yanlış anlama ama biraz eleştireyim zamanında bende çok yaptım bulanlardan artık uğraşmıyom o ramzey yazısını çıkar onun altına mavi led konuşsun onu çıkar sonra altta siyah bi konumalık vardır onu çıkart 30cm lik şerim led ler den al o korumalığa güzelcene yapıştır(kendinden yağışkanlı oluyo ama teker arkasında olduğu için stok yapışkanları yetmiyo) sonra güzelcene onun tesisatını yap plakanın mavi tr yazısını kırmızı yap ledli sinyal stop düşünülebilir isteğe bağlı sonra ön sinyalleri siyah yapmışsın onu eski hailne getir camlarını şeffaf yap zaten motorunda gümüş sinyal olduğu anlaşılmayacaktır o ramzy stickerini söktüğün yere japon harfleri var onlardan al yapışır sonra onları yapıştırdığın yerin üstüne ben A.YUKSEL A Rh(+) yazmıştım sende kendine uyarlıyıp aynısını yapabilirsin bide koltuğun altınadaki grenaja yaptığın alev sticker leri ni farın cuna göre oval kesi gidona doğru iki tanede alev stickeri yapabilirsin bu dediklerimin çoğunu ben yaptım uzun oldu abartı gibi görünüyo ama fazla abartı değil gerçekten özelden mesaj atabilirsin ben bunlarla çok uğraştım lise 1 i iki kere okuyacaktım bu anlatıklarımı yapmak için