düşsende bişey olmaz yumuşacık
düşsende bişey olmaz yumuşacık
ben erciyeste ATV ile kayak pstinin ortasında gördüm. tabi tipi felan yoktu hava güzeldi ama yinede karın üstünde çok manyak gidiyodu bea
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
tutku bu olsa gerek abartmış biraz olsun. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
atv zaten ya kumsalda binilir ya karda ben pek beyenmiyorum buggyler daha tercihim kanuni falanda getiriyor 250 cc lik buggy ler güzel alet belki bir gün alırım bir tane
Buna varım..harbiden acaip bir keyif olsa gerek. Ama arkadaşlar İstanbul da bahçe sulasan asfalttaki ıslaktan kaza oluyor. Heryer araba, bırak karlı buzlu yolları yere yaş değdimi trafik felç oluyor. Ki nasıl araba kullanıldığı da ortada zaten..
Hiç unutmuyorum; geçen kış e-5 te koşuyolu rampasını çıkıyoruz ben minübüsteyim ve buğulanmış camından dışarı bakıyorum, yerler sulu kar ve kar bayağı yoğun bir şekilde yağıyor. O yağışta bir motokurye. İnanın içimden dedimki " o aldığın para sana ananın ak sütü gibi helal olsun" adam 125 lik bir makina kullanıyor ve resmen yolla değil doğayla mücadele ediyordu. ve banamısın demeden de gidiyordu. Hele o sele de oturuşu var ya zannedersiniz ki evinde oturma odasındaki koltukta oturuyor. dursaydı bir yerde minübüsten inip elini sıkacaktım. Ben hayatta o havada İstanbul da o motoru bırakın arabayla bile bazen çıkmıyorum.
Sözün kısası ekmek derdi yok ise alternatif ulaşım araçlarını bu gibi havalarda tercih etmenin daha doğru olacağına inanıyorum.
Ama bir öneri..( CİDDİYİM ) :
Bir römork kiralayalım Motorları içine atalım, Şile taraflarında ( BMW rideracademy nin Enduro eğitimlerini yaptığı yerde ) Yağmur, balçık, kar demeden arazi yapalım. Bu öneriyi değerlendiren olursa ben hazırım. ( kalabalaık olursak römork kirası ucuza gelir )
Ne dersiniz?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Allah' ım, kazasız, belasız, cezasız sevdiklerime sevenlerime kavuşabilmeyi nasip et"
Hiç olmazsa olur veya olmaz diye tepki verseydiniz arkadaşlar ..sadece bir öneriydi ..
" Allah' ım, kazasız, belasız, cezasız sevdiklerime sevenlerime kavuşabilmeyi nasip et"
ist de olsaydım katılırım. ama gayserş zuak bea...
Karda kışta motosiklet sürmek denince Bikepics'te 2007 yılının en iyi 15'i arasında olan bu fotoyu da unutmamak gerek...
[COLOR="Red"][B][I] DoN'T ArGuE WiTH Me...JuST MaKe LoVe...![/I][/B][/COLOR]
Yerler buz tutmuşsa üzerinede hafiften kar yağmışsa hangi motor olursa olsun işin bitiktir en ufak bir frenlemede bile kendini yerde bulursun.
Karda keyifli olur sarnırım özellikle scooter
Ama fırtınada tavsiye etmem.
Boğaziçi köprüsü 1 hafta önce.
Hızım 80km yaklaşık. Rüzgar vurduğunda şerit değiştirdim. Neyseki yan şerit boştu. Sonra gazı kıstım tabi 50-55 gibi gidince sorun olmadı.
Ama bir kardeş/arkadaş tavsiyesi aman diyim çok rüzgarlı havada yola çıkmayın mecbur olmadıkça. Motorsikletiniz yelken oluyo
Öneriye gelince bence çok güzel olur ama özellikle karda denemek istiyorum
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
Kar Lastiğiniz Varsa kar Zinciriniz Varsa Hiç Bir şey Olmaz Aslanlar Gibi gidersiniz ben scooterla gidiyorsam siz chopper la enduro ile hayli hayli gidersiniz
Bu arada motorsiklet kar palatleri çıkmış ebayda gördüm ama türkiyede satan varmıdır acaba zincirden iyi tutar herhalde
Jipin yanındaki motorcu eleman da donmuş sanırım!
arabanın yaptığı hızortalama sate 90 100 km. ama o durumdaki scooter ortalama 30-40 km yapar.. arada fark var. ayrıca sen de diyorsun 15-20 dakka sonra bişşey kalmaz arabanın üzerinde diye. e bu scooterlı elemanda belkim daha yeni binmiştia racına. motorun üzerindeki karların uçmasına fırsat kalmadan..
korkunç bence...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)