Waowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Waowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Kara sevda :D
KaSkTaK
sen endüstri ürünleri tasarımcısı olarak photoshopu kullanıyosan ben reklamcı ve grafik tasarımcı olarak hergün hatim ediyorum :D
Photoshopluuuuuuuuu )))))))))))))
Neyse sen genede öyle diyosan saygı duyalım öyle olsun no panic
i.V.i.B.i
photoshop ta açıp baktım daha detaylı bakmak için ama arabanın kesilmiş yüzeyleriyle diğer yüzeyler arasında pek fark göremedim ayrıca doğal ışık kaynağı üstten geliyor ve ahşapta gölge olmamasının sebebide bu gibi geldi bana ayrıca arabanın kelebek camından motorun ön tekerinin çok gerçekçi görünüyor....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
ayyyyyyy pikseli bu kadar düşük bi fotoğrafta photoshopta baksan ne olur bakmasan ne olur paintte bakmakla aynı şey zaten.. Ayrıca olay sıkı bakmaksa hala çalıştığım için 23" Macintosh G5 ekranında photoshopta bakıyorum ben...
Neyse iiyiki ağzımı açtım gene karışcak burası susuyorum artık..
Evet evet gerçek bu fotoğraf
i.V.i.B.i
hayyııırrrr geerrçeekkk buu resssimmm tuttmayın benniiiiiiiiii!!!! zaten siz mac çiler hep bölesiniz........bizim ofiste yeterince çekiyorum burda da sen çıktın hadi hayırlısı..
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Heheheee...yau bu bizim Avustralyalı Mick...ben ona şakadan takılmıştım arabanın arkasın kes diye....manyak kesmiş yauu... demekki o makineye bu kadar seviyo.... manyak bir motosiklet sevgisi olsa gerek
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Motosiklet aşığı mı desem, yoksa bizim bir laz uşağımız orada mı yaşıyor desem,
yoksa kafasına esti böyle yaptı mı desem bilmiyorum.
bildiğim tek bir şey var. o deponun şekli bana honda horneti hatırlatıyor. sanırım o bir hornet.
sanırım diyorum çünki kuyruk kısmı farklı. hornetlerin kuyruk kısmı daha yukarı kalkık, arka tekerleğe o kadar yakın değil.
Bu şekilde bir araba ülkemizde her yeri sorunsuzca dolaşırdı belki.
Şayet orası Amerika ise (ki Civic Coupe'ların zibil olduğu bir yerdir) bu şekilde bir araç fazlaca bir yol katedemez diye düşünüyorum.
Arkadan olası bir çarpma durumunda motor içeridekileri haşat edeceği için bu tarz bir aracın trafikte dolaşması pek uzun sürmez herhalde.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
bence yaptığı hareket o motora değecek bi hareket. zaten herkesin motoru herkes için çok kıymetli deilmidir
bence ninjet haklı paint photo yada mac pc tartışmasına gerek bile yok arabanın arka sol stop o kadar düzgün kesilmiş ki fabrikasyon gibi...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
helal olsun delikanlı çocukmuş
plakadaki woyinggg'leşme bile fotoşop olduğunu kanıtlıyor aslında bi baksanıza :D
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
ninjet dicek söz bulamıyorum yaa... hemen her msj ın sonunda sustum ben , hiç tartışmam artık gibi laflar yazmışsın ama hep dewamı gelmiş.eminim bunada gelecektirr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)