teşekkürler
gelecem kanka söz
saol abicim ama tekere kalktım diye şikayet ettini unutmadım sabri amcadan güzel fırca yemiştim
amatör olarak takılıyorum elimde olan bu siyahınıda senden görmek isteriz
eyvallah
teşekkürler
gelecem kanka söz
saol abicim ama tekere kalktım diye şikayet ettini unutmadım sabri amcadan güzel fırca yemiştim
amatör olarak takılıyorum elimde olan bu siyahınıda senden görmek isteriz
eyvallah
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
herşey daha sağlıklı kalabilmen içindi, datlıcı sabri abimede selam söyle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
güzel fotolar ama daha motor 3000i doldurmamış gibi temiz yenimi aldın benim apache dün gene düştü koruma demiri pek saglam deyilmiş ya yamuldu camur içinde olmasa 2 fotoda ben eklerdim paylaşım için saol nazar degmesin
nazar hiçbiryere gitmez merak etme bak kısaca bi olay anlatim.gecen gün benim arkadasımda cbf var bu gitmiş yıkamış motoru jantları boyamış fln baktım fıstık gibi olmuş dedim süper olmuş olum fln dememe kalmadı az sonra yolda yürüyen bir yaya geldi motora carptı ön granajı catlattı:D ben gülmekten ne dicemi şaşırdım adam böle havalara bakarak yürüyo bizim cocuk delirdi adama bagırıo ben hala gülüyom yani bi nazara gelmiyedursun o anda cıkar acısı, bende işte motoru o yüzden hiç yıkamıyom
meaşele meaaaşele hakkaten çok güzel duruyor kazasız belasız!
Budist Rahiplerde iş varmış gerçekten ne güzel makineler yapıyor adamlar ya baksanıza döktürmüşler resmen
Motorumla gurur duydum beaaa Harika fotolar
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
kardeşim foto açıları mükemmel ayrıca renk tonları ile çok iyi kararında oynamışssın allahım kaza bela vermesin ayrıca çirkin apache yoktur bakımsız apache vardır
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
bir itirazım var başlığa
en güzel motor kendi bindiğin motordur
FAZER = ZAFER
çok Güzel çıkmışşşş .....insanı Kendine Aşık Eder Bu Fotoğraflar........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Güzel resimler eline sağlık
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
aslan parçası maşşallah, benden sana bir tavsiye nazar boncuğu bir yerinde herzaman bulunsun
göz değmesin. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
ışık açısı ve motorun gerçekten çok güzel...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
motorun çok güzel güle güle kullan
Arkadaşım motorun çok güzel.Güle güle, kazasız belasız kullanman dileğiyle.Ayrıca diğer arkadaşlar kızmasın ama sitenin en iyi fotoğrafçısıda sensin sanırım.Motorumu alınca gaziantepe yollayayım sende resimlerini çek geri gönder olur mu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)