Türkçe'yi düzgün kullanırsan iyi olur. Aramıza hoş geldin. Motosikletin'de gayet güzel. Kazasız belasız binmek nasip olur inşallah.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
aramıza hoş geldin kardeşim antalya mt olarak toplantılarımızada bekleriz saygılarla hoşça ve dostça kalın
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
teşekkürler...tabiki katılıcam hakan07........
bu arada nerde kelime hatası yaptım çözemedim..
s.a abilerr ilk öncelikle abi skipper 2t yazmıssın skipper 4t deilmi yani 4 zamanlı deil mi ? gerci soruyorum ama bizdede war aynısından 4 zamanlı belki modelde deişir die soruyorum
Aramıza hoşgeldin ; Korumasız kullanma motorunu !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çok hoş bir scooter dir kendisi özellikle 2 zamanlısı zevk verir insana merak ediyorum 1 depo kaç lt kaç km gidiyorsun 1 depo ile hiç hesab ettinmi kaç lira yaktığını
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
walla hiiiç hesap etmedim ama 100 kmde 10 ytl civarı yakıyor basarsam gaza....motora korumasız hiç binmedimm..burda sadece okul içindeydk ve yopl yapmyrdk sıcak oldğu için çıkardm malum hareket çok ve antalya...skipper ın 99 civarı modelleri 2 zamanlı..yenilerde 4 zamnlıı
güzel motor yakışır antalyaya :D
O okul hangi okul neresi
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)