titan efsanesii
koskoca mt de bi kişidemi var sadece titan be :D
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
bende yok ama titan motorların sağlamlığını bilirim seviyorum titanları
Hüseyin motorun hala duruyormu sende.Suruyorsa kıymetini bil.Zanndersem madeın brezilya.....Krank keçesiz.Deluks ve S ile aynı şanzuman.Ön arka çelik jant da çaktınmı evladiyelik zevkle bin.
piranha4 honda titana ne dersin
aktör56 ne diyeyim;Allah sahibine bagışlasın derim.Braz titreşimsiz olsa birde yerli olmayan imalat 10 numara.(yerli imalatın başalı olamamasını anlayamıyorum.nakliye yok,gümrük masrafları yok,fiyat 2000 dolar çivarıydı düşmedi artdı o zamanlar yerli imalatla,Meger ülkemde yedek parça ne pahalıymış.............).Zannedersem 96-97 yıllarında yerli üretilmeye başlanmıştı.Bi beş sene felen sürdü.Bizler birşeyler imal etmeyi başaramayalım diye devlete elini vergi yükünden bürokrasi saçmalıgı angarya bollugu tedarik ettirmekden geri çektirmiyorlar.Anca bizim varlıgımızı yani sermayemizi istedikleri gibi kullana bilmek için utanmadan yönetime(sömürmeye)aday olup oy dileniyorlar.Başarılı olurlarsada benim saf vatandaşıma yaptıkları birkaç göstermelik icraatı etiket yapıp(sanki görevi degilmiş gibi zaten görevin......)çok büyük işler başarmış gibi;bunları bunları yaptık bütçe biraz sıkıştı benzine zam,köprüye zam,ekmege zammm..........işciye miii ekonomik kriz var % 1-2 yterrrrrr.Yav biraz da bu memleket için çalışın çebiniz ve oy potansiyelini ayakta tutmak için degil.Gene kalite dedik marka dedik kominist emperyalist ne kadar duygum varsa kabardı
piranha4 katılıyorum ama biz türklerin kanında var biraz para buldumu malzemeden çalalım der kaliteyi düşürür yanii eğer kalite istiyorsak diğer ülkelere mahkumuz
titan amortisörleri nasıldır arkadaşlar.
çifti 90 tl dedi orj. ybr ninki pahalı geldide benim çin vuruntu yapıyo acaba titan amortisörleri iyimidir.
hımm motorun gercekten guzelmıs arkadasım
Rüzğarı_hissSet
benim motorunda arka amortisörler bozuk ne kadar çifti 2000 model titan
titanıma bende yazın kavuşacam inş
yazın 2.el yeni bir titan alacam
antalyada bende titan var diyenler mesaj atsın
Bİr gün benimde olacak bekliyorum sabırla..
Gamos..
titanın güzel olduğunu biliyom tanıdıkta var kazalı ama sizinki kazasız görünüyo ve güzel bakılmış......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)