pardon konu neydi ?
pardon konu neydi ?
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Arabanın rengi güzelmiş..
sadece motor taşımakta kullanılıyo olabilir mi ? belkide motor servisine aittir çekici
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
helal olsun.......
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
araba için durum fena ama motor için süperdir herhalde bu arada motorun markası modelini bilen warmı
işte sen bilgisayarcısın etkilenirsin tabi ama ben işin mutfağındayım bin kere bu tip montajlar yaptım daha önce onun için etkilenmiyorum bu dağların efendiside benim itirazın varmıydı??
evet teprikler, işte azıcık dikkat edilirse gerçekler ortaya çıkıyo zaten dimi
baksalar benimle tartışmaya girmelerine gerek kalmıycak ama bakmıyolar işşteee
Bence dyecek söz bulamıyosan hiç demeden sussaydın daha iyi olmazmıydı? Ayrıca farkındaysan o mesajdan sonra susmuştum Demekki neymiş susturmak için susacakmışsın
i.V.i.B.i
Sevdim bu keratayı motoruna gereken özeni göstermiş,bunun motoru temizdir baksanıza tekerlekleri bile yere değmiyor Bu adam motorunu satarsa ben kesin alarım
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
vay be ne manyaklar var yazık olmuş caanım arabaya
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
alper_satriani taşımada son nokta
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Heh heh he...
Ben de o manyaklardan biriyim.
Oturduğum sitede motoru parketmek sorun olunca (Kocaman site, kocaman bahçe var 100 M2 den fazla, ama, insanlarda gram akıl olmayınca JC 150'yi sığdıramadık bahçeye) gittim bir tane 14+1 pejo minübüs aldım, uzun şase.
Arka koridorun yarısını kestirdim, aracı 6+1 yaptım.
Motoru içine koyuyorum, bir yere giderken de minibüsle gidiyorum, motor arkamda geliyor.
"Hırsızlar konusunda ne düşünüyorsun?" Diyeceksiniz, vallahi, Allah'a emanet
Photoshop yok bu resimdeeeeee...... inat etmeyin..................
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
bu baya yaratıcı bı fıkır doorusu...hosuma gıttı...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
haydi MT arabaları kesmeye
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
benim arabam hatcback kessem de sığmaz ama biraz photoshopla sığdırırım belki ben onu ya.. hatta 2. motorumuda koyarım yanına.. ah photoshop sen nelere kadirsin......
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Kemiş Arabayı Yaaa
ke"S" miş arabayı klavyede hızlı yazma sendromu :D
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
yazık olmuş arabaya...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)