Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
neyse bende bilgisayarın başında uyukluyorum hala birileri resim ekler diye
yatim bari anlaşılan herkes yorgun yarını beklicez artık ii geceler
poyraz abi çok sağol, bugün hayatımın en anlamlı günlerinden biriydi benim için..
İnanılmaz keyifli bir gündü.. O gözlerde ki ışıltılar herşeye bedeldi..
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
mükemmel bir gündü herkeze özellikle çocuklara bizlere yuvalarını açtıkları için sıcacık sohbetleri için oyunlarını bizlerle paylaştıkları için sonsuz teşekkürler
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bazı şeyler kelimelerin bittiği yerde başlıyor bu günde onlardan biriydi ve kelimelerle anlatması imkansız dakikalar.
herşey ortada açık ve seçik,
sağolasın poyraz abi yine ön ayak oldun ve buluşturdun o bıcırlarla bizleri herkeze teşekkürler
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
kesınlılkle cok gurur verıcı bır davranıs...ayakta alkıslıyorum sızlerı
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
gerçekten çok güzel gurur verici bir gezi olmuş teşekkürler
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
o kadar söyledim yine yazıyorum arkamdan o çocuğun bana küsmesine ağlamasna çok üzüldüm ben ya :(
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
buruk bir mutlulukla ayrıldık ordan. çok güzel bir gündü emeği geçen herkese teşekkürler. Bende yurdun öğretmeninin emaili var bana resimleri mail atan olursa ona yollıyacağım yoksa burdaki linkleri tek tek çıkarmam lazım:(
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
Sözlerin ardında mazaret aranmaz(işim vardı çi.im vardı v.b.)(bir parantez daha en azından ben böyle düşünüyorum)
Geleceğim deyip gelemediğim için üzgünüm .
Oradaki arkadaşlara teşekkürler ederim.
Bu güzel anları Türk gençliğine yaşattıkları için(bu ihtiyar motosikletçiler anlamına gelmemelidir.) ;)
fotoğraflar için de teşekkürler...
Bugünün mesaj ve resimlerine Üsküdar Kaymakamlığı nın ve Üsküdar Belediye Başkanlığının motosiklet.net e yuvaya yapılan yardımlar, ziyaretler ve gösterdiğimiz ilgiye teşekkür amaçlı verdiği belge haberi ile başlamak istiyorum…
Daha önce aldığımız diğer teşekkür belgesini yuva çocuklarından almıştık.. Bu konu ile ilgili link alttadır..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-esirgeme.html
Altta resmini paylaşacağım manevi değeri bizler için çok büyük belgede birçok arkadaşımın ve dostumun desteği var…. Bu büyük onura imza atan sevgili dostlarım ayberk, ledo, North_, Aygül, emomen, Yusuf_tb5cbs, ümmetperkitan, oğlumveben, özer, aparat, GKN, istburak, showdownKing, lijoluna, kuyucadısı, Büşra_bjk, İlkay, jeopardy, asden ve eşi sevgili Jbit, emin_arıkoğlu, cabriolet ve eğer nicini yazmayı unuttuğum varsa (ki affola) destek veren diğer dostlarımız varsa çocuklar adına HEPİNİZE ÇOK ÇOK teşekkür ederim.
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
poyraz abiiii poyraz abiiiiiiiiiiiiiiii ; Seb bizim herşeyimizsinnn
/
özellikle büşra dan ve gürkan abi senden bekliyorum fotoğraf . . .[/QUOTE]
çok güzel bir gün kardeşlerimizi biraz mutlu edebildiysek ne mutlu bize katılan bütün arkadaşlara bendende teşekkür yürehinizdeki sevği hiç bitmesin
resimler için biraz sabır baya bi resim hepsini büğün akşama kadar hallederim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
İşte resimler anlatıyor herşeyi.
Delipoyraz yine güzel şeylere imza attın
Sana ve katılan tüm arkadaşları canı-gönülden kutluyorum.
Resimlere baktıgımda güzel ve mutlu bir gün kaçırdığıma çok üzüldüm bir yandanda sevindim o kardeşlerimin gülümsemelerine.
Tekrar yardımcı olan arkadaşlara ve MT deki tüm üyelere teşekkür ediyorum.
Herşey gönlünüzce olsun...
[URL=http://imageshack.us adlı üyeden alıntı
Bu kuyucadısı mı? havadaki
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
çok gurur verici bi duygu tebrik ediyorum sizi...
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)