tamam abi çok teşekkür ederim artık gelecek nesillere örnek olmaya devam edebilirsin abicim
http://www.motosiklet.net/forum/1329830-post14.html
tamam abi çok teşekkür ederim artık gelecek nesillere örnek olmaya devam edebilirsin abicim
http://www.motosiklet.net/forum/1329830-post14.html
mtrun uzerınde cok kotu duruo o eksoz daha iiiyisi olabılırdı
[B][I][MEDIA]N O S C U[/MEDIA][/I][/B]
aynalar - cix nasıl bi bağlantı yaa şimdi 600RR aynalı olunca kötü aynasız oluncamı cix alem adamsın vesselam arkandan darbe alma ii kollaa . . .
öyle diyorsun ama bak burada istanbulda özel yapım egsoz yapan biri var sanırım göztepe sanyindeydi adamın adınıda unuttum dükkanın adıda kendi adını taşıyor
ve sadece 2 motoru yan yana koyduk baz alıp farkıda gördük
2 hayabusa birinde two brothers diğerinde abimizin yaptığı yeni geliştirmekte bulunduğu bir egsoz
artı yönlerini şöyle soliyim
ses daha tok ve daha güzel çıkıyor
yolda motor daha rahat gidiyor hem daha hafif hemde performans artısı var
üstüne denemelik çekiçle vurduk eğilip yamulmadı bile (bu uraştığı projedeki egsozuydu patent için çalışıyor)
tabi bu son uraştığı dışındakilerde daha iyi yine
ve tasarım olarakta diğer özel yapımlardan daha iyi durumda çoğu insan kendisi yaptıktan sonra görüp onunkilere benzlerlerini yapıyor...
ama şuda var o motorun üzerinede o egsoz tabikide gitmemiş her ne kadar performans katsada zaten motorun ciğeri neki o kadar yüksek devirde motorun ömrü çok gitmez ben sana solim...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
motor cok güzel olmuş, egzozdan da çok hoş ses çıkıyor.Çarşıda gordum o motoru zaten.
Sağol kuzen...
Ya motoru her zaman orjinaline sadık kalınarak modifiye edilmesi taraftarıyım.. bu biraz Türk usulu olmuş..pek de bişiye benzemiyo ...
performanstan dolayı kanlatlanıcaksınız siz ya.
ne gerek var bu tür işlere
anlamıyorum
neyse hayırlı olsun.onuçta bi ugraş var
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)