motosiklet aşkı hiç bitmez...
Reklamlar
-
Moderatör
nisan ayında bende motoru park ederken ayağımı sıkıştırıp kırmıştım,ertesi gün sabahtan atladığım gibi motora hastaneye gittim.sonuçta ayağımı alçıya alan doktor beni motoruma kadar götürüp şaşkın bakışlar arasında uğurlamış bende eve alçılı ayak la gitmiştim.O sırada beni görenlerin şaşkınlıklarını hatırlıyorumda
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Reklamlar
-
bu motordaki sisybar mı?
ofisin önünde motor sesi duyunca gidip bakayım dedim,yukarıdan gördüğüm manzara bu
vatandaş koltuk değneği ile geldi,koltuk değneğini motorun üzerine koydu üzerine oturdu,kaskını taktı basıp gitti.
-
aşkının uğruna başka insanların canına kıymamak lazım ama. bununkisi aşkdan ziyade bencillik
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
-
haluka28 adlı üyeden alıntı
aşkının uğruna başka insanların canına kıymamak lazım ama. bununkisi aşkdan ziyade bencillik
-
bende gördüm buna benzer bişi ama ayağı alçı değil takma bacaktı.ve bırde adam paçaları katlamıs ama okadar neşe dolu bırıydıkı..hehee diye bindi çalıstırdı motorunu ve bindi gitti.
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
-
-
Valla bu kadar tepki geleceğini tahmin etmiyordum; gülüp eğleniriz diye koydum fotoyu sonuçta.Sonuçta tabiki full koruma taraftarıyız.Ama polemiğe girilecek bi konu değil bu; sonuçta resim çekmek içinde 1. viteste kısa bir sürüşte yapılmış olabilir.Herneyse hergün acı haberler okumaktan sıkılan arkadaşlara biraz gülümsetmekle amaçlı konulmuş bir fotoydu ötesi yok.nokta.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
-
Allah diğer bacağına zeval vermesin.Yoksa ne denge nede vites kalacak ortada.Bu durumda en avantajlısı scooter.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler