resimler sanki kopya çekilmiş gibi.. zermin çalışmasına bakınca daha çok öyle geliyor. bir de o sahibinden.com armaları nedir resmin üstünde?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bu çizimler hakikaten el çizimlerimi?
Hiç biri el ile çizilmemiş orjinal resimlerle oynama yapılmış bi tür efekt yani orjinal resime karakalem efekti uygulanmış renkleriyle oynanmış yoksa kimse bu kadar detayı çizemez hadi makineyi çizdin diyelim yoldaki tabelanın direğini bu kadar dikkatli çizmez çizeme....Böyle şeyler koyanları bi photoshopcu arayan iş yerine referans etmek lazım...
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
HArika çizmişsin
özellikle SAHİBİNDEN.COM yazısı cok orji. olmuş
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
:D PhotoShop Programı İle Yaptım El Emegi Yinede
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Murat işallah zzr600 ü alırsında bizde kurtuluruz
el çizimi demek
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Photoshop ile yaptım diyor arkadaş ; El çizimi mi diye sormayın !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
photoshop prgramları çok glşti
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
2. fotoda tarih atman iyi olmuş bu sanat eseri unutulmazz
[b][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyim[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]lisin[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]li [/color][b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liyiz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]siniz[/color] [b][color=#33FF00]Moto[/color] [color=#FFFFFF]Guzzi'[/color][/b][color=#FF0000]liler[/color][/b]
Photoshop Poster Edgs de yapılmış bir effectten başka bişey değil
Eline sağlık kardeş,picasso'dan sonra gördüğüm en güzel kareler,bence bu yeteneğini geliştirmelisin...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)