çok güzel bir akşamdı
katılım gösteren tüm dostlara teşekkürler
çok güzel bir akşamdı
katılım gösteren tüm dostlara teşekkürler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
dün gece kabus gibiydi kafe dar geldi bize, birileri ayakta dolanmasa zaten oturacak yer yoktu pasta muhabbetine ayakta kalanlar çöktüde bi kaç kişi o esnada aramızdan ayrılmıştı zaten hediyeler müthişti
aramızda olmayıp formu okuyan herkes merak ediyo biliyorum ama
jessin hediyesi hayallerini süsledi bence
iyi günlerde kullan jescik
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
ben varya bekoyla üç beş ay görüşmem... beni yakalayamaz ama seni bilmem tükkanı basabilir. seni paketleyebilir..
adamlar iyilik yapmış kolun yorulmasın diye olum....[/QUOTE]
kara listeye alıyorum sizi... bakın kara diyorum siyah .. cönevar bilmiyorum aklınıza bişey geliyomu
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
muratgilin damından hoooopplayamaadıımm muratgilin damından hoopplayamaddıım döküldü liralarımmm tooplayamaadıım
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)