KoNu SiLinMiŞTiR...Edit;CRaZy_AdoReR
KoNu SiLinMiŞTiR...Edit;CRaZy_AdoReR
araba eksozu hoş
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
herşey iyide o ışıklandırma bozmuş sanki...
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
araba egzozu olabilir ama bence önemli olan sesi
Scoter Başka Bir Boyut A Geçmiş....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
R E D - D E W ı L
ateş gibi yanıyo motor bea
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
emeğe saygı thank you
Kişisel yorumum; neonların,egzozun çok kötü duruyor. Greddy - eibach stickerları yapıştırmışsın motorunla ne alakası var
arkadaşım scooterın guzel bendede 151rs var o egzosla ne bagırı varyar elıne bilegıne saglık guzel olmuş (yuotubede vıdeosu var galıba bu motosıkletı gordum sankı orda)
motoru cok güzel yapmıssın abi. iyi günlerde kullan.
MuraD THSDLN
Valla ne diyim...Benim tarzım değil....Hoşuma da gitmedi..Hele o ışıklandırma yokmu..Bitirdi beni.....
Ama uğraşılmış... Emek verilmiş..Güle güle bin...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ehliyetinşe kaskın varmı arkadaşım merak ettim?
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
bence ön grenajdaki file ve ışıklandırma dışında güzel bi çalışma emeğe saygı eline saglık arkadaşım
güceneceksin biliyorum
1- scooter ı hiç sevmedim sevmem de. oyuncak gibi. böyle bir makinam olsa resmini bile çekmezdim ( genel anlamda)
2- ışıklandırma da diğer yazılar da hoş değil bence
3- egsoz tam bir facia
4- madem racing merakın var ss, motobike, superbike kullan
5- sana fikir belirtene parasını öne sürmen yanlış. ne yani pahalı diye tezek bile olsa güzel mi dicez. her para harcanan güzel olamaz. olsaydı senin makinan güzel olurdu.
6- emeğe saygı demişsin, tamam emek saygıyı hakeder ama beğeniyi şart koşamazsın
7- bu yazım bile sana bir lütuftur
8- teşekkür etmen gerekmez
9 teşekkür ettiysen "bişey değil"
10 - motorcu motorcuya böyle davranmamalı. arkadaşlara karşı daha nazik ol bence. madem ki topic açıp öneri istedin sonucuna katlanmayacaksan topic kirliliği yaratma!!!
yok yaaa tatmin olmadım, çok kızdım. bu motor var ya, resmen ama resmen
"PAVYON ÖNÜ FAYTONU GİBİ OLMUŞ"
tam manasını buldum işteeee
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
arkadaşım severk almışsın yapmışsın sen beyeniorsan hiç sorun yok... emeğine sağlık
ancak resmi buraya koyduğuna göre olumlu olumsuz eleştirilerede açık olmalısın.
Bence stickerlara söyleyecek birşeyim yok ancak egzos olmamış bence. Mahalle aralarında bazen görüyorum takıyorlar acayip ses veriyor ancak inan bana hiç güzel değil. Çok rahatsız edici çünkü aşırı fazla ses veriyorlar. hadi biz gençler o sesi birşekilde kaldırıyoruz ama sokaklarda sadece gençler yok .
Kalbini kırdıysam özür dilerim bu benim nacizhane kendi fikrim
güle güle kazasız belasız bin arkadaşım
enjoy your ride and enjoy forever
Biraz Ağır olmuş ama sonuçta bu da senin fikrin... Saygı duymak lazım...
motorun sahibi arkadaş muhtemelen kızmıştır sana...
Benim fikrim motor için;
Egsoz (ben öle bişey yaptırmazdım)
Sticker (olabilir ama olmasaymış daha iyiymiş)
File (Ön Grenajda ne alaka? Bence Hoş değil)
Işıklandırma (Modifiyeli bir arabada bile hoşuma gitmiyor.. Kaldı ki motorda hayal bile edemem)
Motor Senin, Zevk Senin, Para Senin.. Kısacası hayat Senin.. Dilediğin gibi yaşa.. Buradakiler bizim fikirlerimiz madem sordun...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)