Arkadaşlar Takıla Bilecek Her Türlü Modifiyeyi Yaptım Ya Resim Nasıl Koyuluyo Yardımcı Olurmusunuz
Arkadaşlar Takıla Bilecek Her Türlü Modifiyeyi Yaptım Ya Resim Nasıl Koyuluyo Yardımcı Olurmusunuz
http://www.motosiklet.net/forum/foru...klersiniz.html
bu link faydalı olur resim koyman için
www.tinypic.com
adresine gir gözat a tıkla resmi seç upload now yazısına tıkla resim upload olur sonra 2. kutudaki linki kopyala buraya yapıştır.
Kolya gelsin ;)
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
orj halini bilmiyorum ama full modifiye dediğine göre bişiler var .Güle güle kullan kazasız belasız
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
resmi uzaktan çekmişin pek anlaşılmıyo ama uzun cam elcik koruma bide sinyal karartma yapmışın galiba
hoş olmuş kazasız belasız güle güle kullan
aksesuarsız hali
çok uğraştım bu hale getirene kadar acaba olmuşmu arkadaşlar
bence harika olmuşş yakışmış yanii (tekerine taş değmesin)
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
güzel olmuş ellerine sağlık
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
evet arkadaşım cok daha guzel olmuş...
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
daha uygun bi cam ve siyah koruma demiri ile daha güzel gözükebilir sanırsam...
View My Video
buda videosu
Etiketler: celigin ruzgarla dansi
güzel olmuş ellerine sağlık
kardes o gunde sordum kaynadi arada,cami nasil yaptirdin..
nerde yada?
ben daha kisa bisiler dusunuyorum
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
kardeş sahibinden.com da gezinirken orda cbf 150 nin siyah orjinal camını gördüm satlık belki olur dedim ve de güzel oldu yani ordan aldım göğsüme soğuk artık gelmiyor tam boğazıma geliyor boğazıda kask takınca soğuk ortadan kalkıyo
çok hoş olmuş yanlara ikitane çanta ayarlarsan touring motor havası olur dahada güzel olur gibi sanki
İki kişinin bindiği motor değildir.
KOCARI08
CBF 150 camını aldın ve taktın mı nasıl yaptın biraz detay vererek anlatır mısın ?
Ben de yapmak istiyorum böyle bir değişiklik ama beceremem diye yemiyor.
Bence motor korumalarını siyah yapsan dah hoş durur, ön çataldakiler sis farımı? eğer aksesuar ve işe yaramıyosa çıkarmalısın, bunlar dışında çok güzel ve faydalı olmuş modifiyeler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)