iki zamanlı motor sanırsam.. eger iki zamnlı ise bor yagı silindir çevresine kablama yapacagı için +7 hp motora ekstra bi tork katıyor. tekerciler bilir .. bor yagı kadar tekerde tutan bi yag bileşimi yok
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
herşey tamam, zannediorsun ama ayakkabiların dikkatimi çekti, motorbot değil ve korumasız olmadı dostum yetersizssin
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
sen bu işi bilyorsun
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
güvenlik yetersiz.yerlerin sünger kaplı olması gerekiyoduçok güzel hareketler bravo..
Drift Religion
cok iyi ya ...
tebrikler abi çok güzel
ya adam emek harcamış, benim hayata 10 kere gelsem denemeyeceğim tek teker hadisesine kalkışmış ve başarmış. peşinden alakasız yorumlar gelmiş
paylaşım için sağol...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
gece resim yerine gündüz video çekseydin daha iyi olurmuş
İki kişinin bindiği motor değildir.
aslında video daha iyi video için trafige acık bi alan gerekiyo bide uzn bi yol olması lazım benım e5de teker yaparken videom war da onu nasıl yollıcagımı bilmiyorum yollamasan daha iyi yollarsam kıyamet kopabilir
"KaSKKK TaMaM
MoNT TaMaM
eLDiVeN TaMaM
TRaF.KaPaLı TaMaMMM
öLümm RiSKii %10-20 YoRuMMLaRR
TeKKK TeKeRRR BiRKaNN iRTiBaT=>>Birkan_Polat5@hotmail.com"
ne war ki,we vs vs..
Türkçe'de w diye bir harf yok..
Türkçe'de ve her dilde noktalama işaretleri denilen bir şey var!
"aslında video daha iyi.video için trafiğe açık bir alan gerekiyor.bir de uzun bir yol olması lazım..benim e5'te teker yaparken videom var da onu nasıl yollayacağımı bilmiyorum.yollamasam daha iyi;yollarsam kıyamet kopabilir..
Yanlış anlama,seninle bir derdim yok ya da amacım kimsenin canını sıkmak değil.Senin yazın nezninde aynı şeyi yapan pek çok kişiye söylemek istiyorum ki,lütfen kullandığınız dile ve yazımdaki gereklerine biraz daha özen gösterin.
Ve bir notum da moderatörlere;mesleğim gereği üye olduğum bazı benzer oluşumlar var internette.Ve bunlardan birinin yaptığı uygulama inanılmaz başarılı bence ki o da şu,öncelikle üye kabulünde buna dikkat ediyorlar!Üstelik sırf bu sebeple üyelik iptali bile yapabiliyorlar;yani Türkçe'yi gerektiği gibi kullanmayıp,msn jargonlu yazıma girmiş ucube kelimeler kullananları..Tabi ki burası bunların öğretileceği yer değil.yine tabi ki hepimiz -ben de dahil-bazı şeyleri günlük konuşma diliyle yazıyoruz.Ama en azından "war,shey,olurr" vs gibi UCUBE kelimeler de kullanılmamalı bence..niteliği arttırmak adına böylesi bir şey için hafif yaptırımlar daha iyi olur gibi sanki.
[COLOR="Blue"]non compos mentis..[/COLOR]
video koysaydın daha makbule gecerdi bende bi becerebilsem yapıcam gecen ön sispansiyonu patlattım ama olcak dur acele yoq
türk dili yobazları yine döktürüyOOOOOOO...sanane kardeşim isteyen istediği gibi yazar anlayabiliosan tmmdır mahkemeye dilekçemi yazıyoruz sanki
braWo tebrIk ederIm sen bu anlamsİz yorum yazanlarİ boSver alla alla tdk benI banlİyack bak yanlİS harflerImI bIle otomatIk olarak bUyUk yazİyor jesse bole anlamsz yorum yazanlara ne dIyorum ben adanalİ olarak baGlaC dIorum:D
kamyoncu 01 DM 231 dm nın acılımını bılenler vardır ;)
tebrikler.basarılarının devamını beklioruz
motorcuda geri vitess olmaz daima ileri
sallayın gidonu arka tekeri adam nası kalkmış teke ona bakın takdir edin ben tebrik ediorm güsel kaldırmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)