Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Güneyin İncisi YBR Son Resimleri

REKLAM ALANI
    hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    yaw adam motoruna yorum yapın diye koymuş siz neler diyorsunuz hoşuna gitmeyen varsa beğenmedim desin ya da eleştirisini düzgün yapsın adamın parasından size ne? isterse 10000 Lira harcar güzel veya değil ya da şöle yapsan daha iyi olurdu gibi yorumları bekliyor bence arkadaş..
    kardeşim on numara olmuş bence İstanbul'a gelsen bütün YBR kullanıcıları hayran kalır..Emeğinize sağlık..

ayrıca Lucas çok haklı herkes toptan para vermeyebilir belki ufak ufak yaptı sadece sonucu görüp vardığınız kanıya bakın.. o zaman bende apache ye SS gidon taktım farı kararttım çift egzos yaptım yakında motoruyla oynayıp boyatıcam bende boşa 1000 2000 lira harcıycam ama ben önce gidon taktım 25 lira sonra tek egzos taktım 40 lira! sonra diğerini taktım komple boru ile 40+11 lira farı kararttım el yapımı kendi emeğim ve dahası gelecek.. sonuçta bi 25 bi 10 bi 40 ya da bi 50 ne farkeder ufak ufak yapılıyor böyle şeyler... kim bi motora birden 1000 2000 ya da 3000 lira modifiye parası harcıyor..??? (parası çok olanlar hariç...)

kendi yaptığım için değil ama topik açan arkadaş için söylüyorum
    lütfen emeğe saygı millet.....
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı hurricane_cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw adam motoruna yorum yapın diye koymuş siz neler diyorsunuz hoşuna gitmeyen varsa beğenmedim desin ya da eleştirisini düzgün yapsın adamın parasından size ne? isterse 10000 Lira harcar güzel veya değil ya da şöle yapsan daha iyi olurdu gibi yorumları bekliyor bence arkadaş..
    kardeşim on numara olmuş bence İstanbul'a gelsen bütün YBR kullanıcıları hayran kalır..Emeğinize sağlık..

ayrıca Lucas çok haklı herkes toptan para vermeyebilir belki ufak ufak yaptı sadece sonucu görüp vardığınız kanıya bakın.. o zaman bende apache ye SS gidon taktım farı kararttım çift egzos yaptım yakında motoruyla oynayıp boyatıcam bende boşa 1000 2000 lira harcıycam ama ben önce gidon taktım 25 lira sonra tek egzos taktım 40 lira! sonra diğerini taktım komple boru ile 40+11 lira farı kararttım el yapımı kendi emeğim ve dahası gelecek.. sonuçta bi 25 bi 10 bi 40 ya da bi 50 ne farkeder ufak ufak yapılıyor böyle şeyler... kim bi motora birden 1000 2000 ya da 3000 lira modifiye parası harcıyor..??? (parası çok olanlar hariç...)

kendi yaptığım için değil ama topik açan arkadaş için söylüyorum
    lütfen emeğe saygı millet.....
    sen bizim yorumumuzu eleştriyorsun... sana ne?
    sana mı soracam ne yazacağımı yahu. haa ben aptaldım, yorum beklediğini anlamamıştım da sen aydınlattın olayı... yaw anlasana, bu da benim yorumumdu. sana ne!!

senin motorundan da BANA NE!!!!!!!!!!!!

Alıntı crxforever adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bence oldukça güzel olmuş.kazasız belasız.
    ayna konusunda arkadaşlara katılıyorum ama resim çekilirken aynalar çıkartılmış da olabilir.

3000 ytllik motora 3000 ytl masraf yapacağına çok daha yüksek hacimli bir motor alabileceğini bu motoru yapan arkadaş da çok iyi biliyordur ancak modifiye motosiklet sevgisinden ayrı bir tutku.
    ülkemizden ve dünyadan düşük fiyatı olan araçlara yüklü modifiyeler yapılabileceğini gösteren örnekler var.

youtube sitesinde mütevazi honda civicleri toyota corollaları 8 silindirli arabalarla yarışan canavarlara dönüştürüyorlar. ülkemizde de turbo beslemeli şahin (ki ilk denemelerinde dalga geçilen bu uygulamalar yıllar sonra drag yarışlarında birçok sportif başarıya imza atmıştır.)gibi birçok örnek var google da arama yaparsak ybr gibi sıradan günlük kullanım amaçlı motosikletler için birçok performans parçası reklamı bulabiliriz.

maddi açıdan mantıklı uygulamalar olmasa da insanlar zevkleri doğrultusunda
    para heves ve zaman üçgeni tamamalandığında bu tür araçlar yapıyorlar.
    bence motoruna emek harcayıp bunu bizimle paylaşmak isteyen bir insana bu kadar yıkıcı eleştiriler yapmamak lazım.
    "bence" demen en güzel vurgulamaydı bence
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    sencer abi benm egzos hakkında ne düşünüyosun
    the performance exhaust system....

by_001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929
    motor süpper olmuşş...çekemeyen anten taksın...

allah nazardan saklasın..
    kawasaki er5 yamaha xjr 1300

Motosikleti
    Alıntı by_001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

terbiyeli ol..... anten diye takarlar seni...

Alıntı by_001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

faciaaaaaaa... sen gittikten sonra işyerimdeki arkadaşlar dedi ki " egsozu mu patlamış, böyle ceza yer. yazık çocuğua bir egsoz yaptır"

resiil ettin beni

Motosikleti
    yürekçe abi sana saygım sonsuz ben kişisel olarak konuşmadım neden bu kadar kızdın ben bütün topiklerde yorumlara bakıyorumda çoğu kişi dalga geçer gibi konuşuyor ve ciddi birşey yazacak olanlar da onlara uyuyor ve emeğini paylaşmak isteyen arkadaş rencide oluyor (bence) ve bir daha siteye "benimle dalga geçtiler" ya da "amann onlar da ne anlıyor ki..." diyerek girmek istemiyorlar biz motosiklet kullanıcıları olarak burda bilgilerimizi motorumuza uyguladıklarımızı vs.. paylaşmak için siteye giriyoruz bunu benden daha iyi biliyorsun sonuçta sitede yeni sayılırım ama ne bileyim milletin öyle dalga geçmesi gücüme gidiyor saygısızlık ettiysem özür dilerim abi.. gerçekten özür dilerim

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    el emeği göz nuru kardeşim hoş karşılayın gitsin

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yürekçe bu günlerde agresif, yanlış anlıyor herkesi (Bence). Eminim o da farkına varacaktır bunun. Yoksa kendisi sevdiğimiz, örnek gösterdiğimiz insanlardan biridir..
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    2011CBR125R almalı :)
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gün gelecek ve ben motorumu yakacam... bu ne yaaa, 3000 ytl ye motor alyolar, sonra 3000ytl masraf yapıyorlar. eee 130km yapyomuş. madem derdin hız yapmaktı, niye az yakan ve aerodinamiği uygun olmayan motor alıyorsunuz? tek silindir makinaya leo vince egsoz taksan ne oluuurr, akropoviç taksan ne olur?? ancak ya su motoru ya da hızar makinası gibi ses çıkartan bir GÜRÜLTÜCÜ olur. Dileim 4 silindirli bir makinan olmaz, o zaman sen egsoz bile kullanmazsın sanırım.... merak ettim yaw, hayabusa alsan ona ne yaptırıdın? uçak pistonu, helikopter sekmanı, roket yakıtı ( gp8), kuyruk NASA'dan çıkma challenger-1, ön teker helyum arka teker kripton destekli.... bari şey yazsaydın : UFO'lar gelip yarış teklif ediyor ama... diye başlayan bişey. benzeri yok diyorsunuz, ee zaten modifiye benzeri olmaması için yapılan bir şeydir. benim motorumun da eşi benzeri yok, çünkü benim motorun tankpad üzerine sinek pisledi... oldu mu?
    hocam yorumuna bayıldım süpersin yaa
    dediklerinede katılıyorum tabiki...
    [B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı contrary adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sencer abi benm egzos hakkında ne düşünüyosun
    the performance exhaust system....
    hangi egzos hüceyinim
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)

Motosikleti
    suzuki GSR 600
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav adamı nasıl eleştiriyosunuz bu eleştrilerden sonra bu arkadaş bidaha yazarmı buraya yahu yapmayın
    yaa arkadaşlar renkler ve zevkler tartışılmaz yorumları okudukca agır eleştirilerde bulunan arkadaşları kınıyorum insanların heveslerini kırmayalım lütfen...
    arkadaşım aynaarını takarsan 10num yoksa 5den yukarı geçmez motorun haberin ola kazasız belasız güle güle kullan
    "Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"

Motosikleti
    terbiyeli ol..... anten diye takarlar seni...

faciaaaaaaa... sen gittikten sonra işyerimdeki arkadaşlar dedi ki " egsozu mu patlamış, böyle ceza yer. yazık çocuğua bir egsoz yaptır"

resiil ettin beni
    Alıntı hurricane_cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yürekçe abi sana saygım sonsuz ben kişisel olarak konuşmadım neden bu kadar kızdın ben bütün topiklerde yorumlara bakıyorumda çoğu kişi dalga geçer gibi konuşuyor ve ciddi birşey yazacak olanlar da onlara uyuyor ve emeğini paylaşmak isteyen arkadaş rencide oluyor (bence) ve bir daha siteye "benimle dalga geçtiler" ya da "amann onlar da ne anlıyor ki..." diyerek girmek istemiyorlar biz motosiklet kullanıcıları olarak burda bilgilerimizi motorumuza uyguladıklarımızı vs.. paylaşmak için siteye giriyoruz bunu benden daha iyi biliyorsun sonuçta sitede yeni sayılırım ama ne bileyim milletin öyle dalga geçmesi gücüme gidiyor saygısızlık ettiysem özür dilerim abi.. gerçekten özür dilerim
    canımsın yaa, utandırdın beni. seni anlıyorum ancak bu arkadaşın da diğer ybr leri, hele hele ki akdeniz bölgesindeki pek çok motoru küçümsemesi ilginç bir de şu dikkatimi çekti, adam bir ilan verdi ve kayboldu biz birbirimizi yedik...
    ayrıca hitabım için ben özür dilerim, bir anlık gaflet işte. kusuruma bakma olur mu?

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yürekçe bu günlerde agresif, yanlış anlıyor herkesi (Bence). Eminim o da farkına varacaktır bunun. Yoksa kendisi sevdiğimiz, örnek gösterdiğimiz insanlardan biridir..
    iltifatına teşekkür ederim. evet özellikle bu hafta benim için faciaydı ve bunu söyleyen yakın çevremden de çok kişi oldu. farkına vardım bunun. gerçekten de dönüp baktığımda ben neler yapmışım diye kendi kendime sordum....

herkesten özür dilerim. hepinizi sevdiğimi hepiniz biliyorsunuz zaten.
    daha dikkatli olacağıma emin olabilirsiniz

Motosikleti
    canımsın yaa, utandırdın beni. seni anlıyorum ancak bu arkadaşın da diğer ybr leri, hele hele ki akdeniz bölgesindeki pek çok motoru küçümsemesi ilginç bir de şu dikkatimi çekti, adam bir ilan verdi ve kayboldu biz birbirimizi yedik...
    ayrıca hitabım için ben özür dilerim, bir anlık gaflet işte. kusuruma bakma olur mu?

iltifatına teşekkür ederim. evet özellikle bu hafta benim için faciaydı ve bunu söyleyen yakın çevremden de çok kişi oldu. farkına vardım bunun. gerçekten de dönüp baktığımda ben neler yapmışım diye kendi kendime sordum....

herkesten özür dilerim. hepinizi sevdiğimi hepiniz biliyorsunuz zaten.
    daha dikkatli olacağıma emin olabilirsiniz
    Yok abi ne özürü... Sen benim idolüm sayılırsın GS500 ve bi dünya gezi o kadar bilgi..... bana kızgın olmadığına sevindim
    Ya ama bi yandan haklısın adam nerde ya resimleri koydu gitti

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    güzel.. kanuni neden eksozu yukarı doğru yapmamış anlamış değilim :(
    Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)