Her mevsim motor keyfi
Bu fotoğraf geçen kış Kaşmir'de çekilmiş...
Her mevsim motor keyfi
Bu fotoğraf geçen kış Kaşmir'de çekilmiş...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
o motor orda donmuş kalmış...
o çocukta hatıra fotoğrafı çektirmiş....
yav üstünde olmak değil, gitmek önemli. bazı fizik kuralları vardır, lastikli yer araçlarının gidebilmesi için zemine tutunabilmesi gereklidir. görülüyor ki yer jilet gibi kaygan ( erzurumda askerlik yapmıştım) soğuğa çare var ama zemin müsait değilse 4 tekerliler bile gidemiyor ki
ama bu arkadaşı da cesaretinden tebrik etmek lazım..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
valla helal olsun ama o motosıklet hareket etseydı uzerındekı karlar duşerdı burda bı çelışkı var
Kar yağmadıkça binicem motora. Kar yağınca zorlamanın alemi yok
benim babamda diz boyu karda motor sürermiş hemide bildiğimiz mz jawa felan düşünce hiçbişey olmuyo diyo :D sert yerde kaymak kötüymüş ama ne olursa olsun çok güzelmiş :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Biz ankara da hep karda binerdik... Buz olunca tehlikeli oluyordu..Karda zevkli olur...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben 1 hafta karda motosiklet kullandım ... inanın çok zevkli en ufak hatanızda affetmiyor anında yerdesiniz .. tuni sen karda motosiklet kullanmayı düşünmüyorsun değilmi
Foto ve moto güzel de araba neden çok yer kaplamış orada anlamadım
Bu kadar da değiL ; Cok sıkar adamı walla
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben biniyorum kışlık kar tekerleğimde var kar zincirimde var ama karda binerim
karla buz arasında dağlar kadar fark var buzda 2 tonluk 4 tekerli araçlar tutunamıyor yolda dans ediyor kaldıki 200 kiloluk motor ne yapsın
ben buzda düşmedim ama çok kaydım motorun arabaya göre avantajı şudur geçen sene buna çok şahit oldum buza denk geldinmi motoru kontrol etmek çok kolay tabi kışlık tekerleğin ve zincirin varsa ama araba kontrolden çıkarsa olay bitiyor pervane gibi yolun ortasında dönmeye başlıyor esas tehlikeyide zaten bu kontrolsüz kayan araçlar oluşturuyor motorcular için..
Ne zevk ama..
3.Resimdeki motor Honda CRF 250 olması lazım..Ah ah..bende bi olsa o motor yada benzer bi cross...burayı resimlere boğarım..hem o kar ne ki..içimdeki cross ateşi dinmek bilmez yanıyor ...şöyle yatıyorum da hemen aklıma köyüm gelio ve dağları tabi ki...virajları filan alıyorum tepelerden atlıorum...batağa giriyorum...yok yok ölmeden sağlam bi cross almam lazım...
insan mecbur kaldımı garibanlıktan kışında biniyor valla ama zevk ve spor için olana lafım yok
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)