şu italyanların TEK KOLLU SALINCAKLARINA HASTAYIM YAHU,
Arka çatalları HARİKULADE oluyor.
Paylaşım İçin TeşekkürleRR...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
ben de dukatiye hastayım firenlerdede brembo kullanmıyolarmı mest oluyorum ya bu adamlar diger markalardan çok farklı motor yapıyorlar çok şık.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
gerçekten çok şıkmış ama italyanların fiyat politikası malum, türkiyede çok fazla bi kitleye ulaşamamasının tek sebebide bu olucak, tıpkı diğer italyanlar gibi..
GKN MOTORS
Eksoz Selenin Altında Dimi
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Motosiklet dediğin İtalyan malı olmalı,kimse onlar gibi motosiklet yapamaz şuna bakın estetik harikası al benim gibi bir İtalyan torunlarının torunlarına miras kalsın tekrar tebrik ediyorum İtalyanlar'ı
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
ben buna yeni model demem, Multistrada'nın makyajlısı derim.
ismide sakat stradaperta,
asker emin 2010da bundan almalı bi tane hazır pert, zahmete gerek yok
estetık olmus...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
çok güzel miş ama o silindiler nasıl soğuyor özellikle arkadaki helal olsun yani
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
1200 cc diyorlar silindirler 100 cup ın silindira kadar motor aksamını daha da heybetli yapsalar daha iyi olur bence
müzisyen agırsiklet şampiyon
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)