Ahanda Benim 150 ZC Çok ufacık elledim kıyısını köşesini.
Reklamlar
-
Arkadaşlar,
Daha önce ilk motorum olan Gilera DNA 180' i sattıktan sonra motorsuzluğa en fazla 15 gün dayanabildim (bir yıldır sigara içmiyorum günde 1,5 paket içerken bıraktım). Ve mecburen gidip en iyi ödeme şartlarını sağladığı için bir adet mondial 150 ZC aldım. Hatta daha önce bilenler bilir bu motorla ben 750 km.lik bir gezi bile yaptım bu yaz. Her neyse, baktım pek tatmin etmiyor bari sağını solunu güzelleştirmeye çalışıyım dedim (abartmadan). İlk iş görünürlük ve görmek çok önemli olduğu için iki adet sis farı, eskiden beni görmeyen artık artık çok net görüyorlar, hatta sadece beni görüyorlar
Ne kadar masum görünüyorlar dimi ?
Buda sis farsız hali
Veeee işte onlar, güneş ışıkları...
Bu ışıktaki hali geceleri daha fenalar
Bu ışıklandırmadan sonra, egsozundaki kahverengileşme çok hoşuma gitmediği için bi gayret söktüm ve hemen zımparayla giriştim. 15 Ytl' ye aldığım yanmaz siyah boya ile 10 dakika kadar süren bir boyama işleminden sonra....
Buda tamam... Geriye kalan Bursada zifte girerek düştüğüm yerin beni rahatsız eden görüntüsünden kurtulmaya. Bunun için çok düşündükten sonra, ince bir el işçiliği ile çekilen kağıt bantın arkasında siyah mat boya ve ortaya çıkan görüntü...
Bu işareti koysammı koymasammı diye düşündüm ama, arkadşalarım hani sen neresini boyadın bunun diyince...?????? En iyisi ahan da burasını boyadım demek gerektiğini düşündüm + Aynaların ortasındaki gri bölümü
Sizler ne düşünüyorsunuz...?
-İşin yok galiba, boş vakit değerlendirmişsin...
-İdare eder ama ben daha güzelini yapardım...
-Güzel olmuş...
-Ama o ışıklar öndeki sürücünü retinasın zarar vermezmiiii?
-.................................................
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Reklamlar
-
Guzel olmus
-
ben beğendim; ellerine ve emeğine sağlık...
sis'leri kaça aldın? + akü'ye etkisi nasıl?
-
Fazla ışık göz çıkarmaz yani direk göze gelmiyorsa güzel olmuş iyi akşamlarda kullan
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
AYBERK adlı üyeden alıntı
ben beğendim; ellerine ve emeğine sağlık...
sis'leri kaça aldın? + akü'ye etkisi nasıl?
Eywallaj sağolasın.
Aküye zararı yok çünkü direk bağlı değil, parklara bağlı ama araya başka bir anahtar daha koydum. Sisleride 20 ytl' ye aldım. İşçiliğe para vermedim malum otomotivde çalışınca
-
Sisler güzel olmus ama , benim gibi orjinal severler icin kötü duruyor diyebilirim.Ben olsaydım 8000K bi xenon ile olayı kapatırdım.
-
eksozu tuttum güzel olmuş bende yapabilirim boyayı sprey mi aldın?
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
Güzel olmuş...
ZC Her zaman beğendiğim bir Scooter
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
güzel olmuş. eline sağlık. arkayada aynı şekil küçük 2 tanede stop ekstra yap istersen..
şu ayak basma yerlerine parlak beyaz araba paspasları gibi var ya onlardanda kesip koyabilirsin.
-
04 Aralık 2008, 22:30
eline sağlık, motoru da yeni yıkamışsın cillop gibi olmuş walla ZC
[B]to Live is to Die...[/B]
-
05 Aralık 2008, 10:16
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Sisler güzel olmus ama , benim gibi orjinal severler icin kötü duruyor diyebilirim.Ben olsaydım 8000K bi xenon ile olayı kapatırdım.
Haklısın ama malum xenan işi biraz maliyetli.
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
eksozu tuttum güzel olmuş bende yapabilirim boyayı sprey mi aldın?
Evet üzerinde 600 dereceye kadar dayanır yazıyordu bakalım görücez
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
güzel olmuş. eline sağlık. arkayada aynı şekil küçük 2 tanede stop ekstra yap istersen..
şu ayak basma yerlerine parlak beyaz araba paspasları gibi var ya onlardanda kesip koyabilirsin.
Arkaya ekstra stop koyma konusunda bende düşündüm, özelliklede çantayı taktıktan sonra. Ama ayak koyma yerlerine arabalara konulan paspaslardan koymak çok şık olmayabilir, ayrıca yan ayaklığa aldığımda sol taraftakinin aşağı sarkması yada düşmesi stress yaratabilir
Aslında orjinal halinden memnundum, burada yapılanların hepsi biraz da mecburiyetten oldu. Sisler diğer araç ve insanların beni fark etmesini sağlıyor ve yolu normalden fazla aydınlatıyor. Boya işine gelince de sağ taraftaki derin çizik can sıkıcı hale gelmişti. Egsoz malum kahverengi güzel durmuyor
-
05 Aralık 2008, 12:20
eksozu iyi düşünmüşsün bende bu hafta sonu boyicam zımparaladın boyadın başka bişey yok dimi?
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
05 Aralık 2008, 13:56
eline sağlık çok güzel olmuş
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
05 Aralık 2008, 17:29
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
eksozu iyi düşünmüşsün bende bu hafta sonu boyicam zımparaladın boyadın başka bişey yok dimi?
İlk önce üzerindeki pas tozunu hafif nemli bir bezle silki zımparayı doldurmasın boşuna. Ayrıza egsozun sadece sac kısımlarını zımparala (hafiften) Mondial yazan motorun gövde rengindeki yerine evdeki skotch' lar varya bulaşık süngeri onun yeşil kısmıyla zımparala normal zımpara çok derin iz yapar. Zımpara işini bitincede güzelce tinerle bir sil kuruduktan sonra tek kat ama yedirerek boya. 2 saate kadar kurur ve takılacak hali alır.
-
07 Aralık 2008, 08:43
-
24 Aralık 2008, 11:38
Murat2100 adlı üyeden alıntı
-Ama o ışıklar öndeki sürücünü retinasın zarar vermezmiiii? Yada Karşı Yönden Gelenin Gözünü Alabilir + Makinan Cok Tatlı Olmuş Kazasız Belasız
Eywallah teşekkür ederim.
O ışıklar 30 cm' den bakılırsa zarar verir doğru, ama hiç bir kullanıcıya (otomobil yada motor) zarar vermez. Ama onların bana zarar vermesini engeller, şöyleki bu sis farlarını taktıktan sonra diğre sürücülerin artık beni daha fazla fark eder olduklarını gördüm. Motosiklet kullanımında görmek kadar görülmekte önemli malum...!
-
25 Aralık 2008, 02:58
Moderatör
Yolda otobüs falan zannetmiyorlar seni değil mi ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
25 Aralık 2008, 03:36
-
-
enjoy your ride
and enjoy forever
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler