slm mt ahalisi buluşma gitmemden 12 saat önce olunca yazma fırsatı bulamamıştım kısmet ilk çarşı iznimeymiş o güzel akşam için hepinize çok teşekkür ediyorum ve mehtap 40 diyorum bekle beni mt istanbul
slm mt ahalisi buluşma gitmemden 12 saat önce olunca yazma fırsatı bulamamıştım kısmet ilk çarşı iznimeymiş o güzel akşam için hepinize çok teşekkür ediyorum ve mehtap 40 diyorum bekle beni mt istanbul
ya sev ya terket...
hey allahım yaw ne 11 aralıkmış arkadas :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
nerden bulup hortlattınız arkadaş yalnız hakkatten dün gibi emini havaya atıcaz diye belimizi incitiyoduk haa haa omuzumuzdan yukarı kalkmadı adam
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
nasıl kalksın . bölükteki tank çökmüş.... :D o agırlıga
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
kaç askeri aracı pert etti acaba
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
@Emre
Konuyu ben hortlattım....
Eski aboneliklerimi kurcalıyordum buldum işte askerlerde gelmişti, tekrar bi hoşgeldiniz demek geldi içimden
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
Ne günlermiş ya
Yaşlanıyoruz sanırım, bırak buluşmayı topic bile açamaz olduk
GKN MOTORS
Doğumgünü olan arkadaşlar. İyiki doğdunuz sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür diliyorum. Askere giden arkadaşlar Şimdiden Hayırlı tezkereler.
arkadaşlar teskereleri aldılar da birlikte çay çorbalar içtik
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Biraz geç kalınmış bi tebrik oldu @jönysf
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)