Bide bişi sorcam ya o kafalık açıkta yağmurda falan su alırsa onun içinde baya kısadevre yaptıracak parça var açıkta aman dostum dikket et işallah bi yalıtım yapmışsındır
    yagmurda çamurda kullanmıyoruz. tek bir sefer bu hale getirdik ve geri topladık

Alıntı motopisklet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gidon kafaligi niye yok

galiba baya bi yan yatmişin kirik falan var
    Allahaşükür bi yan yatmamız yok. arkadaşım kafasına gre skmüş.

Alıntı tanrinin_kirbaci34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hersey çok guzel harıka bır emek vermıssın ama boya ve koltuk işinide halletseydın bıraz daha ıyı olabılırdı dıye dusunuyorum ama yınede 10 numara olmus emegıne saglık yanlız turkıyede tek oldugundan o kadar emın olma benımkı bıtene kadar bekle fuara yetıstırebılırsem sergıleyebılırım
    abi motor avcılarda bi ara denk gelirse görürsün
    motoru bide bu haliyle fuara çekicez

bu motor türkiyede degilde istanbul avcılarda tek olsun o zaman
    zevkler ve renkler tartılmaz herkesin kendine hoş bir zevki vardır ve ona emek vererek ortya getirir bizde emegimizle böyle bir çalışma yaptık hepsi bu.
    paylaşım için teşekkürler

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    yorumlar ve ilgiize teşekkürler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)