Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

mondial 125 manyak

REKLAM ALANI
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı dogukan80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amacımız görüntüden fazla motorun ciğeri önemli biz sizin gibi mühendis ayarına binmiyok bunun ustaları biziz, FARKI USTASI, her motor ayar ister vermesini bilmeli, üstüne binince de sürmesini bilmeli
    sen kısa donla gezerken ben honda cg125 e ayarı veriyordum (1994 model) seninkinin orjinali hatta şöyle diyim

bunun orjinali honda cg125 dir onun suyu kore üretimi olan ki o bile çinliye 10 basar onunda 3. jenerasyon suyu bu çinlilerdir onun için suyunun suyu bu kusura bakma aynasız foto koyarsan daha neler yazarım

ayrıca burda motorun "ciğeri" "dalağı" gibi jargonlar piyasa yapmaz burda işi bilen insanlar vardır sen onlardan bişeyler öğrenirsin paylaşmak istediğin bişiey varsa paylaşırsın sakın haa iş güzarlık yapıp kimseye akıl vermeye ustalıktan bahsetmeye kalkma biz ne motor ustaları gördük evet istanbulda adam gibi usta çok az ama üslubun yanlış

anlıyonğu
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

önce tedbir ama benim için görünüş daha önemli siz korunmayı tercih ediyor olabilirsiniz... bu arada o dediğini yaptım korumalık çatal arasına kırmızı ışık taktık harika oldu gerçekten.. bi de arkayı full indirecem elime para falan da geçse ön ve arkayı pejo jantı takacam bi düşünsene nasıl olur ama

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen kısa donla gezerken ben honda cg125 e ayarı veriyordum (1994 model) seninkinin orjinali hatta şöyle diyim

bunun orjinali honda cg125 dir onun suyu kore üretimi olan ki o bile çinliye 10 basar onunda 3. jenerasyon suyu bu çinlilerdir onun için suyunun suyu bu kusura bakma aynasız foto koyarsan daha neler yazarım

ayrıca burda motorun "ciğeri" "dalağı" gibi jargonlar piyasa yapmaz burda işi bilen insanlar vardır sen onlardan bişeyler öğrenirsin paylaşmak istediğin bişiey varsa paylaşırsın sakın haa iş güzarlık yapıp kimseye akıl vermeye ustalıktan bahsetmeye kalkma biz ne motor ustaları gördük evet istanbulda adam gibi usta çok az ama üslubun yanlış

anlıyonğu

ayıp oluyor sen benim motor için suyunun suyu falan filan dersen bende karşılık veririm..amacım piyasa yapmak değil kendimi savunmak daha da yazardım ama yayınlanmıyor zatn

bi de aynanın ne önemi var ben aynasız biniyom ben burda ayna için konuşmuyorum sadece motorumun aynasız daha güzel olduğunu düşünüyorum hepiniz akıl veriyosunuz sanki burda ayna satılmıyo biz bilmiyok aynanın ne olduğunu ben kendimi düşünmüyosam sana düşünmek düşmez sadece tavsiyen olur..honda ile mondiali bir tutabilir misin honda yamaha bunlar bilindk markalar ama benim motorum kendi akranlarında güzel ben onu kastettim neyse

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    windy almadan önce bunu düşündüm ama, sport bişey alalım hazır gençken dedim windy kararım oldu..

güzel olmuş motor Allah kaza bela vermesin..
    Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı dogukan80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amacımız görüntüden fazla motorun ciğeri önemli biz sizin gibi mühendis ayarına binmiyok bunun ustaları biziz, FARKI USTASI, her motor ayar ister vermesini bilmeli, üstüne binince de sürmesini bilmeli
    ''Eşeğe altın semer vursan yine eşektir'' deyimi geldi birden aklıma
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)