Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ScooterMod Ramzey 125cc

REKLAM ALANI
    anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    yanlış anlama ama biraz eleştireyim zamanında bende çok yaptım bulanlardan artık uğraşmıyom o ramzey yazısını çıkar onun altına mavi led konuşsun onu çıkar sonra altta siyah bi konumalık vardır onu çıkart 30cm lik şerim led ler den al o korumalığa güzelcene yapıştır(kendinden yağışkanlı oluyo ama teker arkasında olduğu için stok yapışkanları yetmiyo) sonra güzelcene onun tesisatını yap plakanın mavi tr yazısını kırmızı yap ledli sinyal stop düşünülebilir isteğe bağlı sonra ön sinyalleri siyah yapmışsın onu eski hailne getir camlarını şeffaf yap zaten motorunda gümüş sinyal olduğu anlaşılmayacaktır o ramzy stickerini söktüğün yere japon harfleri var onlardan al yapışır sonra onları yapıştırdığın yerin üstüne ben A.YUKSEL A Rh(+) yazmıştım sende kendine uyarlıyıp aynısını yapabilirsin bide koltuğun altınadaki grenaja yaptığın alev sticker leri ni farın cuna göre oval kesi gidona doğru iki tanede alev stickeri yapabilirsin bu dediklerimin çoğunu ben yaptım uzun oldu abartı gibi görünüyo ama fazla abartı değil gerçekten özelden mesaj atabilirsin ben bunlarla çok uğraştım lise 1 i iki kere okuyacaktım bu anlatıklarımı yapmak için
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    angel eyeler hoşuma gitti acaba her motora oluyomu bunlar ve maliyeti ne kadar nerelerde yaptırabiliris ? cevaplarsan sevinirim.

Alıntı AsortiK_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım koltuk altına araba çakmağı takarsan bayağı işine yarar diye düşünüyorum en azından seyahatte telefn falan şarj edersin sigaranı yakarsın pasific 125te vardı benim bide ramzey yazılarını sökersen daha çok yakışır emeğine sağlık güzel olmuş dewamını bekliyoruz
    motora araba çakmaklığımı takılır yahuu :D ?
    Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

enginogurlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    loading...
    umut kardeşim güzel olmuş benim konudan ben sana mercekle ilgili bilgi yazacagım ordan takip edersin

Motosikleti
    Ramzey 125 cc scooter
    Alıntı anılyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış anlama ama biraz eleştireyim zamanında bende çok yaptım bulanlardan artık uğraşmıyom o ramzey yazısını çıkar onun altına mavi led konuşsun onu çıkar sonra altta siyah bi konumalık vardır onu çıkart 30cm lik şerim led ler den al o korumalığa güzelcene yapıştır(kendinden yağışkanlı oluyo ama teker arkasında olduğu için stok yapışkanları yetmiyo) sonra güzelcene onun tesisatını yap plakanın mavi tr yazısını kırmızı yap ledli sinyal stop düşünülebilir isteğe bağlı sonra ön sinyalleri siyah yapmışsın onu eski hailne getir camlarını şeffaf yap zaten motorunda gümüş sinyal olduğu anlaşılmayacaktır o ramzy stickerini söktüğün yere japon harfleri var onlardan al yapışır sonra onları yapıştırdığın yerin üstüne ben A.YUKSEL A Rh(+) yazmıştım sende kendine uyarlıyıp aynısını yapabilirsin bide koltuğun altınadaki grenaja yaptığın alev sticker leri ni farın cuna göre oval kesi gidona doğru iki tanede alev stickeri yapabilirsin bu dediklerimin çoğunu ben yaptım uzun oldu abartı gibi görünüyo ama fazla abartı değil gerçekten özelden mesaj atabilirsin ben bunlarla çok uğraştım lise 1 i iki kere okuyacaktım bu anlatıklarımı yapmak için
    Aslında aşağı yukarı tam benim şu sıralar düşündüklerimi yazmışsın demekki aklın yolu bir tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.

Alıntı poyraz010 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    angel eyeler hoşuma gitti acaba her motora oluyomu bunlar ve maliyeti ne kadar nerelerde yaptırabiliris ? cevaplarsan sevinirim.

motora araba çakmaklığımı takılır yahuu :D ?
    hepsiburada.comda falan her ebat satılıyor ben kendim yaptım yapımını bir yerde gösteriyordu bulursam link atarım size burdam hazır alırsanda her boyu var ama dikkat et dandikleri çabuk patlıyo bide tabi bir diğer önemli konu onları nasıl monte edeceğin ama az çok bu işten anlıyorsan halledersin heralde:D

Alıntı enginogurlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    umut kardeşim güzel olmuş benim konudan ben sana mercekle ilgili bilgi yazacagım ordan takip edersin
    Tamam engin abi zaten senin şu mercek olayını takipteyim valla sabırsızlanıyom

Alıntı Hay.alper.est adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla kendi çapımda filan demişsin ama mis gibi olmuş illa kusur alranması gerekirse yandaki grenajlarda bulunuan siyah alevleri pek tutmadım.
    ewt son zamanlarda onları bende tutmuyorum ama alternatif bişiler bulamıyorum ne önerirsiniz boş kalsada hoş olmaz aslında.

Alıntı AsortiK_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım koltuk altına araba çakmağı takarsan bayağı işine yarar diye düşünüyorum en azından seyahatte telefn falan şarj edersin sigaranı yakarsın pasific 125te vardı benim bide ramzey yazılarını sökersen daha çok yakışır emeğine sağlık güzel olmuş dewamını bekliyoruz
    Hakkaten ilginç fikir tuttum bunu

Alıntı by_001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güsel olmuş...eline saglık..

allah racıng nasip etsin..
    amin kardeşim cümlemize
    Ramzey 125 cc scooter

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    teşekkür ederim cevap için en kısa zamanda uygulamam lazım xD :D
    Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

Motosikleti
    mondial 151rs
    xenon hakkında aydınlatabılırmısın benı acaba + ve - ler olara

Motosikleti
    Ramzey 125 cc scooter
    Arkadaşım cvp geç geldi kusura bakma şehir dışındaydım
    xenonun hiçbir eksisi yok neredeyse motosiklet için çünkü 35w yani senin kullandığın standart lambayla aynı gücü tüketiyo sadece merceksiz olduğunda karşıdan gelen sürücünün gözlerini rahatsız edebiliyor ama motosiklet içinde biliyorsunki görünebilirlik çok önemli buda bir artı bence yol aydınlatması süper normal sarı h4 lere göre neredeyse beş kat daha iyi kesinlikle tavsiye ederim
    Ramzey 125 cc scooter

abi bendede aynı motordan var bnm farlar h4 haliyle az yanıyoo onları ne yapsak çoğaltabiliriz cevabını bekliyorum

Motosikleti
    Ramzey 125 cc scooter
    Alıntı y0012 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bendede aynı motordan var bnm farlar h4 haliyle az yanıyoo onları ne yapsak çoğaltabiliriz cevabını bekliyorum
    az yanmasinin sebebi h4 olması değildir.Bu motosikletlerde orjinal ampul düşük wattlıdır.Ya akünün ömründen yemeyi göze alıp 55w ampul takacaksın yani wattı yükselteceksin ya da paraya kıyıp xenon taktıracaksın, önünde iki seçenek var.

Bir de ramzeylerde farların elektriği aküden değil motor çalışınca bobinden gelir aküden bağlatırsan aydınlanman biraz daha artabilir kanısındayım
    Ramzey 125 cc scooter

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)