ellerine saglık harika resimler.umarım bir gun oradan guzel bir motor almak nasip olur
eller,ine sağlık... motorları anladıkta bayanlar ne oluyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
çok güzel resimler tşklr
Hatunlardan baya bahsedilmiş.. bi kaç arkadaşımızda bunun yanlış olduğunu söylemiş, bir arkadaşımızın cevabıda hatunlar olmazsa kim rekor kırabilicek ? diye cevaplamış =)
Oraya motorların yeni modellerini yeni teknolojileride görmeye gidende olmuş abazalık yapmayada gidende olmuş bunlar bi gerçek =)
Bayanlar görüntü ve etkileyicilik açısından oldukça önemli ama bence şu değişmeli, oraya kendilerince cesur giysileri giyip güzelce oturup herkezin bakmasını sağlayan güzel vücutlu bayanlar değilde, mesela motorun rengi ile uyumlu saç rengine sahip tatlı hoş bayanlar ve özellikle giysileri motorun doğası ile uyumlu olucak şekilde bayanlar gösterimde olsa daha etkileyici olur.. Striptiz club larına dönmemeli fuarlar..
Tekbir R1 No1 Denizli. .
paylaşıö için teşekkürler.fuhar hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Resimler güzel..Ablalar da güzel..Motorlar harika.... Hepsini allah sahibine bağışlasın.....
Eğer bu eleştiri mahiyetiyle yazılmışsa bence eleştirilirken eleştirilenlerden olucaksın.... Biraz yazıya dikkat edelim..Okumakta zorlanıyoruz...
SAnırım fuarın geneli bu şekilde...Bayanlar ve yeni modeller... Her fuarda bayanlar daha çok ilgi çekiyor.... Bayan fuarı yapsınlar arada bir motor görürüz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
[QUOTE=alp_tunay;1382149]Resimler güzel..Ablalar da güzel..Motorlar harika.... Hepsini allah sahibine bağışlasın.....
Eğer bu eleştiri mahiyetiyle yazılmışsa bence eleştirilirken eleştirilenlerden olucaksın.... Biraz yazıya dikkat edelim..Okumakta zorlanıyoruz...
yok o manada diğil. expo 2008 diyor hangi ülke de olduğunu sorcakdım ve tarihini.polonya falan gördüm resimlerde gerçi orası düye düşündüm ama kesin bilgi olmadıı için sordum .soruda gerçekden kısa oldu haklısın öle düşünmekle.
Şu Expo'yu bir İzmir'e versinler bu hatunlar çirkin kalır.
Son resimdeki dilber bir tuhaf bakmış, gizemli bir havası var ve üstüme geliyo sanki. Sapık kız beni taciz ediyo,ama yemezler, git bacım bir kaza çıkacak şimdi. Elini de yaylandırmış ne istiyosun alla alla...
Hic olmaz ise bu mankenler bir seye benziyor manken sifati adi altinda , Turkiyedeki mankenler benim gozumde resmen motorun fiyatini dusuruyor. O guzelim motorlara hic dokunmasalar daha mutlu olacam.
Son resimde ki tricolor ducati monster super otesi adamlarin bayrak renkleri bile motorda tasarim unsuru oluyor .
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bagalım ıstanbuldakı fuarda neler olacak subatta...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
motosikletler haric bu bayanlar cok igrençç :S İlk defa kadınlardan soğdum
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
arkadaşlar busene fuar nezaman olur istanbulda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)