Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

HeRŞeY TaMaMM;)))) TeK TeKeRRR

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SuZuKi - ADDReSS 6.5 HP 50CC
    saoll alayınaa tekerr!!! zuhahaha
    [B][U]iKi TeKeR ŞeYTaN iŞi TeK TeKeR BiRKaN'ın iŞii...[/U][/B]
    [B]TekerCi GeNçLikkk ;);););) aLaYıNaa TeKerrr[/B]
    iStanbuL-kadıköyy

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kuba 125cc,pejo
    ben honda beat skutırla tam 7 kilometre trafiğe açık alanda tek teker gittim sen ne kadar gidebiliyosun

ozan_bursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    sonra neden motorcular sevilmiyor diye sorarız kendi kendimize

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sayın nonpropore, çok güzel yazmışsınız,sonuna kadar size hak veriyorum. bu arada TÜRKÇE sözlüğe baktım bulamadım, "nonpropore" ne demek?

ç.h.g. ama gündüz olsa daha güzel fotolar çıkabilirdi
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    bunu bi ss ci yapsa 3-5 tepki yi geçmez.
    hellaller havada uçuşur!
    asıl bu adama bravo.
    niye biniyoruz bu makinalra?
    şahsen adrenalin için.yoksa alırım bi coupe araç dolaşırım.
    trafiğe kapalı alanlarda bunun ne sakıncası var allah aşkına?
    tebrikler.ufak hacimle yapmak ustalık gerektirir.kutlarım
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    YAMAHA fz6fazer 2007 - SACHS- cbf150
    Alıntı nonpropore adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "KaSKKK TaMaM
    MoNT TaMaM
    eLDiVeN TaMaM
    TRaF.KaPaLı TaMaMMM
    öLümm RiSKii %10-20 YoRuMMLaRR
    TeKKK TeKeRRR BiRKaNN iRTiBaT=>>Birkan_Polat5@hotmail.com"

ne war ki,we vs vs..

Türkçe'de w diye bir harf yok..
    Türkçe'de ve her dilde noktalama işaretleri denilen bir şey var!

"aslında video daha iyi.video için trafiğe açık bir alan gerekiyor.bir de uzun bir yol olması lazım..benim e5'te teker yaparken videom var da onu nasıl yollayacağımı bilmiyorum.yollamasam daha iyi;yollarsam kıyamet kopabilir..

Yanlış anlama,seninle bir derdim yok ya da amacım kimsenin canını sıkmak değil.Senin yazın nezninde aynı şeyi yapan pek çok kişiye söylemek istiyorum ki,lütfen kullandığınız dile ve yazımdaki gereklerine biraz daha özen gösterin.

Ve bir notum da moderatörlere;mesleğim gereği üye olduğum bazı benzer oluşumlar var internette.Ve bunlardan birinin yaptığı uygulama inanılmaz başarılı bence ki o da şu,öncelikle üye kabulünde buna dikkat ediyorlar!Üstelik sırf bu sebeple üyelik iptali bile yapabiliyorlar;yani Türkçe'yi gerektiği gibi kullanmayıp,msn jargonlu yazıma girmiş ucube kelimeler kullananları..Tabi ki burası bunların öğretileceği yer değil.yine tabi ki hepimiz -ben de dahil-bazı şeyleri günlük konuşma diliyle yazıyoruz.Ama en azından "war,shey,olurr" vs gibi UCUBE kelimeler de kullanılmamalı bence..niteliği arttırmak adına böylesi bir şey için hafif yaptırımlar daha iyi olur gibi sanki.
    +1

Alıntı THE_LANCET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazı yazma şeklinde Türkçe'den başka her şey var.

Bir gün Türkçenizi aradığınızda, aklınıza sizleri uyaranlar gelir umarım. (İnşallah o günleri görmeyiz.)
    +1

Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hellaller havada uçuşur!
    asıl bu adama bravo.

bunu yapan her kim ise tepki alır, kimlerden alır.. yaşı ehli bilinçli sürücülerden.. kimden bravo alır, yaşı ve ona uygun akıllı destekçi tayfası tarafından.. bu scooter için de racing için de aynen geçerlidir..
    kaldı ki, vatandaşın yazım şekli reputation kaybı yaratıyor kendine.. kendi saygınlığını kendi uslubuyla kaybediyor.. nasıl mı.. kask tamam motor tamam mont eldiven ıvır zıvır tamam.. peki ama ya yolda düzgün gidebilme tecrübe ve eğitimi tamam mı? bunları halletsin tekere zaman gelir.. kusurlarını kurtaran tek şey, trafiğe kapalı bir park alanında bunu yapmış olması..

Alıntı b3b3t0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında video daha iyi video için trafige acık bi alan gerekiyo bide uzn bi yol olması lazım benım e5de teker yaparken videom war da onu nasıl yollıcagımı bilmiyorum yollamasan daha iyi yollarsam kıyamet kopabilir
    vatandaş tüm itibarını bu cümlesiyle sıfırlıyor.. kendisinin 14-15 yaşındaki serseri özentisi blu çağı çocuklarından pek bir farkı olmadığı düşüncesine kapıldım.. aferin evladım sen tekere kalk paşa paşa sür, kamyonlar öpsün seni.. sonra taziye mesajları gelir.. o hız yapmazdı, kaskını montunu giyerdi allah belasını versin o kamyonun derler.. ama kimse demez bu yarım akıllı o yolda tekere kalktı..

not: türkçeyi kullanma yeteneğine hiç değinmiyorum bile, bunu abilerin güzelce anlatmış sana bolca.. tabi anlayana..

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    saoll alayınaa tekerr!!! zuhahaha
    alayına teker, ya tugayına?

seni teker diye makinasına bağlamayacak adamlar bile bu kadar ses çıkartmıyor...

biliyorsan konuş ilham alsınlar, bilmiyorsan sus adam SANSINLAR!

tam tebrik edecekken üslubuna baktım ki, başarıyı esas getiren alçakgönüllülüktür. senin nirvanan bu kadarmış. yazık...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

ozan_bursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hellaller havada uçuşur!
    asıl bu adama bravo.
    scooter ile tekteker hakkatten zordur
    bunu başarması denge kabiliyetinin ve de motoruna ne derece hakim olduğunun bariz bir göstergesidir
    kimsenin buna bir laf edeceğini sanmıyorum
    hadi lisanı münasibi de bir şekilde geçebilriz yaşı, tecrübesi gereği vs

ama konunun nerelere gideceği ve aşağıdaki mesaj gibi
    "ben honda beat skutırla tam 7 kilometre trafiğe açık alanda tek teker gittim sen ne kadar gidebiliyosun"
    serseri motorcu imajını pekiştirecek cümleler kurulmasına sebebiyet vereceği ve kendi içimzide de tepkiler oluşturacağı da aşikardır

şahsım adına makinasına zarar veren lastik yakmayı marifet sayan, trafiğe açık alanda agresif davranışları yüzünden kendine ve gıyabında hepimize sövdüren, gösteriş yüzünden bok yoluna gidip sonrasıdna da bütün gözleri kınamaya sebebiyet verdirterek motosiket sürücülerinin üzerine çeken şahıslardan saygı ile söz etmemi de bekleyemezsinzi herhalde

yetenek takdir edilir
    ve teşvik te edilmelidir
    ama önce herşeyden önce can güvenliği sonra da bireysel hareketler yüzünden diğer motosikletsürücülerini zor durumda bırakmamak

bir kaç dangozun hareketine sinirlenen hazımsız otomobil sürücüleri trafikte ki diğer motosiklet sürücülerini sıkıştırmakta kazaya sebebiyet vermekte
    bu hazımsızlara hak vermemekle brilikte dangozlara da küfretmelerinde haklılık payı bulmaktayım

ilk mesajı yazan trafiğe kapalı alanda scooter ile tek tekerde giden arkadaşa gelince
    yetenekli olduğu kesin

Motosikleti
    SuZuKi - ADDReSS 6.5 HP 50CC
    abilerimm fark etmez alayına teker derken makara olsun die demiştimm

bu arada honda beat ile 7 km gitmişsinn başarılarr video yolla seyredelimm kuru kuruya olmazz bu arada video seyretmek isteyen warsa youtube ye e5 teker yazıp seyredebilirr '''trafikte teker yapmaya karşı olanlar seyretmesinler''' yanlış bişe biliyorumm ama başka bişe adrenalin wermiyorr.. kötü alıskanlıklara başlamamak içinn tek tekerr !!!
    [B][U]iKi TeKeR ŞeYTaN iŞi TeK TeKeR BiRKaN'ın iŞii...[/U][/B]
    [B]TekerCi GeNçLikkk ;);););) aLaYıNaa TeKerrr[/B]
    iStanbuL-kadıköyy

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    scooterla teker güzel başarı tebrikler arkadaşım

ancak Türkçe konusunda uyarıları dikkate alman senin faydana
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    Alıntı kaskşart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ölüm riskinin %10 %20 olduğunu azrail mi söyledi sana
    aynen bilader
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

Motosikleti
    HoNDa CBR XX 1100
    Alıntı kaskşart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ölüm riskinin %10 %20 olduğunu azrail mi söyledi sana

ölümün %'desimi olur yaff :D seçimler yaklaşıyorya azrail kıyak geçmiş arkadaşımıza :D
    [B] K-aza A-nınsa S-eni K-orur :wiinkk: [/B]

abilerimm fark etmez alayına teker derken makara olsun die demiştimm

bu arada honda beat ile 7 km gitmişsinn başarılarr video yolla seyredelimm kuru kuruya olmazz bu arada video seyretmek isteyen warsa youtube ye e5 teker yazıp seyredebilirr '''trafikte teker yapmaya karşı olanlar seyretmesinler''' yanlış bişe biliyorumm ama başka bişe adrenalin wermiyorr.. kötü alıskanlıklara başlamamak içinn tek tekerr !!!

bak yavrucuğum, yolda giderken yüce rabbine dua et önündeki 4 ya da 2tekerli ben olmayayım.. senin gibi serserinin teki arkadaşımın canını aldı.. bu yüzden makara değil andım olsun seni tanınmaz hale getiririm.. bu tür serseri sürücülere aşırı tepkim var, laftan anlamadıkları için gerektiği dilden konuşuyorum o günden bugüne.. dua et ben olmayayım önündeki..

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)