saoll alayınaa tekerr!!! zuhahaha
saoll alayınaa tekerr!!! zuhahaha
[B][U]iKi TeKeR ŞeYTaN iŞi TeK TeKeR BiRKaN'ın iŞii...[/U][/B]
[B]TekerCi GeNçLikkk ;);););) aLaYıNaa TeKerrr[/B]
iStanbuL-kadıköyy
ben honda beat skutırla tam 7 kilometre trafiğe açık alanda tek teker gittim sen ne kadar gidebiliyosun
sonra neden motorcular sevilmiyor diye sorarız kendi kendimize
sayın nonpropore, çok güzel yazmışsınız,sonuna kadar size hak veriyorum. bu arada TÜRKÇE sözlüğe baktım bulamadım, "nonpropore" ne demek?
ç.h.g. ama gündüz olsa daha güzel fotolar çıkabilirdi
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
bunu bi ss ci yapsa 3-5 tepki yi geçmez.
hellaller havada uçuşur!
asıl bu adama bravo.
niye biniyoruz bu makinalra?
şahsen adrenalin için.yoksa alırım bi coupe araç dolaşırım.
trafiğe kapalı alanlarda bunun ne sakıncası var allah aşkına?
tebrikler.ufak hacimle yapmak ustalık gerektirir.kutlarım
Orgazma Dudak Büktürür
bunu yapan her kim ise tepki alır, kimlerden alır.. yaşı ehli bilinçli sürücülerden.. kimden bravo alır, yaşı ve ona uygun akıllı destekçi tayfası tarafından.. bu scooter için de racing için de aynen geçerlidir..
kaldı ki, vatandaşın yazım şekli reputation kaybı yaratıyor kendine.. kendi saygınlığını kendi uslubuyla kaybediyor.. nasıl mı.. kask tamam motor tamam mont eldiven ıvır zıvır tamam.. peki ama ya yolda düzgün gidebilme tecrübe ve eğitimi tamam mı? bunları halletsin tekere zaman gelir.. kusurlarını kurtaran tek şey, trafiğe kapalı bir park alanında bunu yapmış olması..
vatandaş tüm itibarını bu cümlesiyle sıfırlıyor.. kendisinin 14-15 yaşındaki serseri özentisi blu çağı çocuklarından pek bir farkı olmadığı düşüncesine kapıldım.. aferin evladım sen tekere kalk paşa paşa sür, kamyonlar öpsün seni.. sonra taziye mesajları gelir.. o hız yapmazdı, kaskını montunu giyerdi allah belasını versin o kamyonun derler.. ama kimse demez bu yarım akıllı o yolda tekere kalktı..
not: türkçeyi kullanma yeteneğine hiç değinmiyorum bile, bunu abilerin güzelce anlatmış sana bolca.. tabi anlayana..
alayına teker, ya tugayına?
seni teker diye makinasına bağlamayacak adamlar bile bu kadar ses çıkartmıyor...
biliyorsan konuş ilham alsınlar, bilmiyorsan sus adam SANSINLAR!
tam tebrik edecekken üslubuna baktım ki, başarıyı esas getiren alçakgönüllülüktür. senin nirvanan bu kadarmış. yazık...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
scooter ile tekteker hakkatten zordur
bunu başarması denge kabiliyetinin ve de motoruna ne derece hakim olduğunun bariz bir göstergesidir
kimsenin buna bir laf edeceğini sanmıyorum
hadi lisanı münasibi de bir şekilde geçebilriz yaşı, tecrübesi gereği vs
ama konunun nerelere gideceği ve aşağıdaki mesaj gibi
"ben honda beat skutırla tam 7 kilometre trafiğe açık alanda tek teker gittim sen ne kadar gidebiliyosun"
serseri motorcu imajını pekiştirecek cümleler kurulmasına sebebiyet vereceği ve kendi içimzide de tepkiler oluşturacağı da aşikardır
şahsım adına makinasına zarar veren lastik yakmayı marifet sayan, trafiğe açık alanda agresif davranışları yüzünden kendine ve gıyabında hepimize sövdüren, gösteriş yüzünden bok yoluna gidip sonrasıdna da bütün gözleri kınamaya sebebiyet verdirterek motosiket sürücülerinin üzerine çeken şahıslardan saygı ile söz etmemi de bekleyemezsinzi herhalde
yetenek takdir edilir
ve teşvik te edilmelidir
ama önce herşeyden önce can güvenliği sonra da bireysel hareketler yüzünden diğer motosikletsürücülerini zor durumda bırakmamak
bir kaç dangozun hareketine sinirlenen hazımsız otomobil sürücüleri trafikte ki diğer motosiklet sürücülerini sıkıştırmakta kazaya sebebiyet vermekte
bu hazımsızlara hak vermemekle brilikte dangozlara da küfretmelerinde haklılık payı bulmaktayım
ilk mesajı yazan trafiğe kapalı alanda scooter ile tek tekerde giden arkadaşa gelince
yetenekli olduğu kesin
abilerimm fark etmez alayına teker derken makara olsun die demiştimm
bu arada honda beat ile 7 km gitmişsinn başarılarr video yolla seyredelimm kuru kuruya olmazz bu arada video seyretmek isteyen warsa youtube ye e5 teker yazıp seyredebilirr '''trafikte teker yapmaya karşı olanlar seyretmesinler''' yanlış bişe biliyorumm ama başka bişe adrenalin wermiyorr.. kötü alıskanlıklara başlamamak içinn tek tekerr !!!
[B][U]iKi TeKeR ŞeYTaN iŞi TeK TeKeR BiRKaN'ın iŞii...[/U][/B]
[B]TekerCi GeNçLikkk ;);););) aLaYıNaa TeKerrr[/B]
iStanbuL-kadıköyy
scooterla teker güzel başarı tebrikler arkadaşım
ancak Türkçe konusunda uyarıları dikkate alman senin faydana
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bak yavrucuğum, yolda giderken yüce rabbine dua et önündeki 4 ya da 2tekerli ben olmayayım.. senin gibi serserinin teki arkadaşımın canını aldı.. bu yüzden makara değil andım olsun seni tanınmaz hale getiririm.. bu tür serseri sürücülere aşırı tepkim var, laftan anlamadıkları için gerektiği dilden konuşuyorum o günden bugüne.. dua et ben olmayayım önündeki..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)