MERHABA ARKADASLAR BUGUN LONDRA SAVAS MUZESINDE CEKTIGIM FOTOLARI SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM.ICINDE BENI KENDISINE ASIK EDEN BIR MOTOSIKLETIN DE RESIMI VAR. IMG]http://img340.imageshack.us/img340/6792/pict0030md5.jpg[/IMG]
MERHABA ARKADASLAR BUGUN LONDRA SAVAS MUZESINDE CEKTIGIM FOTOLARI SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM.ICINDE BENI KENDISINE ASIK EDEN BIR MOTOSIKLETIN DE RESIMI VAR. IMG]http://img340.imageshack.us/img340/6792/pict0030md5.jpg[/IMG]
Güzel motormuş kardeşim. Fotoğraflar için sağol.
Madem Londra'da kalıyorsun, oradan sokaktaki motosiklet hayatını tanımlayacak fotoğraflar çekip koysana foruma bir ara...
Üç boyoz bir kola
Burada Motosıklet Grupları Oldukca Fazla.ama Kısın Fazla Motosıklete Bınen Olmaz.cunku Havalar Soguk Ve Yagıslı.caddelerde Oldukca Fazla Race Ya Da Nakedlar Var.ama ılk Fırsatta ınsallah Oyle Bır Topık Acarım.
Arap lawrence ın motoru o, en büyük şerefsiz türk düşmanının... O motor üzerinde gebermiş iyi de olmuş...
Teşekkürler...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
wow harika bir müzee bizdede warmı acaba
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Turkiye de boyle muzelerin olmamasi gercekten beni cok uzuyor.Aslinda bu muzenin cok daha ilginc ve guzel bolumleri de var ancak fotograf makinasi kullanmak yasak o bolumlerde.buralari sadece ana bolumleri.
Dostum emeğine sağlık ama savaş müzesinin yerini iyi bilmen lazım değil mi Çanakkale de senin? Kaç müze var Gelibolu-Çanakkale civarında? Tamam bizim motorize ordumuz yokmuş sadece tırpan ve oraklar birazda kırıkkale tüfekler var ama düşününce mucizesi bile tasvir edilemez havada çarpışıp birleşen mermiler gibi bir zafer...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
En az tarihe sahip olmak kadar onemli birsey daha var;oda ona sahip cikmak.
bu lawrance in motoru koç müzesindede vardı ama aynı motor değil bu lawrance de mi motorcuymuş neymiş heryerde motorları var yada önüne gelen bu lawrance deyip basıyor üstüne fotolar için teşekkürler.
İki kişinin bindiği motor değildir.
lawrence de motorlara duskunmus.dedigin gibi motorlari cok.
güzel gidip gördüğün ve bizede bunları gösterdiğin için çok teşekkürler.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
emeğinize sağlık ,
tavandaki uçaklar şahaneymiş
ileriki zamanlarda londra da motosiklet yasami ile ilgili fotograflarda ekleyecegim insallah.
Teşekkürler fotoğraflar için STİGMATA devamını bekliyoruz ..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
birsey degil arkadaslar.ancak bazi farklar dikkatimi cekiyor turkiye ile ilgili.turkiye de motosiklette guvenlik olayini sadece insanlar kasktan ibaret olarak algiliyor.burada hiz trafik cezalari cok caydirici olmasindan dolayi kimse hiz yapamiyor.sehir ici hiz limiti 30 mil.buna ragmen cok buyuk bir kesim tam techizat motosiklete biniyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)