Önce kask, sonra ayna!
Önce kask, sonra ayna!
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaşlar düşük motor ne demek?
alçaltılmış mı demek istiyo arkadaş?
yoksa motor gerçekten düşmüş mü?
yeniyim pek anlamıyorum bu gibi terimlerden düşük motor şike falan
biri şunu titretsin kendine gelsin.....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Benimde yanımda şu an madonna var.. YBR 165 yapsın gelsin bir de beni öpsün diyor kendileri.. İnanmadın değil mi.. Valla bende inanmadım
Legends may sLeep.. But they never diE..!
yahu hadi şimdi rx 135 160 yaptı desinler inanırım 2 zamanlı alet 20 hp var en az. belki fazla. ama ybr 4 zamanlı o gücü alamazsın bundan tabi üstüne yamaha dtr motoru takmadıysan exuplı felan yani net anlaşılacak şekilde ya rx 135 motoru koyucan 160 yapıcan ya derbi derbi 125 racing deki 2 zamanlı makinayı atıcan. başka şekilde 160 hayal gibi. ben 2 sene evvel arkadaşın standart ybr ile 125 km hıza ulaştığını gördüm daha fazlası zor bence
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
bu turkıyedekı tek aynasız ybr dııl kı
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Ben çözdüm bu şike olayını.. Herkes yanlış düşünüyo.. Herkes motorda bir modifikasyon yapıldığını düşünüyo.. Ama yanılıyosunuz. Arkadaş göstergede şike yapmış
Ha bakın şu da bir olasılık. 60 derece eğimden aşağıya bıraktıysa kendini daha fazlası bile yapılabilir. Tabii stickerların motora kazandırdığı aerodinamik avantajı da göz önünde bulundurmamız gerekiyor
göstermek istediğin yansıtıcılar mı yoksa
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için, lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız.Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek! Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)